OverFlow Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2004 Γνωριζει κανεις πληροφοριες για Psu Mod?(δηλ.αν γινεται να δυναμωσουμε - σταθεροποιησουμε, τις +12,+3,3,+5V). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Μάρτιος 2, 2004 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2004 Αναλογα σε τι τροφοδοτικο?Βεβαια υπαρχει και μια σιγουρη μεθοδος να δεις πως λεγετε Hipro!!! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάρτιος 2, 2004 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2004 Αρχική απάντηση από Vagouridis [Σήμερα, στις 02:16] Αναλογα σε τι τροφοδοτικο?Βεβαια υπαρχει και μια σιγουρη μεθοδος να δεις πως λεγετε Hipro!!! :) Ναι!!!!!!!!!! και γω την εχω ακουσει αυτη την Hipro5μεθοδο :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
OverFlow Μάρτιος 2, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2004 Μιλαω αν υπαρχει κατι γενικο που να γινεται σε διαφορα τροφοδοτικα. Υγ.Οσο για το Hipro5 κατι εχω ακουστα... :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάρτιος 2, 2004 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2004 φιλε overflow δεν γνωριζω τι ακριβως ψαχνεις περα απο την μεθοδο hipro5 ωστε να σταθεροποιησεις κι αλλο τις τασεις σου.εγω παντως μεταξυ πριζας τοιχου και τροφοδοτικου παρεμβαλλεται ενα ups daker που εχει ενσωματομενο σταθεροποιητη τασης και αν και εχω το Levicom 420(υπαρχουν και καλυτερα) οι τασεις δεν παιζουν καθολου με εξαιρεση την 12αρα που απο 12.000 μπορει να παει 11.985-12.030 δηλαδη τριχες κατσαρες Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάρτιος 2, 2004 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2004 να συμπληρωσω οτι τα παραπανω ηταν χωρις overclocking.με overclocking στην 12 εχω:12.110-12170μην ξεχασω και την 3.3: 3.280-3.290 Link to comment Share on other sites More sharing options...
OverFlow Μάρτιος 2, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2004 Αρχική απάντηση από greekfragma φιλε overflow δεν γνωριζω τι ακριβως ψαχνεις περα απο την μεθοδο hipro5 ωστε να σταθεροποιησεις κι αλλο τις τασεις σου.εγω παντως μεταξυ πριζας τοιχου και τροφοδοτικου παρεμβαλλεται ενα ups daker που εχει ενσωματομενο σταθεροποιητη τασης και αν και εχω το Levicom 420(υπαρχουν και καλυτερα) οι τασεις δεν παιζουν καθολου με εξαιρεση την 12αρα που απο 12.000 μπορει να παει 11.985-12.030 δηλαδη τριχες κατσαρες Για παραδειγμα να αναφερω οτι η +12 παιζει απο 11,8 εως 11,55V.Mπορει με καποιο τροπο και να ανεβει στα 12+ και να μην αυξομειωνεται τοσο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Μάρτιος 2, 2004 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2004 Πανο ενα καλο λινκ για ψαξιμο και για μοντς σε διαφορα τροφοδοτικα που μπορει να σου δωσει μαι απαντηση ειναι το http://xtremesystems.org/forums/forumdisplay.php?s=&forumid=63 Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάρτιος 2, 2004 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2004 αν και δεν ειμαι πολυ γνωστης στον τομεα των τασεων.απο οτι εχω διαβασει στα φορουμ κυριως για την 12αρα δεν ειναι και πολυ καλη διακυμανση αυτη που μου λες.τι τροφοδοτικο εχεις?απο overclocking τι εχεις κανει?θερμοκρασιες συστηματος?το δικτυο της περιοχης σου ειναι σταθερο?(εννοω αν βλεπεις καμια φορα τρεμοπαιγμα στο φωτισμο του σπιτιου) Link to comment Share on other sites More sharing options...
