Jump to content

Δεν βρισκει το antivirus!

LOR

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

hello,

παιδες εχω install το kaspersky antivirus 2010 και στο Action center λεει οτι να βρω ενα antivirus online δηλαδη μαλλον δεν το βλεπει.

Παλια το εβλεπε μια χαρα.

Ενω το kaspersky το εχω στο ΟΝ

To windows defender ειναι OFF

Τι γινετε any ideas??

Εχω windows ultimate Χ86

Αν είσαι σίγουρος ότι δουλεύει 100% το av τότε άλλαξε την ρύθμιση του action center και βγάλε τον έλεγχο που κάνει για antivirus για να μη σε πρήζει με μηνύματα...

Το μόνο που κάνει είναι να ελέγχει αν υπάρχει και αν είναι ενημερωμένο, το πολύ πολύ να ρίχνεις μια ματιά εσύ στο kasperksy αν έχει ενημερωθεί.

Eαν δεν κανω λαθος το εχω κανει !!

Πως αλλαζω την ρυθμιση του action center??

Πως αλλαζω την ρυθμιση του action center??

Δεξί κλίκ επάνω στο σημαιάκι, Άνοιγμα Action Center και μετά στην αριστερή στήλη έχει επιλογές.

μηπως μπηκες στην μαυρη λιστα? αν ναι τοτε αλλαξε κλειδι. ειναι το μονο προβλημα του kaspersky..

Μια άλλη λύση, επειδή έχει συμβεί και σε μένα, είναι να εγκαταστήσεις την έκδοση 2011. Δεν υπάρχει βέβαια ακόμα στα ελληνικά. Το κλειδί που έχεις από την 2010 λειτουργεί κανονικά.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.