chroma Αύγουστος 25, 2010 #21 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2010 Δεν έχω το touch HD αλλά καλύτερα να κάνεις το HSPL, αν αρχίσεις και δοκιμάζεις roms από xda devs μετά φλασάρεις δίχως φόβο και πάθος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrious Αύγουστος 25, 2010 #22 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2010 Επειδή δεν ξέρω τι spl έχεις τώρα,αν πας βήμα βήμα όπως τα λέει στο λινκ θα καταλάβεις.msn δεν έχω,κάτσε να το βάλω.Δώσε μου το msn σου με pm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Αύγουστος 25, 2010 Author #23 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2010 Oκ εκανα το Hspl και ειμαι στην διαδικασια φλασαρισματος . Και ποσταρω και απο το ιδιο pc ειδωμεν . Spyrious θα σου στειλω το msn ( αν και δεν νομιζω να χρειαστει τωρα ) οταν παω σπιτι γιατι ποσταρω απο την δουλεια.:flower: Eνταξει παιδια , τωρα κανει πρώτο boot τα 6.5.5 τα μαγειρεμένα. Να κανω update Και το radio τωρα ? η δεν χρειαζεται - επρεπε να το ειχα κανει πριν την ρομ ? εδιτ2 Τωρα κανω και το radio. Πολυ καλη ρομ αυτη που εδωσε ο Spyrious παντως , μερα με την νυχτα με την official. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Αύγουστος 26, 2010 Author #24 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2010 Πολυ καλη ρομ αυτη που εδωσε ο Spyrious παντως , μερα με την νυχτα με την official. Τελικα μου φανηκε καπως φορτωμενη , και εψαξα κατι πιο κοντα σε official και με υποστηριξη Ελληνικων ( menus , μυνηματα , πληκτρολογιο , t9 ... ) κατεληξα στην Black_Pearl_v3.4_GR ( πρωτο αποτελεσμα google , 2ρο ποστ.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrious Αύγουστος 26, 2010 #25 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2010 Την Black pearl 3.4 είχα και εγώ.Απλά ο panosha πήρε iphone και σταμάτησε να βγάζει rom.Οπότε επειδή ήθελα win6.5 με το νεο manilla 2.5 αναγκαστικά έψαξα για άλλο.Απο black pearl τα είχα βάλει απο την έκδοση 2,0 και πάνω όλα.Φανταστικά roms.Και του xanny έχω βάλει απο την έκδοση 1,7 και πάνω πάλι όλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostolis22 Αύγουστος 26, 2010 #26 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2010 Δες ρομς και από Kwbr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Αύγουστος 27, 2010 #27 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2010 Αυτή τη περίοδο δοκίμαζα διάφορες εκδόσεις της energy rom. Ρίξε κι εκεί ένα βλέφαρο! :fun: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Αύγουστος 27, 2010 #28 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2010 Βάλε ένα GTX Theme και πες γεια στο νέο σου κινητό. HSPL πάντα γιατί δεν υπάρχει καλή / κακή ROM. Είναι τι σε βολεύει τώρα και τι θα θέλεις μεθαύριο. Δοκίμασε και κανένα Android αν έχει πάντως, το σηκώνει καλά το τηλέφωνό σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Αύγουστος 27, 2010 #29 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2010 Την energy gtx themed έχω τώρα. Φοβερή. Αυτό το άσπρο, ξεχωρίζει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Αύγουστος 28, 2010 #30 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2010 Oπως σου ειπαν και τα παιδια... HSPL εγγυηση....http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=562952 δοκιμασε και αυτη παει πολυ καλα....Τωρα για το θεμα της φορτισης, να ξερεις οτι μεσω USB φορτωνει καλυτερα διοτι φορτωνει και πιο αργα...εγω το φορτωνω παντα απο USB το βραδυ και βλεπω οτι η μπαταρια αντεχει κατα 20% πιο πολυ....Καλο ειναι να φορτιζεις κοντα στο 25%-30% την μπαταρια σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Αύγουστος 28, 2010 #31 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2010 Αυτο με το 20% ειχα διαβάσει οτι ισχύει πάντως, επειδή φορτίζει ποιο καλά Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Αύγουστος 28, 2010 #32 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2010 Όντως, αν θυμάστε και τα παλιά κινητά τα αφήναμε το βράδυ να φορτίσουν και μετά ήρθαν οι ταχυφορτιστές, οπού έχουμε μέχρι σήμερα.Όταν το φορτίζετε κλείνετε την οθόνη πάντως, φορτίζει πιο γρήγορα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Αύγουστος 28, 2010 #33 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2010 Όταν το φορτίζετε κλείνετε την οθόνη πάντως, φορτίζει πιο γρήγορα.Σωστος...Εγω παντως με USB φορτιζω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Esteban Σεπτέμβριος 6, 2010 #34 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2010 Εγω παντως με USB φορτιζωΜε usb δεν φορτίζει πιο αργά όμως? Εγώ έχω παρατηρήσει πάντως και μιά ελαφριά υπερθέρμανση όταν φορτίζει από usb... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Σεπτέμβριος 6, 2010 Author #35 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2010 Επαιζα λιγο με το μενου και παρατηρησα πως στην καρτελα--πληροφοριες συσκευης το βλεπει σαν touch diamond2 t5353 !!! wtf touch hd t8282 δεν θα επρεπε να λεει ? ? ? Πριν λιγο φλασαρα το τελευταιο radio το 1.17 μηπως εκανα τπτ λαθος ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Σεπτέμβριος 6, 2010 #36 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2010 Aλλαξες και rom μαζι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Σεπτέμβριος 6, 2010 Author #37 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2010 Οχι hard reset εκανα μονο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Σεπτέμβριος 6, 2010 #38 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2010 Τοτε κατι παιζει με την εκδοση του ραδιοφωνου....μην ανησυχεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Σεπτέμβριος 8, 2010 Author #39 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2010 Τελικα κατεληξα σε αυτην Kwbr_HD_3.0_Manila Eιναι παναλαφρη και παιζουν ολα σωστα ( και βλεπει και την συσκευη σαν Touch HD T8282 , οχι οτι με ενοιαζε πολυ απλα το αναφερω ) Ομως δεν εχει Ελληνικο Keyboard , Θελω ενα Ελληνικο Keyboard και αν γινεται οταν γραφεις να δοναει οπως αυτο που εχει τωρα. Εχουμε καποιο link ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Σεπτέμβριος 8, 2010 #40 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2010 Finger KeyboardKαι πας στις ρυθμίσεις του κι έχει να απενεργοποιήσεις τη δόνηση! :thank_you2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.