Jump to content

InsertCoin

Recommended Posts

Καλησπερα απο overclocking διαβασα σε κατι tutorial sto net και ετσι αρχισα τις δοκιμες στο bios, εχω i7 920, asus p6t se kai 6g ram 1600, εβαλα off το speedstep kai to turbo και σιγα σιγα το ανεβασα στο 180χ20 στα 3.6Ghz και τις μνημες sta 1798 ta volt και κατι αλλα τα αφησα auto βαζω και μερικες φωτο να μου πειτε αν εκανα καμια ******* η να κανω καμια αλλαγη σε κατι.

Επισης ηθελα να μαθω αν αξιζει να απενεργοποιησω το HT και αν θα υπαρχει διαφορα στις επιδοσεις σε 3d rendering η games αλλα απο οτι διαβασα αν το κλεισεις εχεις και μικροτερες θερμοκρασιες που ειναι καλο.

Τελος στις φωτο που θα δειτε με το cpu-z λεει fsb:dram 2:10 αλλα απο οσο ξερω ο i7 δεν δουλευει με fsb alla me qpi και τα εχω μπερδεψει τελειως ειναι σωστο το ratio αυτο η χρειαζονται αλλαγες?

Εχω τρεξει to prime95 3 ωρες χωρις κανενα error ξερω οτι ειναι λιγες αλλα απο το τιποτα..

20073292.pngoc2.png

post-16193-1416074567,3798_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.