OverFlow Μάρτιος 2, 2004 Author #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2004 Thanks Παρη.:flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Μάρτιος 2, 2004 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2004 Απο οτι καταλαβα σε τροφοδοτικα που εχουν το Vsense ειναι αρκετο ευκολα να γινει μοντ...Και εαν καταλαβα καλα ψαχνεσαι για το τροφοδοτικο σου ...ερευνησε το καλα πρωτου το αλλαξεις , διοτι προσφατα αλλαξα το δικο μου με ενα 480 και μουφα η η δουλει ατελικα καια διαφορα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
OverFlow Μάρτιος 2, 2004 Author #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2004 Baσικα το φιλαρακι μου, ο κομπιουτερας μου,μου ζητησε να το ψαξω για να κανει στο δικο του.Τωρα αν φυσικα καταφερει κατι καλο,θα το κανω και εγω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Μάρτιος 2, 2004 #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2004 vag το tagan προεκυψε μουφα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Μάρτιος 2, 2004 #14 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2004 Το ταγκαν ειναι απλα υπεροχο.Και για να διευκρηνυσω την προταση μου , ειχα τρου 330 αντεκ και προσφτα αλλαξα το μηχανισμο του με ενα αντεκ τρου 480 ( στην φουστια) για να δω εαν φταιει το psu που δεν παω παραπανω φσβ αλλα τελικα μπααααααααααα ατοπο και ακυο εγχειρημα.Λεφτα για ταγκαν δεν εχω για αυτο και δεν το πηρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vgiozo Μάρτιος 2, 2004 #15 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2004 Ποιά είναι η μέθοδος Hipro;; Πέστε και σε μας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Μάρτιος 2, 2004 #16 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2004 Αρχική απάντηση από vgiozo Ποιά είναι η μέθοδος Hipro;; Πέστε και σε μας Μυστικα του επαγγελματος του Hipro ειναι αυτα...απλα του το στελνεις και αυτος μεριμενι για αυτο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vgiozo Μάρτιος 2, 2004 #17 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2004 Δεκτόν...(λες και θα καταλάβαινα άμα μου εξηγούσατε) :magic: Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Μάρτιος 2, 2004 #18 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2004 Γενικά νομίζω πως δεν υπάρχει τρόπος να σταθεροποιήσεις τις τάσεις ενώς τροφοδοτικού, μόνο να τις αυξήσεις μέσω Vsense. Aν το PSU δεν αντέχει απλως η τάση θα παίζει ακόμα πιο πολύ όσο την ανεβάζεις. Ένας όμως καλός τρόπος για ψιλή και σταθερή 3.3 είναι να γειώσης το trimmer στο Vsense της γείωσης του ΑΤΧ Molex, τουλάχιστόν έτσι προτέινουν...το xtremes είναι down ή μου φαίνεται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grace Μάρτιος 2, 2004 #19 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2004 Αρχική απάντηση από Enduracell [Σήμερα, στις 11:10] Γενικά νομίζω πως δεν υπάρχει τρόπος να σταθεροποιήσεις τις τάσεις ενώς τροφοδοτικού, μόνο να τις αυξήσεις μέσω Vsense. Aν το PSU δεν αντέχει απλως η τάση θα παίζει ακόμα πιο πολύ όσο την ανεβάζεις. Ένας όμως καλός τρόπος για ψιλή και σταθερή 3.3 είναι να γειώσης το trimmer στο Vsense της γείωσης του ΑΤΧ Molex, τουλάχιστόν έτσι προτέινουν...το xtremes είναι down ή μου φαίνεται? Oι τάσεις σταθεροποιούνται λίγο όταν βάζεις αντίσταση στο Vsense αλλά όχι κάτι που βοηθάει πολύ.Γενικά τα Vmods στα τροφοδοτικά γίνονται βάζοντας μία σταθερή μικρή αντίσταση στο Vsense και μία ρυθμιζόμενη ενωμένη στην πάνω μεριά της αντίστασης αυτής προς την γείωση. Διαφέρει απο τροφοδοτικό σε τροφοδοτικό ως προς την ακρίβεια του τι αντιστάσεις χρειάζονται όμως.Το Xtreme είναι 99% under attack απο την Asetek.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Μάρτιος 2, 2004 #20 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2004 Αρχική απάντηση από GraceΤο Xtreme είναι 99% under attack απο την Asetek.... Πια είναι η Asetek? Έχω χάσει πάλι επεισόδια, δε μπορούμε να κάνουμε δουλεία έτσι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.