SpY1416003162 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1, 2004 Παιδιά ξέρετε κανέναν τρόπο πως μπωρώ να αλλάξω (εικονικά) την εμφάνηση των mhz στην εκκίνηση του υπολογιστή? Δηλαδή στην αρχή γράφει πχ AMD ATLON 2600+ να το κάνω να δείχνει πχ 2800+ θυμάμαι υπήρχε ένας τρόπος ή ένα μικρό προγραμματάκι που έκανε αυτή την δουλειά! ή ξέρετε πως μπωρώ να το εξαφανίσω τελείως? Να μην δείχνει τίποτα! :...: Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Μάρτιος 1, 2004 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2004 Καταρχήν διόρθωσε την καταχώρησή σου, γράφοντας Ελληνικά...Κατά 2ον, καλώς ήλθες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
soki Μάρτιος 1, 2004 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2004 Μονο αν κανεις overclocking στον επεξεργαστη θα στον δειξει 2800+ . Δεν γινεται με προγραμματακι αυτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpY1416003162 Μάρτιος 2, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2004 Soki ναι αν είναι τόσο μικρη η διαφορά οκ γίνεται , αλλά αν θέλω πχ να κάνω εναν amd 1700 na deixnei 2800+ ή και 3000 παράδειγμα τότε ? !!! Ή έστω κάποιος τρόπος να μην φαίνεται καθόλου! :wassat: Link to comment Share on other sites More sharing options...
soki Μάρτιος 2, 2004 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2004 Να το εξαφανισεις νομιζω γινεται, πρεπει να εχει επιλογη στο Bios. Τι μητρικη εχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Μάρτιος 2, 2004 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2004 Και ποιος ο λογος να αλλαξεις αυτο που δειχνει??? Αν δεν κανεις οc το μονο κερδος θα ειναι μουρη (ισως) για μερικα sec...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Μάρτιος 2, 2004 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2004 Μάλλον για κομπίνα μυρίζομε το πράγμα. Τεσπα ο μόνος τρόπος για να κάνεις ένα CPU να φαίνεται σαν άλλο είναι να moddαρεις (ενώσεις ή ανατινάξεις) τις ανάλογες L γέφυρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Μάρτιος 2, 2004 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2004 endu αυτό το πράγμα θα σημαίνει και ocing του επεξεργαστή Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Μάρτιος 2, 2004 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2004 σαφώς. Αν θέλει να φαίνεται 3200+ χωρίς ocing τότε ο μόνος τρόπος είνια να Modαρει το CPU table του συγκεκριμένου ΒΙΟS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpY1416003162 Μάρτιος 2, 2004 Author #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2004 Ούτε μούρη θέλω να πουλήσω, ούτε έχω πονηρό σκοπό. Απλά είδα ότι ένα pc όταν έκανε boot δεν εμφανιζόταν καθόλου τα GHz !!! και καθαρά από τεχνολογικής άποψης ρωτάω αν γίνεται να φαίνονται εικονικά τα GHz. Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Μάρτιος 2, 2004 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2004 Μήπως έκανε reboot και όχι boot? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpY1416003162 Μάρτιος 3, 2004 Author #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2004 Οχι reboot ! Κανονικά boot ekane! Enduracell τι εννοείς να modάρει το CPU table του BIOS? Μπορείς να δώσεις περισσότερα στοιχεία? tnx:) Y.Γ. Η mobo είναι Gigabyte VA KT400 ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Μάρτιος 3, 2004 #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2004 Για να το Μοdάρεις πρέπει να έχεις πείρα και τις γνώσεις για να το κάνεις καθώς παίζεις με το ίδιο το ΒΙΟS. To CPU table είναι ο πίνακας που έχει το BIOS όπου ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του κάθε processora του δίνεται η ονομασία και τα κατάλληλα settings κατά το POST. Δε μπορώ να σου δώσω άλλες πληροφορίες καθώς εγώ προσωπικά δε μπορώ να το κάνω, αλλά και κατά την γνώμη μου αν δε ξέρεις είδη πως να το κάνεις δεν αξίζει να σκοτιστείς. Απλώς έτσι το πέταξα για να κάνω φιγούρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Μάρτιος 3, 2004 #14 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2004 Δεν νομίζω να γίνετε αυτο που λες... Check BIOS... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.