Athens2004 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18, 2010 1ον . Ποιο ειναι κατα την γνωμη σας το καλυτερο προγραμμα πλοηγησης ? 2ον . Με τον usb φορτιζει πολυ αργα ( 4 ωρες με ανοικτη συσκευη ) . Με τον επιτραπέζιο βελτιώνεται η κατάσταση . ? Aυτα προς το παρον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Αύγουστος 19, 2010 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2010 Εγω ειχα το destinator αλλα μιλαμε πριν 2 χρονια.Τωρα εχουν βγει πολλα εξισου καλα...Τι εννοεις με τον usb και με τον επιτραπεζιο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Αύγουστος 19, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2010 Με το usb απο το pc εχω την εντυπωση φορτιζει αργα. Και επιτραπεζιο φορτιστη δεν εχω. & Αν αξιζει να παρω Link to comment Share on other sites More sharing options...
petroSEXtreme Αύγουστος 19, 2010 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2010 Athens και σε μενα οταν το φορτιζω απο τον επιτραπεζιο ειναι μια χαρα.Οταν του βαλω το usb πανω σε ενα usb φορτιστη αυτοκινητου κανει 6πλασιο χρονο να φορτισει.... Εγω ελεγα μπας και ειχε προβλημα ο φορτιστης αυτοκινητου αλλαν μαλλον οχι.... Σε pc δεν εχει κατσι να το φορτισω ποτε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Αύγουστος 19, 2010 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2010 Λογικο να φορτίζει περισσότερη ώρα αφου το usb,αυτοκίνητου δεν δινει την απαιτούμενη ένταση ρεύματος ωστε να φορτίσει την μπαταρία.Αγόρασε εναν φορτιστή usb επιτραπέζιο να βρεις την υγειά σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanos_79 Αύγουστος 20, 2010 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2010 Απαραιτήτως επιτραπεζιος φορτιστης.Τωρα για πλοηγη πιστευω οτι το iGo8 ειναι η καλύτερη επιλογη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrious Αύγουστος 20, 2010 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2010 Igo 8.3 και primo παίζουν πολύ καλά.Φορτίζοντας το στην πρίζα φορτίζει πολύ γρήγορα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Αύγουστος 22, 2010 Author #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2010 Ωραια . Περασα το iGO 8 και συνχρονιζει γρηγορα αποτι μου φανηκε. ενω δειχνει να δουλευει οκ . thnx all. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Αύγουστος 23, 2010 Author #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2010 Ερωτηση . Απο την memory card απο τον φακελο του iGO πως μπορω να στειλω συντομευση στην επιφανεια εργασιας ? Απο το μενου του htc προσθηκη widget δεν εμφανιζει το igo ουτε στην λιστα των προγραμματων . Το iGO τρεχει απο την memory card κατευθειαν . Κανω copy αλλα δεν ξερω σε ποιον φακελο να κανω paste shortcut. Το βρήκα, , my device -windows- start menu - programms και ριχνουμε εκει την συντομευση , οποτε απο το add widget το εμφανιζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Αύγουστος 24, 2010 Author #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2010 Κανεναν καλο mame emulator για windows mobile ξερουμε ? Οχι τπτ τρελο ας μην εξομοιωνει tekken , κανα shinobi , snow , tetris : P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Αύγουστος 24, 2010 Author #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2010 Επισης με καποια rom περαν της default που ερχεται το τηλεφωνο εχει ασχοληθει κανεις ? Αξιζει να δοκιμασουμε καποια αλλη η ειναι , επικινδυνο - ανωφελο - κατι αλλο . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrious Αύγουστος 24, 2010 #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2010 Εννοείται πως αξίζει.Δεν μπορώ να φανταστώ πως θα είμαστε με τα default roms.Εγώ χρησιμοποιώ εδώ και πολύ καιρό αυτή την rom.Σταθερότατη και πολύ γρήγορη.http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=594151και βάλε και το τελευταίο radiohttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=466274 Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Αύγουστος 24, 2010 #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2010 Από το PC που το φορτίζεις το καλώδιο είναι "χοντρό" ή "λεπτό"; Με αυτό δηλαδή λειτουργεί ένας εξωτερικός σκληρός; Και το δικό μου HTC αργόυσε με λεπτό αλλά με χοντρό φόρτιζε πιο γρήγορα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Αύγουστος 25, 2010 Author #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2010 Εννοείται πως αξίζει.Δεν μπορώ να φανταστώ πως θα είμαστε με τα default roms.Εγώ χρησιμοποιώ εδώ και πολύ καιρό αυτή την rom.Σταθερότατη και πολύ γρήγορη.http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=594151και βάλε και το τελευταίο radiohttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=466274 Λιγο πιο αναλυτικα . Καθως δεν εχω ξανα-φλασαρει windows mobile . Tι κατεβαζω τι τρεχω πρωτα τι τρεχω μετα - Ελληνικα υποστηριζει ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Αύγουστος 25, 2010 Author #15 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2010 Από το PC που το φορτίζεις το καλώδιο είναι "χοντρό" ή "λεπτό"; Με αυτό δηλαδή λειτουργεί ένας εξωτερικός σκληρός; Και το δικό μου HTC αργόυσε με λεπτό αλλά με χοντρό φόρτιζε πιο γρήγορα. Χμμ ναι οντως παιζει ρολο εχω ακουσει . Απλα δεν μπορω να σου πω σιγουρα αν εχω το χοντρο η το λεπτο . Μαλλον το λεπτο πρεπει ναναι αφου αργει . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Αύγουστος 25, 2010 Author #16 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2010 Δοκιμασα να κανω update το radio αλλα μου ειπε πως δεν ειναι συμβατο με το ?rom? Οποτε λεω πρωτα θελει το rom , δοκιμασα να κανω το rom αλλα χτυπαει κατα την εγκατάσταση ,. ERROR [262] : UPDATE ERROR Τωρα εκανα soft reset την συσκευη και απενεργοποιησα και το uac μηπως επαιζε ρολο . και ξαναδοκιμαζω Τα ποσοστα δίνουν 1.1 να ζει μεχρι το μεσημερι το ΗΤC και 5.7 να εχει ψοφήσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrious Αύγουστος 25, 2010 #17 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2010 Όχι πριν κάνεις οτιδήποτε διάβασε εδώ.http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=505377 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Αύγουστος 25, 2010 Author #18 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2010 Μαλιστα . Καπως Μπέρδεμα ειναι ομως .... Εσυ ποιο spl εκανες το πρωτο η το προσωρινο το 2ρο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrious Αύγουστος 25, 2010 #19 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2010 uspl το προσωρινό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Αύγουστος 25, 2010 Author #20 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2010 Αν σου ειναι ευκολο γραψε οπως καταλαβαινεις τα βηματα για το 2ρο το προσωρινο ( τι κατεβαζουμε τι τρεχουμε πρωτα - τι αλλαζουμε ) η δωσε σε πμ το μσν σου γιατι στο φορα των xda καπως μπερδευτηκα . :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.