samxtx Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22, 2010 Καλησπέρα σας θα ήθελα να μου λύσετε την εξής απορία: έχω τα windows 7 και θα ήθελα να ξέρω αν υπάρχει κάποιο gadjetaki η κάποιο προγραμματάκι που να με ενημερώνει για τις θερμοκρασίες στην CPU, motherboard, σκληρό και να μου τα εμφανίζει στην επιφάνεια εργασίας?Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
τακης Αύγουστος 22, 2010 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2010 Λογικά πρέπει να έχει και και μητρική σου καποιό αντίστοιχο πρόγραμμα.Ποιά μητρική έχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samxtx Αύγουστος 22, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2010 gigabyte ud2h Link to comment Share on other sites More sharing options...
samxtx Αύγουστος 22, 2010 Author #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2010 έχει αλλα εγώ θέλω να τα βλέπω στα windows στην επιφανεια εργασίας συνέχεια κάτι σαν gadjet ας πούμε εχω ψάξει για gadjet αλλα δεν έχω βρει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Αύγουστος 22, 2010 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2010 speedfan και ξερό ψωμί από μένα, σα gadjet υπάρχουν διάφορα όπως πχ τα yahoo widjets Link to comment Share on other sites More sharing options...
samxtx Αύγουστος 22, 2010 Author #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2010 για windows 7 κατι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
τακης Αύγουστος 22, 2010 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2010 για windows 7 κατι?Αυτό....αλλά δεν σου δείχνει m/b temps....cpu temps-usage και ram usage...και με desktop gadget. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samxtx Αύγουστος 22, 2010 Author #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2010 κανένα άλλο πιο πλήρες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MUL Αύγουστος 22, 2010 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2010 everest + everest windows gadget....δειχνει οτι γουσταρεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
MUL Αύγουστος 22, 2010 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cna Αύγουστος 22, 2010 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2010 Μόνο που δεν είναι δωρεάν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
samxtx Αύγουστος 23, 2010 Author #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2010 φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ. Ακρως κατατοπιστικός Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alkaloid Οκτώβριος 20, 2010 #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2010 Αναλογως τον επεξεργαστη σου OrbLog » Blog Archive » Quad / Dual Core Usage – Sidebar Gadget OrbLog » Blog Archive » Intel Core Series – Sidebar Gadget Απλα λιτα και περιεκτικα. Και δε χρειαζονται extra προγραμμα να τρεχει στο background Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Οκτώβριος 24, 2010 #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2010 Αναλογως τον επεξεργαστη σουOrbLog » Blog Archive » Quad / Dual Core Usage – Sidebar Gadget OrbLog » Blog Archive » Intel Core Series – Sidebar Gadget Απλα λιτα και περιεκτικα. Και δε χρειαζονται extra προγραμμα να τρεχει στο background Tα διαβάζουν από το BIOS; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alkaloid Οκτώβριος 24, 2010 #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2010 Tα διαβάζουν από το BIOS;Eχουν ενα .dll (δηλαδη δικο τους driver που "βλεπει" τις θερμοκρασιες) και ετσι δεν χρειαζεται να τρεχεις στο background καποιο επιπλεον monitoring προγραμμα (speedfan/everest κλπ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.