FANISTELROOY Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24, 2010 Καλημερα παιδια, σκεφτομαι να αγορασω εναν δευτερο σκληρο για το συστημα της υπογραφης μου για αποθηκευση ταινιων κλπ κλπ. Τωρα εχω εναν WD640GB Black. Λογικα εκει θα μεινει το λειτουργικο σε ενα partition 100GB που εχω κανει. Βλεπω τωρα οτι οι WD green/blue εχουν καμια 20αρια € διαφορα απο τον black που ειναι πιο γρηγορος υποτιθεται. Πιστευετε οτι αξιζει η διαφορα για εναν black, δεδομενου οτι δεν ασχολουμαι με ταχυτητες κλπ; καλα δεν λεω να ειναι τρελα αργοι οι blue/green.... Οσον αφορα τη μνημη cache που εχουν ποσο ρολο παιζει τελικα; Και αν τελικα οι blue/green, που εχουν ιδια τιμη, πιστευετε οτι κανουν για τη δουλεια που θελω, ποιον να διαλεξω απο τους 2; Ευχαριστω, ΦΑΝΗΣtelrooy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narzul Αύγουστος 24, 2010 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2010 Οποιον και να παρεις μια χαρα θα ειναι.Εχω 4 green ( 1-1-1-2tb αντιστοιχα) και εναν baracuda 1.5tb , σε κανεναν δεν εχω καταλαβει διαφορα στην ταχυτητα , και κανενας δε μου βγαλε προβλημα.Πιο παλια ειχα wd μπλε και black σε πιο μικρες χωρητικοτητες - παλι δεν ειχα δει καποια διαφορα.Απ οσο ξερω οι green καινε πιο λιγο ρευμα - αλλα μη φανταστεις τρελο energy saving - ουτος ή αλλως ο σκληρος δεν εχει και την απιστευτη καταναλωση ( σε σχεση με το αλλο συστημα)Αnyway για τη δουλεια που τον θες , οποιον και να παρεις μια χαρα θα ειναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Αύγουστος 25, 2010 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2010 επειδη κι εγω στο HTPC θελω κι αλλο χωρο πλεον, σκεφτομαι -και μαλλον θα παρω- αυτονhttp://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=17355&cat=6εχω ηδη αυτον τον seagate επανω http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=12969&cat=6⊂=12&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=undefinedο οποιος ειναι και γρηγορος και πολυ αθορυβος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Αύγουστος 25, 2010 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2010 για αποθήκη δεν εχει σημασια η ταχύτητα. Πάρε green για μενα, τον τελευταίο χρόνο εχω πάρει 3 green, 4 o αδερφός και ποσους άλλους φίλοι μου, δεν έχει "σκάσει" ούτε ένας! Είτε WD, είτε Seagate Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Αύγουστος 25, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2010 Oι blue που εχουν ιδια τιμη με τους green, τι διαφορες εχουν; Aπ οτι ειδα μολις τωρα μονο οι black εχουν 5χρονια εγγυηση και οι αλοι δυο εχουν 3.Η αγορα θα γινει απο πλαισιο που εχω πστωτικο, οποτε παω αναγκαστικα σε WD/Seagate, που απο αυτους επιλεγω WD. Οποτε ο samsung ακυρος παρ ολο που εχω διαβασει καλα λογια σε ενα review. Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Αύγουστος 25, 2010 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2010 σου ειπα green απο το στενό μου περιβάλον δεν εχει σκάσει ενώ blue καμπόσοι Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Αύγουστος 25, 2010 Author #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2010 ΟΚ σ ευχαριστω μαν!!