Jump to content

αγορα ψυγειου. nofrost Vs κλασσικο συστημα ψυξης

sofix

Recommended Posts

Σαφώς, τα Liebherr είναι Miele. Αλλά να ξέρεις ότι τα ανταλλακτικά τους είναι ακριβότερα από τις άλλες εταιρίες.

Τα Miele είναι Liebherr. Όσο για τα ανταλλακτικά , παίζει ρόλο η συχνότητα που χαλάνε.

Σαφώς και μπορείς να παραπονεθείς, αν είναι όμως χαρακτηριστικό του μοντέλου δεν μπορείς να κάνεις κάτι.

Κι έτσι για να συνεχίσουμε τις εγκυκλοπαιδικές γνώσεις, Whirlpool = Phillips :p

@Γιαγκ, δεν νομίζω να σου το πει κανείς επίσημα αυτό, το marketing θα προστάζει ότι η Miele φτιάχνει τα Liebherr και όχι το αντίθετο :p

@Γιαγκ, δεν νομίζω να σου το πει κανείς επίσημα αυτό, το marketing θα προστάζει ότι η Miele φτιάχνει τα Liebherr και όχι το αντίθετο :p

Για όσους δεν γνωρίζουν τι τεράστια εταιρία είναι σίγουρα.

Κοίταξε το βίντεο.

• 1 year later...

Εγώ που αγόρασα ένα Liebherr έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος. Πιο σημαντικό από όλα θεωρώ το διπλό μοτέρ αν και με έχει κερδίσει σε πολλά σημεία με χαρακτηριστικά όπως ο χαμηλός θόρυβος, η γρήγορη ψύξη και η ικανότητα να μην χάνει την ψύξη του. Η τιμή τους είναι τσιμπιμένη αλλά θεωρώ πως τα βγάζει τα λεφτά του με το παραπάνω

βαλε γρηγορα το θεμα παλι μεσα μην ξεπαγωσει και μας χαλασει!! :p

(τα liebherr ειναι κορυφη)

• 6 months later...

Ψαχνει η κοπελα μου ψυγειοκαταψυκτη γυρω στο 1.80-1.90, να ειναι no frost και γυρω στα 400-450 max.

Bρισκουμε καποια Bosch αλλα οχι no-frost.

No-frost σε αυτα τα χρηματα μονο σε samsung και LG.

Oποτε τι συμφερει να επιλεξουμε; Μαρκα ή No-frost? Τα samsung και τα LG ειναι καλα;

Θα βαλω και μοντελα μολις μπορεσω!

εχουμε ενα LG no frost αν θυμάμαι καλα στο χωριο και ειναι τουμπανο μια χαρα δουλευει :)

no-frost ftw

Σπιτι εχουμε bosch (πολυ frost :p) και δουλευει εδω και 15 χρονια μη το ματιασω

Εγω ειχα παρει ενα προ 5ετιας και δεν εβγαλε ποτε ζημια. Το πουλησα πριν κανα 6μηνο βεβαια, αλλα οπως ειπα, με εβγαλε ασπροπροσωπο...

Eπειδη ειναι για σπιτι στυλ φοιτητικο, δεν θελει να δωσει πολλα λεφτα, γι αυτο γλυκοκοιταζουμε το samsung με τα 390€....

Εχω ενα γνωστο στη Bosch και του ειπα να κοιταξει για κανενα Β' Διαλογης με κανενα χτυπηματακι.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.