Jump to content

Προβλημα με psu

Kosmos

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπερα παιδες.Αντιμετοπιζω ενα προβλημα με το 750αρι psu της pc power&cooling, το οποιο εχω εδω και ενα χρονο και δεν μου ειχε δημιουργησει ποτε προβλημα.Το μεσημερι ομως αφησα πανω στο case το τηλεκοντρολ της τηλεορασης χωρις να ασκησω ιδιαιτερη δυναμη και το pc εκανε ρεσταρτ.Οποτε το ψιλιαστικα και ξαναχτυπησα ελαφρως το πανω μερος του case με το δαχτυλο μου και παλι τα ιδια...Για να σιγουρευτω οτι φταιει το psu, το εβγαλα λιγο απο το case και το ξαναχτυπησα ελαφρως χωρις αυτην την φορα να γινει restart.Το αντιθετο εγινε οταν χτυπησα το psu...

Οποτε παω για αλλαγη psu μαλλον!?Επειδη δεν υπαρχει το ιδιο και μαλλον θα μου κανουν αντικατασταση, για να μην φανω παραλογος με ποιο θα πρεπει να ειμαι ευχαριστημενος?Επειδη βλεπω οτι τα 750αρια που εχει τωρα το πλαισιο δεν ειναι αναλογα της ποιοτητας αλλα ουτε και αξιας του pc power&cooling...θα ηθελα την αποψη σας.

• 2 weeks later...

Σ ε παρομοιο προβλημα και μετα απο πολυ ψαξιμο στα καλωδια και μπουτον power κ restart εφταιγε το τελευταιο, ελεγξε τα δεν εχεις να χασεις τιποτα. Δηλαδη αποσυνδεσε το restart button και δοκιμασε ξανα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.