Jump to content

Εμφάνηση Mhz στην εκκίνηση του PC !!!(change?)

SpY1416003162

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παιδιά ξέρετε κανέναν τρόπο πως μπωρώ να αλλάξω (εικονικά) την εμφάνηση των mhz στην εκκίνηση του υπολογιστή? Δηλαδή στην αρχή γράφει πχ AMD ATLON 2600+ να το κάνω να δείχνει πχ 2800+ θυμάμαι υπήρχε ένας τρόπος ή ένα μικρό προγραμματάκι που έκανε αυτή την δουλειά! ή ξέρετε πως μπωρώ να το εξαφανίσω τελείως? Να μην δείχνει τίποτα! :...: :rolleyes:

Ευχαριστώ

Καταρχήν διόρθωσε την καταχώρησή σου, γράφοντας Ελληνικά...

Κατά 2ον, καλώς ήλθες.

Μονο αν κανεις overclocking στον επεξεργαστη θα στον δειξει 2800+ . Δεν γινεται με προγραμματακι αυτο.

Soki ναι αν είναι τόσο μικρη η διαφορά οκ γίνεται , αλλά αν θέλω πχ να κάνω εναν amd 1700 na deixnei 2800+ ή και 3000 παράδειγμα τότε ? !!! Ή έστω κάποιος τρόπος να μην φαίνεται καθόλου!:rolleyes: :wassat:

Να το εξαφανισεις νομιζω γινεται, πρεπει να εχει επιλογη στο Bios. Τι μητρικη εχεις?

Και ποιος ο λογος να αλλαξεις αυτο που δειχνει??? Αν δεν κανεις οc το μονο κερδος θα ειναι μουρη (ισως) για μερικα sec......

Μάλλον για κομπίνα μυρίζομε το πράγμα. Τεσπα ο μόνος τρόπος για να κάνεις ένα CPU να φαίνεται σαν άλλο είναι να moddαρεις (ενώσεις ή ανατινάξεις) τις ανάλογες L γέφυρες.

endu αυτό το πράγμα θα σημαίνει και ocing του επεξεργαστή

σαφώς. Αν θέλει να φαίνεται 3200+ χωρίς ocing τότε ο μόνος τρόπος είνια να Modαρει το CPU table του συγκεκριμένου ΒΙΟS.

Ούτε μούρη θέλω να πουλήσω, ούτε έχω πονηρό σκοπό. Απλά είδα ότι ένα pc όταν έκανε boot δεν εμφανιζόταν καθόλου τα GHz !!! και καθαρά από τεχνολογικής άποψης ρωτάω αν γίνεται να φαίνονται εικονικά τα GHz. Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις !! :cool::upside:

Οχι reboot ! Κανονικά boot ekane! Enduracell τι εννοείς να modάρει το CPU table του BIOS? Μπορείς να δώσεις περισσότερα στοιχεία? tnx:) :mobile:

Y.Γ. Η mobo είναι Gigabyte VA KT400 !:cool:

Για να το Μοdάρεις πρέπει να έχεις πείρα και τις γνώσεις για να το κάνεις καθώς παίζεις με το ίδιο το ΒΙΟS. To CPU table είναι ο πίνακας που έχει το BIOS όπου ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του κάθε processora του δίνεται η ονομασία και τα κατάλληλα settings κατά το POST. Δε μπορώ να σου δώσω άλλες πληροφορίες καθώς εγώ προσωπικά δε μπορώ να το κάνω, αλλά και κατά την γνώμη μου αν δε ξέρεις είδη πως να το κάνεις δεν αξίζει να σκοτιστείς. Απλώς έτσι το πέταξα για να κάνω φιγούρα :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.