Οποτε παω για εναν πρασινουλη:bad::bad::bad: Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Αύγουστος 25, 2010 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2010 και προτίμησε αυτούς με τα 32ΜΒαυτοί με τα 64 εχουν πιο πολλές επιστροφές (μου είπε παιδί που δουλεύει σε service Πλαισίου) Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Αύγουστος 25, 2010 Author #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2010 Αυτον δλδhttp://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Hard-Disk-Drives/WESTERN-DIGITAL-AV-GP-GREEN-1TB-HDD-32MB-CACHE-7200-RPM-SATA-2-WD10EVDS.htmσ εχυαριστω και παλι!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrious Αύγουστος 25, 2010 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2010 Για να μην ανοίγω νέο θέμα.Θέλω έναν 1 tb να τον βάλω σε θήκη e-sata για ν αποθηκευω και να βλέπω ταινίες.Ποιος θα είναι καλύτερα να πάρω απο του wdhttp://www.plaisio.gr/Compare.aspx?Catalog=20&Category=69977741&Products=1432826,1454528,1310356,1191179ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos21 Αύγουστος 26, 2010 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2010 μια απο τα ιδια και εγω να μην ανοιγω νεο θεμα , εδω και 4-5 μηνες ειπα να παρω ενα green 750gb της wd κυριως για τορρεντ αλλα μετα το πρωτο μηνα (τη νυχτα παντα το κλεινο το μηχανημα) και γενικα απο τοτε που τον εβαλα αρχισανε συνεχεια τα delayed write disk και καποια στιγμη τελοσ τον εστειλα eshop μετα απο 7 μερεσ ηρθε καινουργιος τον εβαλα σε αλλο πισι ποιο χαλαρο και ειπα να παρο 1 seagate ο οποιος αυτος εχει αλλο ρεπερτοριο "page fault in nonpaged page file" καπως ετσι δηλαδη , με το που ανοιγω το πισι δηλαδη μπλε οθονη και κοκαλο το μηχανημα δε μπορω να καταλαβω εχω ολους τους σκληρους seagate 4-5 ετων και πανε σφαντονα ειδικα αντιγραφη τεραστιων αρχειων , οι καινουργιοι αυτοι 2 που επιασα στα χερια εκτοσ οτι αργουνε κανουνε και τα παραπανω τσαλιμια !!ερωτησεις παιζει να φταιει η θυρα της mobo?? φταιει το μεγεθος ??? απο 640γβ και κατω δεν εχω δει παραπανο στο ιντερνετ , ενω οι νεοι μεγαλοι αρκετατελικα ποιον να παρω δηλαδη με εχει εκνευριση το θεμα ειδικα χτεσ 7 μπλε οθονες στη σειρα , του κανω scandisk την αλλη μερα παλι τα ιδια αντε χελπ θανκς! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peter Pan Αύγουστος 26, 2010 #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2010 μια απο τα ιδια και εγω να μην ανοιγω νεο θεμα , εδω και 4-5 μηνες ειπα να παρω ενα green 750gb της wd κυριως για τορρεντ αλλα μετα το πρωτο μηνα (τη νυχτα παντα το κλεινο το μηχανημα) και γενικα απο τοτε που τον εβαλα αρχισανε συνεχεια τα delayed write disk και καποια στιγμη τελοσ τον εστειλα eshop μετα απο 7 μερεσ ηρθε καινουργιος τον εβαλα σε αλλο πισι ποιο χαλαρο και ειπα να παρο 1 seagate ο οποιος αυτος εχει αλλο ρεπερτοριο "page fault in nonpaged page file" καπως ετσι δηλαδη , με το που ανοιγω το πισι δηλαδη μπλε οθονη και κοκαλο το μηχανημα δε μπορω να καταλαβω εχω ολους τους σκληρους seagate 4-5 ετων και πανε σφαντονα ειδικα αντιγραφη τεραστιων αρχειων , οι καινουργιοι αυτοι 2 που επιασα στα χερια εκτοσ οτι αργουνε κανουνε και τα παραπανω τσαλιμια !! ερωτησεις παιζει να φταιει η θυρα της mobo?? φταιει το μεγεθος ??? απο 640γβ και κατω δεν εχω δει παραπανο στο ιντερνετ , ενω οι νεοι μεγαλοι αρκετα τελικα ποιον να παρω δηλαδη με εχει εκνευριση το θεμα ειδικα χτεσ 7 μπλε οθονες στη σειρα , του κανω scandisk την αλλη μερα παλι τα ιδια αντε χελπ θανκς! οι ερωτήσεις σου όμως απαιτούνε να ανοίξεις καινούργιο θέμα, μήν ξεχνάς είναι δωρεάν :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.