Jump to content

Rear & center speakers too low!!

anthis

Recommended Posts

Ε ναι εκανα uninstall και μετα καθαρισα με το driver sweeper και εκανα και restart!! Βασικα κατι παιζει με τον media player 12 και τις creative δηλαδη διαβασα οτι υπαρχουν καποια known issues. Απλα στο απο mp3?? :hehe: χαχαχαχ

Με αλλους players που εβαλα καλα επαιζε δεν κολλαγε.. και με τον media player παιζει που και που και δεν κολλαει, αλλιως παλι παιζει αλλα μουλαρωνει και δεν δεχεται καμμια εντολη :p

Καλησπέρα σας και συγγνώμη που το βάζω εδώ,αλλά βλέπω παντού που λέτε για το ''speaker fill'' και δυστυχώς εγώ δεν το βλέπω πουθενά...

Σας επισύναψα και ένα screenshot για να δείτε τι παίζει..δεν ξέρω τι άλλο να κάνω ώστε να παίξουν και οι 5 δορυφόροι...αν ξέρει κάποιος παρακαλώ ας μου πει

ευχαριστώ

υγ: windows 7 x32 εχω...

post-16219-1416074576,4204_thumb.jpg

Για πειτε ρε παιδια κανενας με Realtek γιατι εγω τωρα εβαλα την creative και δεν θυμαμαι ακριβως..

Παντως εχω την εντυπωση οτι αν πας στο control panel, στο sound, μετα εκει που λεει speakers κανεις δεξι κλικ και πατησεις properties ή settings κατι τετοιο τελοσπαντων, σου βγαζει καρτελα που λεει levels για volume κλπ και εχει και καρτελα effects ή enhancements!! Εκει αν πας εχει ενα σωρο εφε που μπορεις να βαλεις, ενα απο αυτα ειναι το speaker fill το οποιο κανει up convert απο στερεο σε πολυκαναλο για δες το

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.