mortisboy Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3, 2004 ....σημερα καθως επαιζα με κατι μνημες ...και πανω στην προσπαθεια να τις ξεζουμισω ελαβα αυτο το μυνημα....τι εστι αραγε....????? χρειαζοντια τα dll's για να παω στο Hal????? :turn: και που ειναι πια αυτος ο ανθρωπος να του πω το προβλημα μου ..οτι αυτες οι apacer 2x256 2700(tcb-3) δεν πανε πανω απο 200fsb με 2-2-2-2-5 και 3.0v.....αχχχχ ...με το που εβαλα 3.1v πηρα αυτο το πανεμορφο error....τι λετε να δοκιμασω πανω απο 3.1 ....μπας και καταφερω να τις ξεκανω.........?? .ααρεεε soki δεν πανε οι μαμημενες!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Μάρτιος 3, 2004 Author #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2004 ....μαπα το καρπουζι..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Μάρτιος 3, 2004 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2004 Tι επαθες ωρε?Εαν ημουν στην θεση θα τα ριχνα τα βολτακια , οχι για κανενα αλλον λογο αλλα για να δει η μνημη ποιος ειναι το αφεντικο.Ετσι και αλλιως για μια δοκιμη δεν υπαρχει φοβος..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Μάρτιος 3, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2004 αυτο λεω και γω ρε Vag .....θα κανω και mod για παρτι τους Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Μάρτιος 3, 2004 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2004 your support person? δηλαδή.. "Είμαι οβιρκλοκιρ και είμαι καλά..!" Κάτι τέτοιο; Πάντως δώσε λίγο αέρα στο ras to cas, μπορεί και να πηγαίνουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
soki Μάρτιος 3, 2004 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2004 Μοrtiboy βαλε κανα ανεμιστηρακι να τις φυσαει, τι στο καλο τοσο καλη βγηκε αυτη που δοκιμασα. To command per clock το εχεις disabled? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Μάρτιος 3, 2004 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2004 H-ardware A-bstruction L-ayer ιs laughing @ u ..αστο ησυχο το ρημαδι..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Μάρτιος 3, 2004 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2004 HALαλι τους το mod, αν είναι να την ακούσουν και να ανέβουν....H-ardwareA-bstructionL-ayer=Σ-τρώμαΑ-φαίρεσηςΕ-ξαρτημάτων????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Μάρτιος 3, 2004 Author #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2004 Chroma θα το δοκιμασω ...απλως το επιθυμητο ειναι αυτο ρε γμτ.... Soki εννοειται disable αλλιως δεν αναβουν καν!!!και παντα παιζει ενα fanακι Ζarra γιατι να το αφησω...αφου δεν με αφηνει και αυτο....δεν το αφηνω ...δεν το αφηνω Root standar θα την ακουσουν με ενα 3.45v ....φενεται το πραμα .....θα δειξει!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Μάρτιος 3, 2004 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2004 Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 08:52] HALαλι τους το mod, αν είναι να την ακούσουν και να ανέβουν.... H-ardware A-bstruction L-ayer = Σ-τρώμα Α-φαίρεσης Ε-ξαρτημάτων ????? To abstrustion εδω παιρνει την εννοια της "εξομαλυνσης" οχι της "αφαιρεσης"... αθανατα win98.... ωραιο avatar root Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Μάρτιος 3, 2004 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2004 Lol, thanx man...Πλάκα έκανα ωρέ για το abstract.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Μάρτιος 3, 2004 #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2004 Morty τσαμπα προσπαθεις να τις παιξεις σε cas2...... Βαλε 2,5-3-3-6 και τα 225 τα εχεις με 2,9V Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Μάρτιος 3, 2004 Author #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2004 Samael το εχω τσεκαρει ετσι και παιζουν αλλα ηθελα το 2-2-2 ...τεσπα.....τις εβγαλα....... τωρα παιδευω κατι 2χ512 Apacer 3200cl2.5 PSC chips καααλα πανε με 3.3v Thanks παντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Μάρτιος 4, 2004 #14 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2004 Nothing... Aπλα το 2,5 ειναι μαλλον θεμα chip(Samsung).Aν μπορεις ριξε 3,2V και δες που φτανουν με 2,5-3-3-6(εχω ενα stick και ειμαι περιεργος να δω τι κανουν με ρευμα...) Οι Apacer πολυ καλα παιζουν παντος! (για PSC chips) πρωτη φορα τα βλεπω...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.