Georgesod Ιούνιος 22, 2008 #21 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2008 Εχω μια MSI NVidia GeForce 7300GT 256,γινεται να ανεβασω το ρευμα του πυρηνα;Αν ναι πως;http://gpuz.techpowerup.com/08/06/22/f78.pngΜεχρι στιγμης το εχω παει ως εδω χωρις προβλημα αλλα στο 3dMark03 δεν λεει να παει πανω απο 9513Marks(με την ιδια καρτα εχω δει σκορ εως και 21000+Συνήθως αυτό γίνεται με hardware mod δηλ. κολλητήρι αντιστάσεις κ.λ.π. Επίσης χρειάζεται και καλή ψύξη νερό δηλαδή οπότε άστο δεν αξίζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Whiteshadow Ιούνιος 22, 2008 #22 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2008 Οκ σε ευχαριστω πολυ.Και κατι ακομη,αν αλλαζα την παστα της GPU με αυτην της Artic Silver5 θα εκανα κατι καλυτερο ή δεν αξιζει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Μάρτιος 10, 2009 #23 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2009 Ρε παιδιά γιατί δεν κρατάει τις ρυθμίσεις μετά από επανεκκίνηση ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Μάρτιος 10, 2009 #24 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2009 πια έκδοση ? στην τελευταία αν έχεις clockάρει την κάρτα ήδη και τικάρεις το apply overclock μπλα μπλα το κουμπάκι save σε εμένα τουλάχιστον δεν ανοίγει και πρέπει να πατήσεις το apply που είναι κάτω αλλιώς moddαρε το bios και καθάρισες μια και καλή Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Μάρτιος 10, 2009 #25 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2009 τελευταία είναι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hadji_a Μάρτιος 10, 2009 #26 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2009 Χρηστο δοκιμασε το evga precision. Αν το θελεις μονο για oc ειναι υπεραρκετο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Μάρτιος 11, 2009 #27 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2009 thanks Ανδρέα:finger001: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SADAM131 Μάϊος 29, 2009 #28 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2009 nice, αρκετα χρησιμος Link to comment Share on other sites More sharing options...
redgiwrgos Σεπτέμβριος 20, 2009 #29 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2009 Μιας και δεν εχω ασχοληθει και πολυ με το overclocking και ειδικοτερα στις καρτες γραφικων KΑΘΟΛΟΥ , μπορει καποιος να μου εξηγησει τι ειναι τα artifacts? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Σεπτέμβριος 20, 2009 #30 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2009 Μιας και δεν εχω ασχοληθει και πολυ με το overclocking και ειδικοτερα στις καρτες γραφικων KΑΘΟΛΟΥ , μπορει καποιος να μου εξηγησει τι ειναι τα artifacts? Αν σου φενεται παραξενο κατι στην παρακατω εικονα..αυτα ειναι τα artifacts.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Chris_ Σεπτέμβριος 20, 2009 #31 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2009 Ειναι errors στην εικόνα και βγαινουν οταν η καρτα δεν τραβαει αλλο oc Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Σεπτέμβριος 20, 2009 #32 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2009 Ειναι errors στην εικόνα και βγαινουν οταν η καρτα δεν τραβαει αλλο oc Η οταν δουλευει Stock και την εχουν ακουσει μνημες ή πυρηνας.. Ειναι αλλων ειδων artifacts οταν ζοριζονται οι μνημες..(χιονια)..και αλλα οταν ο πυρυνας (πολυγωνα). Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis Σεπτέμβριος 26, 2009 #33 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2009 ρε παιδες για πειτε υπαρχει κανενας τροπος να κανω την καρτα να ειναι στοκ και οποτε τρεχει game να κλοκαρει ?το εκανε παλια το riva tuner αλλα τωρα το 2.24 δεν το κανει . Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud Σεπτέμβριος 27, 2009 #34 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2009 για δοκιμασε το EVGA Precision... Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis Σεπτέμβριος 27, 2009 #35 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2009 σακη βρηκα την ακρη γιαυτο εσβησα το post Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Σεπτέμβριος 27, 2009 #36 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2009 σακη βρηκα την ακρη γιαυτο εσβησα το post Δεν είναι σωστό να σβήνεις έτσι το πόστ σου γιατί δημιουργείς μια ασυνέχεια στην ροή του θέματος και επιπλέον κάποιος που μπορεί να εχει την ίδια απορία με σένα δεν θα ωφεληθεί. Πες μας και την λύση για να δούμε τι έκανες Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis Σεπτέμβριος 27, 2009 #37 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2009 Ο σκοπος μου ηταν να κανω την καρτα να δουλευει σε πολυ χαμηλα clocks οταν το pc δεν τρεχει καποιο game η καποια 3d εφαρμογη και να ανεβαινει οταν αυτο απαιτηθει . βρηκα ενα tutorial στο overclock.net http://www.overclock.net/nvidia-drivers-overclocking-software/570897-tutorial-rivatuner-overclock-fan-profiles.html το οποιο λεει πολυ αναλητικα τι και πως. το πειραμα πετυχε η καρτα επεσε 5 βαθμους και ο cpu 2-3 με την αφιξη του NFS SHIFT ομως το pc σπανια τρεχει 2d οποτε και η καρτα τρεχει 648/1512/1000 σταθερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Νοέμβριος 30, 2009 #38 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2009 επειδη χρειαζομαι να κανω και εγω O/C την καρτα γραφικων μου στα ορια της και η εταιρια μεσα απο τους οδηγους δεν με αφηνει να την ανεβασω πολυ,μπορει καποιος να μου εξηγησει πως θα γινει με καινουργιες φωτογραφιες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.