nobig Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21, 2010 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21, 2010 Γεια χαρά θα παραγγείλω κάποια πράγματα αξίας απο dealextreme και θέλω να ρωτήσω αν μπορείς να τα ασφαλίσεις και αν περνάνε τελωνείο γιατί το πακετάκι θα κάνει 400$+ Επίσης εχει κανείς το email τους; Προσπαθώ να τους στείλω κάτι αλλά σε όλες τις φόρμες πρέπει να βάλεις αριθμό παραγγελίας και εγω δεν την έχω κάνει ακόμα
Κοπρίτης Αύγουστος 21, 2010 #2 Αύγουστος 21, 2010 Γεια χαρά θα παραγγείλω κάποια πράγματα αξίας απο dealextreme και θέλω να ρωτήσω αν μπορείς να τα ασφαλίσεις και αν περνάνε τελωνείο γιατί το πακετάκι θα κάνει 400$+ Επίσης εχει κανείς το email τους; Προσπαθώ να τους στείλω κάτι αλλά σε όλες τις φόρμες πρέπει να βάλεις αριθμό παραγγελίας και εγω δεν την έχω κάνει ακόμαΕχω παραγγειλει πολλες φορες και δεν εχω χασει ποτε δεμα τουςουτε εχει περασει ποτε τελωνειο.καποια σιγουρα εχουν καθυστερησει αρκετα στην παραδοση αλλα αυτο λυνεται εαν επιλεξεις EMS express αποστοληεπισης καποιες φορες καθυστερουν αρκετα στην αποστολη αντικειμενω που ηταν εκτος αποθεματος κατα την αρχικη παραγγελια οποτε επιβεβαιωσε οτι ολα αυτα που θες ειναι διαθεσιμα.εφοσον δεν εχει εξοδα αποστολης παντως μπορει να σπασεις την παραγγελια σου σε 2 ή 3 ξεχωριστες για να μην ρισκαρεις απωλεια ενος μεγαλου δεματος αν και το θεωρω περιττογια αλλες ερωτησεις μπορεις πιθανοτατα να παρεις απαντηση κι απο:sales@dealextreme.com ή http://support.dealextreme.com/
nobig Αύγουστος 21, 2010 Author #3 Αύγουστος 21, 2010 Σε ευχαριστώ ΓιώργοΔυστυχώς δεν μπορώ να την σπάσω γιατί το ένα έχει 370 και το άλλο 90 οπότε μια η άλληΗ EMS είναι courier? Περνάει απο τελωνείο;Έχει ασφάλιση η EMS?Έχεις χρησιμοποιήσει το Drop Shipment and Gift Service (Removes DX logo from package)
magicman Αύγουστος 21, 2010 #4 Αύγουστος 21, 2010 εχω παραγγειλει κ γω, κανενα προβλημα 8 μερες εκαναν να ερθουν με ελτα. παιρνεις κ tracking number κ ξερεις ποτε θα ερθει. γενικα αν υπαρχουν αυτα που θελεις, τα στελνουν σχετικα γρηγορα.
nobig Αύγουστος 21, 2010 Author #5 Αύγουστος 21, 2010 Απο την σελίδα της EMS είδα ότι κάτι γράφει για insurance για το EMS express. Προχωράω και ότι θέλει ας γίνει
SirDiman Αύγουστος 24, 2010 #6 Αύγουστος 24, 2010 Ουτε εγω ειχα προβληματα στις παραγγελειες μου, αλλα ενας φιλος αγορασε 1 ευρω μια βλακειουλα και χαθηκε απο ΕΛΤΑ μαλλον.
z3et Αύγουστος 24, 2010 #7 Αύγουστος 24, 2010 Αφου ειναι 2 αντικειμενα καντα σε 2 ξεχωριστες παραγγελιες, οχι μαζι. Φιλος αγορασε 4 πραγματα μαζι (μετριας αξιας), και οταν ηρθε το δεμα ειχε μονο τα 3 αντικειμενα μεσα.Η δικαιολογια τους, "ξεχασαμε να το βαλουμε". λολ.Φυσικα του εγινε επιστροφη της αξιας του αντικειμενου, αλλα γιατι να μπεις στην διαδικασια...?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.