Dr.Paneas Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3, 2004 Σαν παιδί κι εγώ... θέλω να παίζω... Εσεις είστε μεγάλα παιδια και μάθετε απο μικρά... Εγώ είμαι μικρό και τώρα αρχίζω. Λοιπον, πρέπει να πάρω τα κατάλληλα παιχνίδια. Αφού ολοκλήρωσα το Lego μου και το Puzzle της Κοσκινοσκουφίτσας, είπα να δοκιμάσω κάτι πιο δύσκολο. Την RAM ! Επειδη θα φάει πολύ o./c... Πρέπει να είναι καλή! Οπότε κάτι με τσιπάκια BH-6 ή ΒΗ-5.... Ξέρετε που θα βρω τέτοια στην Θεσσαλονίκη ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Μάρτιος 3, 2004 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2004 Ειδικα στην Θεσσαλονικη ξερω.ΠΟΥΘΕΝΑ.....Δες κατι σε TwinMOS, ειδαλλως BH-6 μονο με παραγγελια απο εξωτερικο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Μάρτιος 3, 2004 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2004 ή σε αγγελία....εγγυημένα κατάστημα στην Ελλάδα, να φέρνει bh μνήμες, δεν νομίζω ότι υπάρχει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Μάρτιος 3, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2004 Κρίμα ρε γμτ... Δυστυχως πιστωτική κάρτα δεν εχω... μέσω τραπέζης συναλλαγή ξέρετε κανενα Online Μαγαζι που να έχει BH-6 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
perlepes Μάρτιος 3, 2004 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2004 στειλε ενα u2u στον tristeno.εδεινε μνημες με bh chipakia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.