Jump to content

Μήνυση στο Lineage, λόγω εθισμού!

jax

Recommended Posts

Γιατι αμα τον προειδοποιουσαν δεν θα εθιζοταν?Ποσα και ποσα γραφουν τα πακετα των τσιγαρων απ΄εξω και ολοι τα αγοραζουν.

pfff

Ναι λόγω φυλακής όμως.

Σκότωσε τον άλλο και δεν είχε scroll of REAL LIFE resurrection. :(

Θυμαμαι πριν χρονια οτα νακομα πηγαινα σε κατι νετ καφε εδω στον Κολωνο,που ηταν κατι τρισκαμμενα με L2,που φτασαν στο σημειο:

1)Να φερουν τον πατερα τους να ζητησει πισω ενα σπαθι που σηκωσε ο ενας απο καποιο pvp

2)Να σπασει ο αλλος την οθονη επειδη εχασε στη μαχη

3)να κανει γενεθλια (ο ιδιος με την δευτερη περιπτωση) στο ιντερνετ καφε και οταν του φερε η κοπελα απο το ταμειο την τουρτα την πεταξε κατω ,γιατι εκεινη την ωρα εριχνε boss.

Χαχαχαχα :woot:

Θυμαμαι πριν χρονια οτα νακομα πηγαινα σε κατι νετ καφε εδω στον Κολωνο,που ηταν κατι τρισκαμμενα με L2,που φτασαν στο σημειο:

1)Να φερουν τον πατερα τους να ζητησει πισω ενα σπαθι που σηκωσε ο ενας απο καποιο pvp

2)Να σπασει ο αλλος την οθονη επειδη εχασε στη μαχη

3)να κανει γενεθλια (ο ιδιος με την δευτερη περιπτωση) στο ιντερνετ καφε και οταν του φερε η κοπελα απο το ταμειο την τουρτα την πεταξε κατω ,γιατι εκεινη την ωρα εριχνε boss.

Χαχαχαχα :woot:

δεν υπάρχει !:happy2:

εγω θυμάμαι όταν δούλευα σε νετ δυο τυπάκια (γύρο στα 16 ) να παίζουνε cs steam στην ίδια ομάδα, ο ενας να κάνει πατάτα και αλλος να σηκώνετε και να παίζουν μάπες (κώλος πήγε να γίνει το νετ τους βγάλαμε σηκωτούς )

πάνος

Εδω σε μας πεταγαν πορτοκαλια απο τη ρεσεψιον 2 ομαδες μεταξυ τους και ηρθε η αστυνομια*.Τι να λεμε τωρα....αμα εθιστεις γινεσαι αλλος ανθρωπος μετα.Αν παλι στο στερησουν βριζεις,γινεσαι οξυθυμος κτλπ.Αλλα για ενα game?Fail.

*και ο ιδιοκτητης δεν ειχε αδεια και πηγε να κρυφτει στις τουαλετες.Βγηκε ,αφησε ενα 2ευρω στο ταμειο και λεει τα λεμε παιδες. χαχαχα Μονο σε μας γινονται αυτα. :woot:

Όταν είχε πρόβλημα η forthnet στο Ηράκλειο στην Κρήτη και ήθελα να πας στο raid στο WoW, προσευχόμουνα να παίζει σωστά το headset για να μην ακούω την μανούρα από τα πιτσιρίκια..

Τι βλαστημιές, τι σουλάτσες μεσα στο νετ καφέ, τι βρίσημο, δεν λέγεται.. Μια φορά (και μόνο μία) από το headset, και τα γραφικά στο full, και μετά από 3-4 ώρες παίξιμο άρχισα να ζαλίζομαι.. :giveup: Σταμάτησα για μια βδομάδα..

Ο εθισμός στο WoW και το LN2, δεν υφίσταται.. Εκεί που πάιζει ο άλλος απλά κλείσε του το PC, η ακόμα καλύτερα κάνε κάτι που θα του καταστρέψει το internet και θα αργήσει αν το καταλάβει.

Ωραία, να αρχίσουμε άμα είναι όλοι οι καπνιστές μηνύσεις στις εταιρίες καπνού να βγούμε και τσακ μπαμ από την κρίση...

Αν φτάσαμε στο σημείο να κανουμε και τέτοιες μηνύσεις το έχουμε χάσει τελείως

Αλλα αν ειναι κανα χαζοαμερικανάκι που εκεί τη μήνυση την έχουν γαργάρα τότε λογικό είναι

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=A5iBVepq8UI&feature=related]YouTube - South Park - No Life[/ame]

Πάντως είναι τρομερό crowd control αυτού του είδους τα παιχνίδια...

Χωρίς να θέλω να θίξω τους παίκτες,μιάς και πέρασα και εγώ απο αυτή την καρέκλα για ένα 3μήνο αλλά σε άλλο ίδιας κατηγορίας game(wow),πόσοι απο αυτούς μπορούν να καταλάβουν την διαφορά της πραγματικής ζωής απο την φανταστική;

Όποιος δεν έχει δεί την ταινία Inception,καλό για εκείνον είναι να μην δεί το spoiler.Ευχαριστώ.

Μου ήρθε πολύ στο μυαλό το online gaming και ειδικά τα mmo games,με το στήσιμο που είχε η ταινία,αν αντικαταστήσεις το game με όνειρο-φαντασία μας κάνει Inception...Τυχαίο;

:sarcastic:... Κατα την γνώμη μου best movie of 2010...

απο το φορουμ της κλαν που ειμαι / Lineage 2 - Franz

ακομα γελαω με τον τυπο - ελληναρας lol

αχαχαχα κορυφαίο :worship:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.