Jump to content

Ν-Ε-Ρ-Ω-Ν-Ω μωρο μου Ν-Ε-Ρ-Ω-Ν-Ω

greekfragma

Recommended Posts

Για να αρχιζουμε σιγα σιγα.............................εκλεψα την ατακα του φιλου δαιδαλου.:devil:

Επιτελους το σετακι μου ολοκληρωθηκε και ετοιμαζομαι σε λιγες ωρες να ξεκινησω την δοκιμη της υδροψυξης μου εκτος κουτιου.

Δεν θα πω πολλα για την ωρα.

Η 1η σελιδα του θρεντ ειναι αφιερωμενη στις φωτο και ειδικα στο μπλοκ του Μιχαλη το οποιο ειναι αψογο!!!!

Μιχαληηηηηηηηηηηηηηηηηηη:worship: :worship: :worship: :worship: :worship:

Μια απορια για αρχη.ο σωληνας ειναι διαμετρου 10μμ και ναι μεν μπαινει με αρκετο ζορι σε ολα τα ρακορ αλλα βγαινει πολυ δυσκολα(δοκιμασα πανω σε ενα ρακορ του ψυγειου)

σημειωση:τα ρακορ του μπλοκ ειναι πιο παχια οποτε εκει ειναι το προβλημα.δεν ξερω αν αξιζει τη φασαρια να ετοιμασω ολο το συστημα εκτος κουτιου γιατι φοβαμαι μην παθει τιποτα το μπλοκ απο τη δυναμη που θα βαζω για να βαλω-βγαλω τον σωληνα στη δοκιμη.

τεσπα μην πολυλογω.

παρτε για αρχη τις φωτο και εχουμε καιρο(μεχρι να γινει 25σελιδο το θρεντ----χεχεχε αστειευομαι Root,DJD.Suede):p

δειτε καλα τη συγκεκριμενη.πισω υπαρχει πλατη του γραφειου απο ξυλο.ο υπολογιστης εχει περιθωριο να τραβηχτει εμπρος αφηνοντας χωρο 15εκ. απο την πλατη περιπου.Λετε να βαλω απο πανω το ψυγειο(με τα ρακορ να βλεπουν προς τα κατω και να εξεχει το ψυγειο απο πισω) και μεσα την αντλια?

υπαρχει βεβαια και η τρυπα του κουτιου απο την πανω μερια που υπαρχει η σιτα για τον ανεμιστηρα μαζι με τα 2usb,firewire κλπ κλπ.(σε αυτην την περιπτωση λεω να ξεβιδωσω το προστατευτικο της επανω τρυπας του κουτιου και να στραβωσω τα ρακορ του ψυγειου και να τα περασω μεσα στο κουτι απο εκει)

Τι λετε ειναι καλυτερο απο τα 2?Ειναι το σημειο που θελω την μεγαλυτερη βοηθεια σε γνωμες!!!!

post-596-1416070791,8168_thumb.gif

Εχουμε τα ιδια εξαρτηματα εαν αφαιρεσεις το μπλοκ του 11 που εμενα ειναι για P4 :woot:

το 10αρη λαστιχο που εχεις δεν νομιζω να μπενει στο ρακορ του μπλοκ εγω με 12αρη λαστιχο

ζωριστικα να το βαλω.

Δες εδω .................

block1%2Ejpg

καλοφωρετα παντος και παρα παρα πολλα FSB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:jump: :jump: :jump:

Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 18:48]

δειτε καλα τη συγκεκριμενη.πισω υπαρχει πλατη του γραφειου απο ξυλο.ο υπολογιστης εχει περιθωριο να τραβηχτει εμπρος αφηνοντας χωρο 15εκ. απο την πλατη περιπου.Λετε να βαλω απο πανω το ψυγειο(με τα ρακορ να βλεπουν προς τα κατω και να εξεχει το ψυγειο απο πισω) και μεσα την αντλια?

υπαρχει βεβαια και η τρυπα του κουτιου απο την πανω μερια που υπαρχει η σιτα για τον ανεμιστηρα μαζι με τα 2usb,firewire κλπ κλπ.(σε αυτην την περιπτωση λεω να ξεβιδωσω το προστατευτικο της επανω τρυπας του κουτιου και να στραβωσω τα ρακορ του ψυγειου και να τα περασω μεσα στο κουτι απο εκει)

Τι λετε ειναι καλυτερο απο τα 2?Ειναι το σημειο που θελω την μεγαλυτερη βοηθεια σε γνωμες!!!!

Oπως και ναχει αφησε χωρο να κυκλοφορει ο αερας ελευθερα στο ψυγειο

Εγω για την ωρα τα εχω αφησει χυμα δυπλα στον ηπολογιστη αλλα σκεφτομε να παρω ενα κουτι να τα βαλω μεσα ανοιγωντας στο πλαει τρθπες για τους ανεμιστηρες αντλια και τανκ μεσα και ετσι θα φευγουν δυο σωληνες μον και θα πηγαινουν στο μπλοκ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.