christosjr1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23, 2010 Παιδια τι ξερετε για το αθλημα? Εχω παιξει καμια 10αρια φορες και μου αρεσει αρκετα, σκεφτομαι την αγορα μια μπαλας. Γνωριζουμε μαγαζι που να πουλαει και να κανει και τρυπες?Συμβουλες δεκτες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Αύγουστος 24, 2010 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2010 Συνήθως οι εγκαταστάσεις Bowling έχουν πάντα ένα γραφείο που να πουλάει εξοπλισμό και έχει ένα έμπειρο άτομο για να σε συμβουλέψει στην αγορά της πρώτης σου μπάλας.Στα Χανιά στο "MegaPlace" έτσι είναι τουλάχιστον, από εκεί πήρε μπάλα ένας φίλος μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
christosjr1 Αύγουστος 24, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2010 Τι μπαλα πηρε και ποσο του κοστισε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Αύγουστος 24, 2010 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2010 Δεν ξέρω πόσο του κόστισε. Πήρε Custom μπάλα.Είχε τρύπες στο μέγεθος των δακτύλων του, βάρος που τον βόλευε και σχέδιο της επιλογής του. Αυτό που την έκανε ιδιαίτερο είναι ο πυρήνας της. Στο εσωτερικό τον φτιάχνουν με τέτοιο τρόπο για να παίρνει φάλτσα η μπάλα ανάλογα με τον στίλ του κάθε παίκτη.Από τιμές δεν ξέρω τι παίζει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.