Agisilaos Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24, 2010 Παιδιά Έχω Σοβαρό Πρόβλημα Μπαίνουν hackers στο Facebook μου! Πώς Γίνεται Αυτό Με Ποιό Πρόγραμμα... Πως είναι δυνατών??? Έχω τρελαθεί,.,.,. Τί Να Κάνω??? Μα πώς με ποιό τρόπο με ποιο προγραμμα μου εκλεψαν το facebook...θα τρελαθώ...!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Αύγουστος 24, 2010 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2010 Για αρχή άλλαξε κωδικό.Μπαίνεις στο facebook απο internet cafe; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Αύγουστος 24, 2010 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2010 Παιδιά Έχω Σοβαρό Πρόβλημα Μπαίνουν hackers στο Facebook μου! Πώς Γίνεται Αυτό Με Ποιό Πρόγραμμα... Πως είναι δυνατών??? Έχω τρελαθεί,.,.,. Τί Να Κάνω??? Μα πώς με ποιό τρόπο με ποιο προγραμμα μου εκλεψαν το facebook...θα τρελαθώ...!!!Θες να μάθεις τον τρόπο ε;Μμμ... δεν θυμάμαι ποιά έκδοση του προγράμματος είναι όμως συμβατή... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agisilaos Αύγουστος 24, 2010 Author #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2010 δεν μπαινω απο internet cafe Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax Αύγουστος 24, 2010 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2010 Παιδιά Έχω Σοβαρό Πρόβλημα Μπαίνουν hackers στο Facebook μου! Πώς Γίνεται Αυτό Με Ποιό Πρόγραμμα... Πως είναι δυνατών??? Έχω τρελαθεί,.,.,. Τί Να Κάνω??? Μα πώς με ποιό τρόπο με ποιο προγραμμα μου εκλεψαν το facebook...θα τρελαθώ...!!!Πώς το κατάλαβες...;;;Γιατί εμένα κάτι άλλο μου βρωμάει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agisilaos Αύγουστος 24, 2010 Author #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2010 το καταλαβα γιατι μπηκε η αδερφη μου και με ειδε μεσα στη συνομιλια ενω εγω δεν ειμουν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evan Αύγουστος 25, 2010 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2010 Μην βαζετε ποτε πιθανα pass που χρησιμοποιειτε σε mail,forums etc γιατι υπαρχουν και εξυπνοι εκει εξω Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Αύγουστος 25, 2010 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2010 το καταλαβα γιατι μπηκε η αδερφη μου και με ειδε μεσα στη συνομιλια ενω εγω δεν ειμουν!Όταν μπήκε η αδερφή σου και σε είδε, μήπως είχες μπει εσύ λίγο πιο πριν, πχ πριν δύο λεπτά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agisilaos Αύγουστος 25, 2010 Author #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2010 οχι δεν ειχα μπει πριν η αδερφη μου μπηκε στο facebook της και με ηδε μεσα!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleozz Αύγουστος 25, 2010 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2010 http://www.thelab.gr/showpost.php?p=1062870302&postcount=63 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpapad Αύγουστος 25, 2010 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2010 Έχω τρελαθεί,.,.,. Τί Να Κάνω??? Κάνε delete το λογαριασμό... το καλύτερο που έχεις να κάνεις για να ησυχάσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alusa Αύγουστος 25, 2010 #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2010 Ειχες πατησει την επιλογή που λεει ''διατήρηση σύνδεσης'' κ ο browser σου απλά κράτησε το e-mail κ το password σου κ την επομενη φορά που μπήκε η αδελφή σου της τα έβγαλε φάτσα φόρα....τοσο απλό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agisilaos Αύγουστος 26, 2010 Author #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2010 oxi Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Αύγουστος 26, 2010 #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2010 απλα σταματα να χρησιμοποιεις αυτην την αηδια που λεγετε FaceBook!and that's all Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Αύγουστος 26, 2010 #15 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2010 Ακριβώς. Κλείσε το λογαριασμό σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Αύγουστος 27, 2010 #16 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2010 Ρε παιδιά ξεκολλήστε επιτέλους να σπαμάρετε και να λέτε ότι θέλετε!Αμάν πια!Το παιδί μπορεί να γουστάρει να έχει facebook.Και έχει πρόβλημα και αντί να βοηθάτε μερικοί λέτε την εξυπνάδα σας(κλείστο κ.τ.λ.).Άμα ήθελε να το κλείσει δεν θα το είχε κάνει?Εσάς θα περίμενε!