brwmogazos Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2004 Εχω αρχισει εδω και λιγες μερες να γραφω μιας και το κωλοβαρεσα αρκετους μηνες, να γραφω την διπλωματικη για το μαστερ μου. Τους προτεινα την κατασκευη ενος εκσωτερικου συστηματος ψηξης του υπολογιστη με νερο...υδροψυκτο δηλαδη. 8α η8ελα λοιπον links αλλα και πληροφοριες πανω σε watercooling. Οτιδηποτε βασικα.Πιο χρησιμα 8α ηταν τιποτα αναλυσεις για flow του νερου, απαγωγη 8ερμοτητας, ΣΧΕΔΙΑ απο blocks κτλπ. Οτιδηποτε πληροφοριες παντα χρησιμες 8α ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Μάρτιος 2, 2004 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2004 LOL Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάρτιος 2, 2004 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2004 ο προλαλησαντας με καλυψε πληρως..................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
brwmogazos Μάρτιος 2, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2004 lol εγω το εχω ηδη διαλεξει και επιλεξει το 8εμα...ηδη γραφω..μαλλον κωλοβαραω παλι σημερα αλλα τεσπα...τιποτα διευ8υνσεις ομως ρε παιδες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonisk7 Μάρτιος 2, 2004 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2004 Ωρε θα αρχίσουν να βγαίνουν υδροψυκτολόγοι σε λίγο ... λολ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Μάρτιος 2, 2004 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2004 ο πρώτος που παρουσιάζει έχει το δικαίωμα του θέματοςμη γράφετε το ιδιο μόνο και ο ένας τελικά κλαίει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grace Μάρτιος 2, 2004 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2004 Πρακτικά ο οδηγός που είχα γράψει μπορεί να σου δώσει βασικές ιδέες...νομίζω.Δεν έχω αρκετή ώρα για να σου βρώ τα άρθρα αλλά στο www.overclockers.com έχει πολλά και παλιά άρθρα σε σχέση με την αποδοτικότητα των ψυγείων, ροή νερού κτλ...μπορείς να πάρεις ιδεές αλλά σχετικά δύσκολα θα καλύψεις μία εργασία μεταπτυχιακής νομίζω μόνο απο εκεί. Για τα λοιπά, φαντασία (λογική φαντασία, όχι νάνους που φτιάχνουν ψυγεία) και google. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.