johnymag Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22, 2010 εχω ενα προβλημα με το ρουτερ TPLINK WR941ND..τελευταια αναβαθμισα την ταχυτητα μου σε 24αρα οτε..εγινε η συνδεση κι ολα επεζαν μια χαρα με το ρουτερ sagem του οτε 1540wg και ενα ρουτερ tplink wr941nd πανω του..τχαυτητα 14.κατι mbps απο το speedtest..την επομενη μερα πηρα το ρουτερ που μου εδωσε ο οτε baudtec tw263r4-b2,το συνδεσα στην θεση του sagem και απο τοτε αρχησαν τα προβληματα..καταρχην δεν παιζει το tplink βγαζωντας μου error με τον driver που ειχε στο cd του failed to verify router settings1. please check the wan connection,2.please check your network connectivity and retry. ενω λεει successfully configured router(με ολα συνδεδεμενα οπως πρεπει)..δευτερον εχει πεσει η ταχυτητα στα ~12mbps,με το packet loss ομως να χει μειωθει στο 0% απο το 88% που ηταν με το sagem,πραγμα που δεν με πειραζει και τοσο..το tp link το χρειαζομαι γιατι το αλλο δεν πιανει καθολου στους υπολοιπους οροφους του σπιτου με wifi..πως μπορω να το φτιαξω..?επισης το sagem δεν μπορω να το ξαναβαλω γιατι εχω χασει το κουτι του που ειχε μεσα το cd για το install..υπαρχει αλλος τροπος να το ρυθμισω?παιδια please help! Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Αύγουστος 22, 2010 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2010 Όλα τα routers ρυθμίζονται και χωρίς cd. Μπορείς να το ξαναβάλεις το sagem στη θέση του και αν δεν το πείραξες από την τελευταία φορά που έπαιζε, δε βλέπω το λόγο γιατί να μη σου δουλεύει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnymag Αύγουστος 22, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2010 δεν πειραξα κατι αλλα δεν μου παιζει..δεν ξερω γιατι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.