Jump to content

Μήνυση στο Lineage, λόγω εθισμού!

jax

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ένας εθισμένος παίκτης του Lineage II κατέθεσε μήνυση στην εταιρεία Ncsoft, επειδή δεν τον προειδοποίησε ότι μπορεί να εθιστεί!

attachment.php?attachmentid=40534&stc=1&d=1282719340

Σύμφωνα με το πρωτοφανές έγγραφο που έφτασε σε δικαστήριο των ΗΠΑ και που δημοσιεύει το Wired, ο Craig Smallwood, δεν μπορεί πια να σηκωθεί, να ντυθεί, να κάνει μπάνιο ή να επικοινωνήσει με την οικογένεια και τους φίλους του, επειδή σκέφτεται και παίζει 24ωρες το 24ωρο το Lineage II.

Έτσι λοιπόν, απαιτεί από την εταιρεία να τον αποζημιώσει για τη χαμένη του ζωή, επειδή όπως εκτιμά αυτή φταίει για την κατάντια του.

“Αν το ήξερα, δεν θα είχα χάσει 5 χρόνια από τη ζωή μου παίζοντας αυτό το καταραμένο παιχνίδι” δηλώνει ο Smallwood, ο οποίος θεωρεί ότι η εταιρεία θα έπρεπε να προειδοποιεί του παίκτες πριν ξεκινήσουν, ότι το lineage είναι ιδιαίτερα εθιστικό.

Πηγή:Cosmo.gr

post-16152-1416074572,8312_thumb.jpg

ηθελα να ξερα τι ηταν αυτο που τον εκανε και συνηδητοποιησε το χαλι του

Εμενα γιατι δεν μου φαινονται τοσο εθιστικα αυτα τα παιχνιδια ρε παιδια?Ειχα παιξει l2 για 1.5 μηνα (τοσο αντεξα) αλλα για λιγες ωρες.1-2 τη μερα.

Εμενα γιατι δεν μου φαινονται τοσο εθιστικα αυτα τα παιχνιδια ρε παιδια?Ειχα παιξει l2 για 1.5 μηνα (τοσο αντεξα) αλλα για λιγες ωρες.1-2 τη μερα.

Γιατί είσαι τόσο γκαντέμης που αν συνεχίσεις θα πέσουν οι servers

Kαι πριν τα 5 χρόνια δηλαδή δεν κατάλαβε τίποτα ε; δεν μπορούσε απλά να σηκωθεί; Τώρα είπε να βγάλει και τα "σπασμένα" που έδωσε στο Ebay για τα adena?

Αυτόν πρέπει να το προειδοποιούν και οι γυναίκες: Κοίτα φίλε είμαι πολύ εθιστική στο κρεβάτι, μην ξυπνήσεις μετά και τρέχουμε με μηνύσεις : P

Τραγελαφικότατος , βεβαια μπορει να εχει ανακαλυψει κανενα παραθυρο ο δικηγορος του και να πηγαινουν για τα $$$ , :suicide2:

Παιζει αν του δωσουν τπτ in game να αποσυρει την μηνυση ειμαι σιγουρος

Αντίστοιχο της ιστορίας με την τύπισσα στα McDonalds που τους μήνυσε γιατί κάηκε από τον καφέ της στο αμάξι και δεν την είχαν προειδοποιήσει πως καίει....

Τραγελαφικότατος , βεβαια μπορει να εχει ανακαλυψει κανενα παραθυρο ο δικηγορος του και να πηγαινουν για τα $$$ , :suicide2:

Αν μπορέσει να αποδειχτεί οτι ηθελημένα οι κατασκευαστές του παιχνιδιού το κάνουν εθιστικό, που βασικά δεν είναι απίθανο (δεν έχουν μόνο προγραμματιστές αλλά και ψυχολόγους, marketing, control groups etc.) τότε ίσως έχει πολύ ενδιαφέρον. Αν κερδίσει ειδικά, έχει να γίνει χαμός σε μυνήσεις.

απο το φορουμ της κλαν που ειμαι / Lineage 2 - Franz

ακομα γελαω με τον τυπο - ελληναρας lol

39818924.jpg

απο το φορουμ της κλαν που ειμαι / Lineage 2 - Franz

ακομα γελαω με τον τυπο - ελληναρας lol

δεν σκαμπαζω γρι απο ορολογιες τετοιων παιχνιδιων

αλλα αυτο φανταζομαι πρεπει να ειναι ο oρισμος του "plastis/pantofla-combo spell" η καπως ετσι...

απιστευτος ο τυπος

Ποσο χαζος πρεπει να ειναι ο τυπος? Φυσικα θα παρει τα dual... sls της NC και θα ησυχασει...

Οσο για τον τυπο με το σπασμενο PC, καθε φορα με σπασμενο PC θα ειναι, εκτος και αν πεισει την γυναικα για heal :p

μη το γελάτε παίζει να πάρει και τίποτα...οι αμερικάνοι τα κάνουν αυτά... όπως σε εκείνη την περίπτωση με το τροχοσπιτο που μια ειδε στο μανυαλ ότι έχει cruise control (ρυθμιστής ταχύτητας η κατι τετοιο) και νομιζε ότι ήταν αυτοματος πιλότος το βαλε και πήγε για υπνο...

την αποζημιώσανε και γράψανε στο μανυαλ οτι αυτο το πράγμα δεν ειναι αυτοματος πιλότος...

ηλίθια θα ήταν άκου αυτόματος πιλότος σε αμάξι το 200Χ έλεος πια με την ηλιθιότητα ... και ας πούμε ότι το αμάξι είχε αυτόματο πιλότο έπρεπε να κοστίζει όσο μια lamborgini

:rofl:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.