spH3RiCal Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21, 2010 Εχω 3 pc σε δικτυο, το main με 7 ultimate 64, το κατεβαστηρι με xp pro και το htpc που μολις του εβαλα επισης ultimate64. Το προβλημα ειναι οτι το κατεβαστηρι δεν εχει προσβαση στο htpc. Το βλεπει κανονικα απλα δεν ανοιγει τους φακελους (το αναποδο γινεται κανονικα). Ολοι οι υπολοιποι συνδιασμοι λειτουργουν αψογα. Εχω δωσει permissions, εχω δοκιμασει χωρις firewalls, δεν τα εχω σε homegroup, εχω αλλαξει το ειδος του δικτυου (home, work, public), κωδικοι δεν υπαρχουν αλλα τιποτα. Θα μου πειτε γιατι δε βαζεις τις ρυθμισεις του main στο htpc να καθαρισεις.. Ελα που το main στο permition level εχει την ενδειξη contribute την οποια ουτε θυμαμαι πως μπηκε, ουτε πως μπορω να την εμφανισω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Αύγουστος 21, 2010 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2010 δοκιμασε το εξης στον φακελο που κανεις share στο htpc μπες στα properties και στην καρτελα security προσθεσε το everyone (οπος στην pic) για να δεις αν ειναι θεμα permisions......αν ειναι αυτο μετα κανεις οτι ρυθμισεις θες η αφινεις το everyone Link to comment Share on other sites More sharing options...
spH3RiCal Αύγουστος 22, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2010 Eχω παιξει και με αυτα τα permissions αλλα δεν.. Γμτ θυμαμαι ειχα το ιδιο προβλημα και οτα εστηνα το main αλλα δε μπορω να θυμηθω πως το ελυσα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Αύγουστος 22, 2010 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2010 εδωσες everyone και τιποτα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spH3RiCal Αύγουστος 22, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2010 Υeap.. Δε νομιζω να ειναι εκει το προβλημα, αν ηταν ετσι λογικα δε θα μπορουσα να μπω ουτε απο το main.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Αύγουστος 22, 2010 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2010 ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα και λυθικε ετσι οπως σου ειπα με τα περμισιονςκριμα.......περιμενε να ποσταρει καποιος πιο εμπειρος στα δικτυα gl;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Αύγουστος 22, 2010 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2010 Οταν λες τα βλεπει αλλα δεν μπαινει τι μηνυμα βγαζει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
spH3RiCal Αύγουστος 24, 2010 Author #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2010 To μηνυμα ελεγε "****** is not accessible. You might not have permission to use this network resource. Contact the administrator of this server to find out if you have access permissions. The network path is not found". Tωρα το pc με τα ΧΡ δε βλεπει τους φακελους. Βλεπει ομως το htpc στο workgroup αλλα αν πατησω να μπω σε αυτο μου πεταει το παραπανω μυνημα. Επισης ξεχασα να πω οτι δουλευω με static IP στο εσωτερικο δικτυο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
papatsonis Αύγουστος 24, 2010 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2010 την κοινη χρηση με προστασια κωδικου την εχεις απενεργοποιησει? 1) 2) 3) Link to comment Share on other sites More sharing options...
spH3RiCal Αύγουστος 24, 2010 Author #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2010 Ναι το πρωτο που εκανα, αλλιως δεν ειχα προσβαση απο κανεναν αλλο υπολογιστη του δικτυου..Γνωμη μου ειναι οτι το ολο θεμα ειναι σε αυτο το "contribute" που εχει ο main στα permission level των δικων του shared. Αλλα ρε γμτ δε βρισκω τιποτα σχετικο τοσο στο pc οσο και στο google.. :S Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Αύγουστος 24, 2010 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2010 εγω συνεχιζω να νομιζω πως ειναι αυτο που σου λεω στο 2ο ποστψαξτο λιγο παραπανω δεν χανεις κατι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Αύγουστος 24, 2010 #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2010 Δοκίμασε να αλλάξεις την κρυπτογράφηση από 128 σε 20-56bit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spH3RiCal Αύγουστος 27, 2010 Author #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2010 Tα permissions ειναι οπως ακριβως στην pic που εδωσες παραπανω.. Ουτε αυτο με την κρυπτογραφιση εκανε τιποτα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpapad Αύγουστος 27, 2010 #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2010 Φαντάζομαι θα είναι κάποιο folder γιατί το C δεν μπορείς.Το μήνυμα που σου βγάζει είναι καθαρά θέμα permission.Πρέπει να δόσεις και share permissions και security permissions.Ρίξε το everyone μέσα και θα δουλέψει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Αύγουστος 28, 2010 #15 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2010 απο το πρωτο ποστ του το λεω......αλλα δεεεεν.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spH3RiCal Αύγουστος 28, 2010 Author #16 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2010 Ναι φακελος ειναι. Εδω ειναι τα permissions.. Aν θελετε κανα αλλο screenshot πειτε μου, εγω εχω σηκωσει τα χερια ψηλα.. Απο την αλλη, αν ειναι οντως τα permissions το προβλημα, το αλλο pc γιατι μπαινει κανονικα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpapad Αύγουστος 28, 2010 #17 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2010 Απο την αλλη, αν ειναι οντως τα permissions το προβλημα, το αλλο pc γιατι μπαινει κανονικα?Μάλλον γιατί είναι win7.Στο αλλαγή ρυθμίσεων κοινής χρήσης για προχωρημένους στο προφίλ οικία ή εργασία τα έχεις ανάψει.... στο public τα άναψες?Επειδή δεν έχεις pdc για να διαχειρίζεται domain δικαιώματα υπάρχουν αυτά τα προβλήματα. Η διαχείριση των 7 είναι πολύ πιο αυστηρή από τα XP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spH3RiCal Αύγουστος 28, 2010 Author #18 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2010 To ειχα στο Public, δοκιμασα και στα αλλα, αλλα δεν.. Μηπως πρεπει να καταχωρησω το pc με τα xp ως ξεχωριστο user και να του δωσω αναλογα permissions? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpapad Αύγουστος 28, 2010 #19 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2010 To ειχα στο Public, δοκιμασα και στα αλλα, αλλα δεν.. Μηπως πρεπει να καταχωρησω το pc με τα xp ως ξεχωριστο user και να του δωσω αναλογα permissions?Δε χάνεις και τίποτα να δοκιμάσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.