Jump to content

Προβλημα με την καρτα γραφικων και τα seven

satfoxy

Recommended Posts

Γεια.

Αντιμετωπιζω το εξης προβλημα.

Κανω εγκατασταση τα 7 και αναγνωριζει ολο το υλικο του υπολογιστη μου κανονικα.Αλλα τους drivers που βαζει για την καρτα μου (ATI X1300) μου δημιουργεί προβλημα.Κανει το pc αργο ,δηλαδη κανω κλικ καπου και ανταποκρινεται μετα μερικα δευτερόλεπτα.Οποτε προχωραω σε καταργηση των drivers απο την διαχειρηση συσκευων και μετα απο λιγο το pc παει σφαιρα.ΑΛΛΑ στην πορεια μου λεει οτι εγκατασταθηκαν καινουργιοι drivers για την συσκευη σας και να κανετε επανεκινηση.Αν κανω επανεκινηση τοτε ξανα τα ιδια και πρπει παλι απο την αρχη.

Ερωτω.....πως μπορω να κατεργησω τους ανεπιθημητους drivers ετσι ωστε να μην τους βρισκει και κολαει το pc?

Μιας και για την καρτα που εχω drivers για seven δεν εχει.

Ευχαριστω.

Συμφωνα με την ΑΤΙ, αν βαλεις τους drivers για Windows Vista (32 ή 64bit) θα δουλεψει κανονικα η καρτα σου.

Κατεβασε τους Catalyst 10.2 ή και παλαιοτερους για υποστηριξη της καρτας σου.

32bit--> http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Legacy/Pages/radeonaiw_vista32.aspx?type=2.4.1&product=2.4.1.3.13〈=English

64bit--> http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Legacy/Pages/radeonaiw_vista64.aspx?type=2.4.1&product=2.4.1.3.13〈=English

Ευχαριστω για την απαντηση.Αλλα εχω τα profesional.

Ειναι μυστιριο πως κανει και δουλευει οταν την διαγραφω και δεν φενεται καθολου στο συστημα και με την επανεκινηση

να την βρισκει να βαζει οδηγους και να κολαει.Πως μπορω να κανω απεγκατασταση τους συγκεκριμενους οδηγους?

Αν γινετε και αν βεβαια ειναι σωστο.

Τα Windows 7 σταματουν να προτεινουν τους δικους τους drivers οταν αυτοι που "εσυ" περνας ειναι νεοτεροι και υποστηριζονται σωστα.

Με την Χ1300 δεν ισχυει κατι τετοιο.

Δοκιμασε το Μicrosoft update να δεις τι drivers σου δινει, αν και νομιζω οτι θα σου δωσει τους ιδιους.

Τα Windows 7 σταματουν να προτεινουν τους δικους τους drivers οταν αυτοι που "εσυ" περνας ειναι νεοτεροι και υποστηριζονται σωστα.

Με την Χ1300 δεν ισχυει κατι τετοιο.

Δοκιμασε το Μicrosoft update να δεις τι drivers σου δινει, αν και νομιζω οτι θα σου δωσει τους ιδιους.

Ετσι ακριβως γινεται.Update εκανα χωρις ομως αποτελεσμα.Τελικα νομιζω οτι θα θετω το pc σε αναστολη και οχι κλειστο οποτε δεν θα μου ξανακανει εγκατασταση την καρτα.Μεχρι να παρω καμια καινουργια.

Παιδια σας ευχαριστω που διαβασατε τα μυνηματα μου και για την βοηθεια σας.

Δοκιμασες να βγαλεις τους drivers της ati και μετα maniually να βαλεις καποιον generic pci driver της MS;

Στο google παντως, πολλοι σε διαφορα φορα λενε οτι τους δουλευαν οι 8.1 ή 8.12 με x1300+win7.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.