greekfragma Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2004 λοιπον παιδες παμε μια κοντριτσα στο καλυτερο καψιμο.αν και γραφω αυριο επαιξα μια πασιεντζα με 3πλα φυλλα σε καθε τραβηγμα.Την εβγαλα σε 80δευτερα και με σκορ 9419.εαν μπορεσω θα ποσταρω αμεσως μετα και φωτο.το print screen κουμπακι μου δεν ξερω γιατι δεν δουλευει(μαλλον το εχω απενεργοποιημενο και δεν ξερω πως.Η φωτο που ακολουθει ειναι απο σκαναρισμα της εκτυπωσης με το utility της Hewllet Packard Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάρτιος 2, 2004 Author #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2004 παρτε το λιωσιμο μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάρτιος 3, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2004 κοιτα ποιος μιλαει για προτυπα.......................ωραια υπογραφη by the way(ειρωνικα το λεω) Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Μάρτιος 3, 2004 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2004 Ντροπή σε όλους σας ( βγήκε η Λουκά από μέσα μου ).Estranged: Not really a nice sig.greekfragma: Αλήθεια σου πήρε τόσο χρόνο??? ( Λίγο κουφό ακούγεται ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάρτιος 3, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2004 Αρχική απάντηση από billpeppas [Σήμερα, στις 02:08] greekfragma: Αλήθεια σου πήρε τόσο χρόνο??? ( Λίγο κουφό ακούγεται ) Αληθινη ειναι η φωτο που εχω ποσταρει.πραγματικα ουτε εγω το πιστευα οταν την τελειωσα τη συγκεκριμενη παρτιδα.παλιοτερα ειχα κανει κατι σκορ 8000-8500 περιπου. 9419 πρωτη φορα και πιστευω οτι δεν ξαναγινεται(απο μενα τουλαχιστον) Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάρτιος 3, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2004 δεν μπορω να ξεκολλησω.η υπογραφη σου με προσβαλλει προσωπικα αλλα και αρκετους αλλους εδω μεσα.δεν θα ελεγα τιποτα αμα το εγραφες μια φορα σε καποιο ποστ.ετσι ομως ειμαστε ολοι υποχρεωμενοι να το διαβαζουμε συνεχεια.μην νομιζεις οτι ειμαι και γω κανα αγιοπαιδο.δεν τα παω καλα με την εκκλησια γενικοτερα.εχω να πατησω σε εκκλησια απο το γαμο της ξαδερφης μου πριν 5χρονια.απλα δεν μου αρεσει να βριζω και γενικοτερα να αστειευομαι πανω σε πραγματα που για άλλους εχουν καποια αξια και ειναι ιερα.σε παρακαλω λοιπον να αλλαξεις την υπογραφη σου.απο αυτα που γραφεις γενικοτερα εδω μεσα(μουσικη που ακους μποτες κλπκλπ) εχω καταλαβει τι χαρακτηρας εισαι.το λεω με την καλη εννοια.δεν με ενδιαφερει τι κανεις στην προσωπικη σου ζωη.απλα δεν μου αρεσει οταν καποιος χλευαζει αξιες και πιστευω αλλων ομαδων ανθρωπων.οπως ειδες εγω δεν χλευασα την μποτα σου που ποσταρες στο θρεντ του Βαγκ οπως εκανε ο ιδιος.δικαιωμα σου να τις φορας και εμενα δεν μου πεφτει λογος κριτικης.οκ?παντα φιλικα,γιωργος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Μάρτιος 3, 2004 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2004 Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 00:35] δεν μπορω να ξεκολλησω.η υπογραφη σου με προσβαλλει προσωπικα αλλα και αρκετους αλλους εδω μεσα.δεν θα ελεγα τιποτα αμα το εγραφες μια φορα σε καποιο ποστ.ετσι ομως ειμαστε ολοι υποχρεωμενοι να το διαβαζουμε συνεχεια.μην νομιζεις οτι ειμαι και γω κανα αγιοπαιδο.δεν τα παω καλα με την εκκλησια γενικοτερα.εχω να πατησω σε εκκλησια απο το γαμο της ξαδερφης μου πριν 5χρονια.