ΔΕΝ είναι η λύση στο πρόβλημά του αυτή. Έχω κουραστεί σε διάφορα threads να ζητάει κάποιος βοήθεια από εμάς και κάποιοι να το παίζουν οσίες Μαρίες και εξυπνάκηδες. Μπορεί να μην έχω facebook και να μην είμαι φαν του αλλά ο καθένας έχει δικαίωμα να έχει άμα γουστάρει.Για αυτό άμα είναι πείτε καμιά λύση στο πρόβλημά του αλλιώς Φιλικά Γιάννης! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpapad Αύγουστος 27, 2010 #17 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2010 Ρε παιδιά ξεκολλήστε επιτέλους να σπαμάρετε και να λέτε ότι θέλετε!Αμάν πια!Το παιδί μπορεί να γουστάρει να έχει facebook.Και έχει πρόβλημα και αντί να βοηθάτε μερικοί λέτε την εξυπνάδα σας(κλείστο κ.τ.λ.).Η ουσία του facebook ήταν η επικοινωνία. Τουλάχιστον έτσι ξεκίνησε. Τώρα κατά τη γνώμη μου είναι ένας μηχανισμός τον οποίο χρησιμοποιούν κάποιοι για να βγάζουν χρήματα.Όλα αυτά τα "apps" που έχει που για να δουλέψουν πρέπει να έχουν πρόσβαση στα προσ. δεδομένα σου, είναι σαν να προκαλείς την τύχη σου. Κάποιο να μην δουλεύει όπως πρέπει και να ψαρεύει passwords και σου έκανε τη ζημιά.Οπότε 2 είναι οι λύσεις για μένα...1) Αλλάζει password, και ξηλώνει τα apps που έχει φορτώσει ή2) Γλιτώνει μια και καλή και κάνει delete το account. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Αύγουστος 27, 2010 #18 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2010 Ρε παιδιά ξεκολλήστε επιτέλους να σπαμάρετε και να λέτε ότι θέλετε!Αμάν πια!Το παιδί μπορεί να γουστάρει να έχει facebook.Και έχει πρόβλημα και αντί να βοηθάτε μερικοί λέτε την εξυπνάδα σας(κλείστο κ.τ.λ.).Άμα ήθελε να το κλείσει δεν θα το είχε κάνει?Εσάς θα περίμενε!ΔΕΝ είναι η λύση στο πρόβλημά του αυτή.Έχω κουραστεί σε διάφορα threads να ζητάει κάποιος βοήθεια από εμάς και κάποιοι να το παίζουν οσίες Μαρίες και εξυπνάκηδες. Μπορεί να μην έχω facebook και να μην είμαι φαν του αλλά ο καθένας έχει δικαίωμα να έχει άμα γουστάρει.Για αυτό άμα είναι πείτε καμιά λύση στο πρόβλημά του αλλιώς Φιλικά Γιάννης! την λεμε την λυση , να κλεισει το fb :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
johncsj Αύγουστος 27, 2010 #19 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2010 Στο τι να κάνω... η απάντηση έχει δοθεί πολύ πιο πάνω, και είναι αυτή το να αλλάξεις κωδικό, κι αν συνεχίσει να επαναλαμβάνεται και μόνο, να κάνεις delete το account σου. Όχι επειδή το fb είναι βλακεία όπως υποστηρίζουν κάποιοι (no offence σε αυτούς, απλά εξηγώ την κατάσταση :flower:), αλλά επειδή κινδυνεύουν τα προσωπικά σου δεδομένα. Τώρα το "πως" έγινε και βρέθηκε το password σου σε άλλα χέρια, μόνο εύκολο να μάθεις δεν είναι, γιατί μπορεί να έχει γίνει με πολλούς τρόπους. Ο πιο γνωστός πλέον είναι η μέθοδος του "ψαρέματος" aka phising, και πολύ καλά θα κάνεις να googlάρεις ώστε να μάθεις τι είναι. Μία μικρή και απλή επεξήγηση αυτού, είναι η εξής: Μπορούν για παράδειγμα να σε "ειδοποιήσουν" ότι κάποιος σε έκανε add στο facebook (να στο στείλουν στο e-mail σου δηλαδή) και να πρέπει να κάνεις κλικ σε κάποιο link για να πας να το δεις. Όμως η σελίδα αυτή που θα ανοίξεις μοιάζει με του facebook δεν είναι η αληθινή όμως, απλά ένα αντίγραφο. Εκεί εσύ όμως δίνεις το e-mail και το pass σου κι έτσι περνάνε στα χέρια κάποιου αγνώστου. Τι έχεις να κάνεις από εδώ και πέρα για να προστατευθείς στο μέλλον και να μην την "ξαναπατήσεις" (εφόσον πρόκειται για phising); Απλά όταν σου έρχεται κάποιο e-mail από το fb, να μην ανοίγεις τα link που σου δίνονται, απλά πληκτρολόγησε τη διεύθυνση του facebook εσύ (της αρχικής σελίδας), και πήγαινε μόνος σου να δεις τι συμβαίνει. Και μια φιλική συμβουλή: Να πάρει κάποιος τον κωδικό σου για το facebook μέσω ενός απλός προγράμματος αποκλείεται. Είναι πραγματικά δύσκολο να "σπάσεις" κωδικό ειδικά από τη μεγαλύτερη και ίσως ασφαλέστερη (δυστυχώς όμως για όποιους θέλει εκείνη και οι διαχειριστές της) βάση δεδομένων του internet. Πρέπει να "φας" τη ζωή σου στον προγραμματισμό για να το καταφέρεις. Αυτά από εμένα. :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Αύγουστος 27, 2010 #20 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2010 Διαβάζω διαβάζω ξαναδιαβάζω...εμένα μου μυρίζει παπαρούνα...η λύση ή έχει βρεθεί ή ο φίλος κάτι άλλο ζήταγε μάλλον με τον λάθος τρόπο. Αν θεωρηθεί οφ ας υποστώ τις συνέπειες αλλά αυτό μου ρχεται στο μυαλό.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.