Jump to content

Παραγγελία απο dealextreme

nobig

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια χαρά θα παραγγείλω κάποια πράγματα αξίας απο dealextreme και θέλω να ρωτήσω αν μπορείς να τα ασφαλίσεις και αν περνάνε τελωνείο γιατί το πακετάκι θα κάνει 400$+ Επίσης εχει κανείς το email τους; Προσπαθώ να τους στείλω κάτι αλλά σε όλες τις φόρμες πρέπει να βάλεις αριθμό παραγγελίας και εγω δεν την έχω κάνει ακόμα

Γεια χαρά θα παραγγείλω κάποια πράγματα αξίας απο dealextreme και θέλω να ρωτήσω αν μπορείς να τα ασφαλίσεις και αν περνάνε τελωνείο γιατί το πακετάκι θα κάνει 400$+ Επίσης εχει κανείς το email τους; Προσπαθώ να τους στείλω κάτι αλλά σε όλες τις φόρμες πρέπει να βάλεις αριθμό παραγγελίας και εγω δεν την έχω κάνει ακόμα

Εχω παραγγειλει πολλες φορες και δεν εχω χασει ποτε δεμα τους

ουτε εχει περασει ποτε τελωνειο.

καποια σιγουρα εχουν καθυστερησει αρκετα στην παραδοση

αλλα αυτο λυνεται εαν επιλεξεις EMS express αποστολη

επισης καποιες φορες καθυστερουν αρκετα στην αποστολη αντικειμενω που ηταν εκτος αποθεματος κατα την αρχικη παραγγελια οποτε επιβεβαιωσε οτι ολα αυτα που θες ειναι διαθεσιμα.

εφοσον δεν εχει εξοδα αποστολης παντως

μπορει να σπασεις την παραγγελια σου σε 2 ή 3 ξεχωριστες

για να μην ρισκαρεις απωλεια ενος μεγαλου δεματος αν και το θεωρω περιττο

για αλλες ερωτησεις μπορεις πιθανοτατα να παρεις απαντηση κι απο:sales@dealextreme.com ή http://support.dealextreme.com/

Σε ευχαριστώ Γιώργο

Δυστυχώς δεν μπορώ να την σπάσω γιατί το ένα έχει 370 και το άλλο 90 οπότε μια η άλλη

Η EMS είναι courier? Περνάει απο τελωνείο;Έχει ασφάλιση η EMS?

Έχεις χρησιμοποιήσει το

Drop Shipment and Gift Service (Removes DX logo from package)

εχω παραγγειλει κ γω, κανενα προβλημα 8 μερες εκαναν να ερθουν με ελτα. παιρνεις κ tracking number κ ξερεις ποτε θα ερθει. γενικα αν υπαρχουν αυτα που θελεις, τα στελνουν σχετικα γρηγορα.

Απο την σελίδα της EMS είδα ότι κάτι γράφει για insurance για το EMS express. Προχωράω και ότι θέλει ας γίνει

Ουτε εγω ειχα προβληματα στις παραγγελειες μου, αλλα ενας φιλος αγορασε 1 ευρω μια βλακειουλα και χαθηκε απο ΕΛΤΑ μαλλον.

Αφου ειναι 2 αντικειμενα καντα σε 2 ξεχωριστες παραγγελιες, οχι μαζι. Φιλος αγορασε 4 πραγματα μαζι (μετριας αξιας), και οταν ηρθε το δεμα ειχε μονο τα 3 αντικειμενα μεσα.

Η δικαιολογια τους, "ξεχασαμε να το βαλουμε". λολ.

Φυσικα του εγινε επιστροφη της αξιας του αντικειμενου, αλλα γιατι να μπεις στην διαδικασια...?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.