απλα δεν μου αρεσει να βριζω και γενικοτερα να αστειευομαι πανω σε πραγματα που για άλλους εχουν καποια αξια και ειναι ιερα.σε παρακαλω λοιπον να αλλαξεις την υπογραφη σου.απο σε μια απο τις καλες ταινιες που ειδα προσφατα υπηρχε ο παρακατω διαλογος..I dont know if youre aware of this,Josephine, but African parrots, intheir native home of the Congo -- theyspeak only French.Youre lucky to get four words out ofthem in English. But if you were towalk through the jungle, youd hearthem speaking the most elaborateFrench. Those parrots talk abouteverything: politics, movies, fashion - everything but religion.-Why not religion, Dad?-Its rude to talk about religion. Younever know who youre going to offend.Δεν μου αρεσει ,ουτε επιδιωκω να επιβαλλω τροπους συμπεριφορας,αλλά συμφωνω με ολα οσα εγραψε ο greekfragma . Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Μάρτιος 3, 2004 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2004 Ας παραμείνουμε στο θέμα μας... η υπογραφή έγινε edit, και ευελπιστούμε να αποφύγουμε παρόμοια φαινόμενα στο μέλλον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Μάρτιος 3, 2004 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2004 Παιδιά πιστεύω ότι πέσατε λίγο χοντρά όλοι πάνω στην Στέλλα. Θα μπορούσατε απλά να ζητήσετε να το βγάλει και να τελιώσει το ζήτημα.Αν ξέρεις greekfragma τι άτομο είναι η Στέλλα από το τι μουσική ακούει και τι φοράει, πρέπει να είσαι μοναδική περίπτωση. Νομίζω ότι ήταν λίγο χοντρό αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikos Μάρτιος 4, 2004 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2004 φίλε greekfragma , αν η foto (έλα ο foto!!!) δεν είναι πειραγμένη , τότε σου βγάζω το καπέλλο. Μέχρι στιγμής το μεγαλύτερο ρεκόρ που ήξερα ήταν 8955 . Πάντως , και sorry, τριπλή πασιένζτα σε 80 sec ου φαίνεται πολύ τραβηγμένο. Τέλος πάντων , συγχαρητήρια !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu_Dhthen1 Μάρτιος 5, 2004 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2004 Αρχική απάντηση από greekfragma [03-03-2004 02:06] κοιτα ποιος μιλαει για προτυπα.......................ωραια υπογραφη by the way(ειρωνικα το λεω) 'Εστω και λίγη ντροπή να είχες,μετά απο αυτό θα 'επρεπε να κάνεις edit την δική σου υπογραφή... Ισως πρέπει να επέμβει και εδώ ο Admin...αν τον διακατέχει και αυτόν το αίσθημα του δικαίου. Η μάλλον ας μην το κάνουμε θέμα ε Admin;;; :whistling Τον Κινέζο που λέμε...Τέτοια ελευθερία του λόγου...ούτε στο Ιραν H ελευθερια του λαου ειναι το υπερτατο αγαθο...Αλλά τελικά είναι για λίγους η άτιμη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Μάρτιος 5, 2004 #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2004 Αρχική απάντηση από Manu_Dhthen1 [Σήμερα, στις 15:16] 'Εστω και λίγη ντροπή να είχες,μετά απο αυτό θα 'επρεπε να κάνεις edit την δική σου υπογραφή... Ισως πρέπει να επέμβει και εδώ ο Admin...αν τον διακατέχει και αυτόν το αίσθημα του δικαίου. Η μάλλον ας μην το κάνουμε θέμα ε Admin;;; :whistling Τον Κινέζο που λέμε...Τέτοια ελευθερία του λόγου...ούτε στο Ιραν H ελευθερια του λαου ειναι το υπερτατο αγαθο...Αλλά τελικά είναι για λίγους η άτιμη... Δεν κατάλαβα το υφάκι σου.. Τι πρόβλημα έχεις ακριβώς? ποιος κάνει τον κινέζο και σε τι? ’σε τα υπονοούμενα και πες μας ξεκάθαρα τι πρόβλημα έχεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.