vellamos Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23, 2010 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23, 2010 καλημερα παιδια. θα ηθελα να ρωτησω αν μπορω με αυτο http://onlinetools.gr/gr/9400.html το εργαλειο να βαψω εναν υπολογιστη. δηλαδη αν υποστηριζει το χρωμα για μεταλα που εχει διαλυτικο αντι για νερο οπως αυτα του τοιχου
Artist_ Αύγουστος 23, 2010 #2 Αύγουστος 23, 2010 πεταμένα λεφτά.Το βάψιμο γίνετε με πιστόλι αέρος ή με σπρέι, μπορείς να πας σε χρωματοπωλείο για αυτοκίνητα και να διαλέξεις το χρώμα σου και να στο περάσει σε σπρέι.Δεν μας λες καλύτερα μέχρι πόσα λεφτά θες να δόσεις για το βάψιμο.
vellamos Αύγουστος 23, 2010 Author #3 Αύγουστος 23, 2010 το πιστολι αυτο το θελω γτ βαφω συνεχεια διαφορα μεταλα και πουλιεμαι στο να αγοραζω σπρει.και ειναι πολυ οικονομικοτερο.εδω στην ναυπακτο για να φτιαξω ενα σπρει θελω τουλαχιστον 20 ευρω. και ειναι το φθηνοτερο
Artist_ Αύγουστος 23, 2010 #4 Αύγουστος 23, 2010 Πάρε ένα μικρό κομφλέρ και ένα φτηνό πιστόλι βαφής. Με αυτά σίγουρα θα κάνεις την δουλειά που θες.Αν πάλι δεν θες, δώσε τα 33 ευρώ που λέει ότι κάνει αλλά να μπορεί να πετάει την μπογιά, να μην το έχεις μόνο για να ανακατεύεις το νερό :flower:
JeRiChO Αύγουστος 23, 2010 #5 Αύγουστος 23, 2010 Ειχε βγαλει η Lild ενα τετοιο με 19 ευρω.Ενας Φιλος που το δοκιμασε μου ειπε οτι βαφει μια χαρα απλα δεν θελει να ειναι πολυ αραιο το χρωμα γιατι αλλιως πιτσιλαει.Παντως το κοφλερακι με το πιστολι γυρω στα 150 θα σου παει και θα εχεις το κεφαλι σου ησυχο αν οπως λες βαφεις συχνα.
vellamos Αύγουστος 23, 2010 Author #6 Αύγουστος 23, 2010 ευχαριστω παιδια. τελικα θα εμπιστευτω την δικη σας λυση μιας και εμενα δεν με πολυπειθει το μπιστολακι
oxide Αύγουστος 24, 2010 #7 Αύγουστος 24, 2010 Artist_ έγραψε: Αν πάλι δεν θες, δώσε τα 33 ευρώ που λέει ότι κάνει αλλά να μπορεί να πετάει την μπογιά, να μην το έχεις μόνο για να ανακατεύεις το νερό :flower:ποτε πεταει μπογια οταν ειναι αραιη?γιατι εχω παρει ενα τετοιο, αλλα ακομα δεν το χρησιμοποιησα..
filarhos Σεπτέμβριος 5, 2010 #8 Σεπτέμβριος 5, 2010 Δεν κάνει πολύ σπουδαια δουλειά, μπορεί να είναι και καλύτερο το σπραίι.Σε εμένα όταν ήταν παχύρευστη έφτυνε μπογιά.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.