partsa Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24, 2010 Λέω να βάλω και τις μνήμες στο νερό και σκέφτομαι για 4 block Koolance RAM-33. Αυτά συνδέονται μεταξύ τους με αυτό http://www.koolance.com/water-cooling/product_info.php?product_id=907Το πρόβλημα μου είναι οτι το δευτερο και τριτο slot των μνημων εχουν κενο μεταξυ τους δεν ειναι κολλητα δηλαδη οπως στη φωτογραφια και δεν ξερω πως να τα συνδεσω. Γράφει οτι αυτο το connector μπορει να επεκταθει αλλα θα φτάνει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Αύγουστος 25, 2010 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2010 Αν και σε γενικες γραμμες θεωρω την υδροψυξη στις μνημες μαλλον περιττηειδικα αν αναλογιστεις το πρακτικο οφελος σε σχεση με τα χρηματα που απαιτουνταιΓια το συγκεκριμενο ζητημα εχω να σου πω οτι λογικα εφοσον ο συγκεκριμενος συνδεσμος εχει περιθωριο επεκτασης 4mmκαι τοποθετειται σε διαγωνια διαταξη πανω στα blocksμετρας χοντρικα την αποσταση των τωρινων ram heatsinks σου και το υπολογιζεις.Εναλλακτικα εαν εχεις μεγαλυτερη αποσταση, ισως να μπορεις να παιξεις και με αυτον τον συνδυασμο ( 1 & 2 )για την συνδεση slot 2>3 τουλαχιστονο οποιος ομως ανεβαζει και το συνολικο το κοστος του εγχειρηματος Link to comment Share on other sites More sharing options...
partsa Αύγουστος 25, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2010 Συμφωνω για το θεμα της υδροψυξης στις μνημες αλλα το σκεφτομαι καθαρα για εικαστικους λογους γιατι λεω να συμμαζεψω λιγο το κουτι (sleeving, cable management κτλ). Τωρα, στο θεμα της αποστασης μεταξυ 2 και 3 slot ειναι 2 cm, οποτε λογικα θα φτανει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikpoth Αύγουστος 25, 2010 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2010 Μπορείς να δοκιμάσεις και με γωνιές η και με ίσια ρακόρ.Έχω πειραματιστεί με τα συγκεκριμένα block. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us θέλει μεγάλη προσοχή στο γδύσιμο τις κουβέρτας τον ram βεβαια και θα χρειαστείς και extra Thermal pad.Αυτό που έχουν μέσα δεν φτάνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.