Jump to content

ΠΡΟΒΛΗΜΑ OVERCLOCKING ΠΙΘΑΝΟΝ ΜΝΗΜΕΣ

a4dtm

Recommended Posts

ΕΧΩ ΕΝΑΝ ATHLON XP 2400+ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ ΜΕ ΜΟΒΟ ASUS A7N8X DELUXE ΚΑΙ ΜΝΗΜΕΣ KINGSTONE PC 3200 CL3 TIMING 3-3-3-8 ME ΡΥΘΜΗΣΗ BY SPD ΑΠΟ ΤΟ BIOS.ΤΩΡΑ Η CPU ΔΟΥΛΕΥΕΙ 11χ205Mhz KAI OI ΜΝΗΜΕΣ 100% ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟ FSB.ΜΟΛΙΣ ΑΝΕΒΑΣΩ ΤΟ FSB ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 205 Μhz ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΟΛΛΑΕΙ.ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΤΙΣ ΜΝΗΜΕΣ ΣΤΟ 83% (ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΠΟ BIOS) ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΠΟΡEI ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΤΟ FSB MERIKA Mhz AKOMA ΑΛΛΑ ΟΙ ΜΝΗΜΕΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΧΑΜΗΛΑ.ΠΟΙΟ TIMING ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΜΝΗΜΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΜΕ ΤΟ FSB 1:1 ΠΑΝΩ ΑΠΟ 205 Μhz????ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ FSB ΓΥΡΩ ΣΤΑ 230Μhz.

Γιωργο ασε τα default timings (αν τα έχει αλλαξει και δεν ειδες προωβλημα νωριτερα οκ αλλά ααν δεν τα εχει αλλαξει μην τα αλλαζεις ακομα τουλαχιστον). Ανεβασε την τάση (Vdimm) μέχρι να είσαι οκ στο MemTest. Μετά βάζει και τα Timings . Και εισαι κοπλέ!

pigassos19 ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Η ASUS (ΟΡΘΑΝΟΙΧΤΗ ΓΙΑ OVERCLOCKING)ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ. ΠΑΙΔΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΜΟΛΙΣ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ.

ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΝΕΒΑΣΑ ΤΟ Vdimm. 2,7 ΚΑΙ ΕΤΡΕΞΑ ΠΑΛΙ ΤΟ MEMTEST ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΗ ΤΗ ΜΝΗΜΗ 1GB ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΕ ERRORS. ΞΕΝΕΡΩΣΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΝΑ ΤΙΣ ΑΛΛΑΞΩ.ΒΡΗΚΑ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΙΣ TWINMOS KAI TIΣ ELIXIR.ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΙΣ ELIXIR ΕΙΝΑΙ ΛΕΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΓΙΑ ΠΟΥΣΑΡΙΣΜΑ (CL 2,5).ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΡΙΟ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΘΑ ΤΙΣ ΕΧΩ.ΕΧΩ ΞΕΝΕΡΩΣΕΙ ΠΑΝΤΩΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΙΣ KINGSTONE ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ.

Ρε συ... Οι Kingston χωριζονται σε δυο κατηγοριες... Σε αυτρς που την πέρνεις φθηνά για να κάνεις τηνς δουλεια σου... Και σε αυτές που τις χρυσοπληρώνεις για να βρεις τον μπελά σου. Ειδικα αν ειχες και Winbond πάνω θα ήσουν τζάμι... Τωρα τι Twimmos και πράσινα άλογα... Δες αν αν εχεις σε Infeon τιποτα μπας και κανεις δουλεια...

Αρχική απάντηση από Dr.Paneas

Ρε συ... Οι Kingston χωριζονται σε δυο κατηγοριες... Σε αυτρς που την πέρνεις φθηνά για να κάνεις τηνς δουλεια σου... Και σε αυτές που τις χρυσοπληρώνεις για να βρεις τον μπελά σου. Ειδικα αν ειχες και Winbond πάνω θα ήσουν τζάμι... Τωρα τι Twimmos και πράσινα άλογα... Δες αν αν εχεις σε Infeon τιποτα μπας και κανεις δουλεια...

Και γω που τις εχω(winbond)CH-5 Kingston 2x512/400 με FSB:DRAM 5:4 πανω απο 250 ενα σωρο ΕRRORS μαζευω με το mewmtest86+ και τις ειχα οπολυ σε εκτυμιση :tomato:

Λοιπον George.

Αν το καταστημα που θα αλλαξεις τις μνημες σου εχει TwinMOS με τσιπακια TwinMOS επανω παρε αυτες.Οταν λεω με τσιπακια TwinMOS εννοω επανω στα μαυρα τσιπακια της μνημης να γραφει κι εκει TwinMOS. Απο τις Elixir μεινε απλα μακρια.

Αν παλι εχει μνημη TwinMOS με αλλα τσιπακια, δες τι τσιπακια ειναι και γραψε εδω για να σου πουμε τι να κανεις.

Απ'οτι διαβασα εχεις μητρικη Asus A7N8X deluxe. Η συγκεκριμενη μητρικη ειναι αρκετα περιεργη με τις μνημες και ειδικα με τις Kingston. Καλυτερα μεινε μακρια απο αυτες

Οταν τα παιδια λενε για Infineon και Winbond μιλανε για τα τσιπακια που εχει επανω η μνημη.

Δηλαδη αν πανω στα μαυρα τσιπακια της μνημες γραφει Winbond ή Infineon

Αρχική απάντηση από johns [Σήμερα, στις 01:28]

Και γω που τις εχω(winbond)CH-5 Kingston 2x512/400 με FSB:DRAM 5:4 πανω απο 250 ενα σωρο ΕRRORS μαζευω με το mewmtest86+ και τις ειχα οπολυ σε εκτυμιση :tomato:

E με CH-5 τι περίμενες... BH-5/6 Rulez!:nuke: :nuke: :nuke:

Και βάλε τες και HeatSpreaders να δεις τι ώρα που θα τσουλάνε....1/1 ...

Dr.Paneas τι εννοεις οταν λες CH-5 KAI BH-5/6 δωσμου τα φωτα σου γιατι αυτες τις μερες παω για αγορα.Τι γνωμη εχεις για κατι KINGSTONE που κυκλοφορουν στη στουρναρη pc3500 cl2 kai pc3700?

Κοιταξε... Αν πας σε καταστημα και βρεις Kingston με τσιμπάκια Winbond ή Infineon πάρτες αμέσως... Αμ βρεις τετοια οτι PCXXXX kai DDRXXX να πάρεις το ιδιο κάνει! Μαμανε... Αν παλι δεν βρεις κανε αυτο που σου ειπε ο Jax!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.