Jump to content

Dragon Age 2

freestyler7

Recommended Posts

• 6 months later...
  • 2 weeks later...

ΤΟ HIGH RES TEXTURE PACK ΑΠΟ ΤΗΝ BIOWARE (MONO ΓΙΑ PC) ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΚΑΡΤΩΝ ΓΕΝΙΑΣ DX11

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για οποιον ενδιαφερετε να το κατεβασει

High Resolution Texture Pack for the PC version of Dragon Age II

This will add the option to enable higher detail replacements for most textures in game. A big difference will be noticed on level art especially.

Requirements:

Using high-resolution textures requires a graphics card with at least 1024MB video memory.

Most of the benefits from the Hi-resolution textures will only be seen if you are able to run the game in DirectX 11.

To manually download your new content on the PC:

1. Download the installer from the link below and run it.

2. Run Dragon Age II.

3. Open the Options menu.

4. Select Video options.

5. Check the "Hi-resolution textures" checkbox.

Note: In order to enable the "Very High" setting you will need a video card that supports DX11 and the latest drivers.

-----------------------------

Απαγοήτευση... Εμπορικούρα σε στυλ Mass Effect 2.

Και το NFS Hot Pursuit ειναι σκετη εμπορικουλα αλλα μια χαρα τρεχετε καποιοι να το αγορασετε και να το παιξετε και δεν σας βλεπω να παραπονιεστε κιολας...(Για να μην πω και για τα expansion του World of Warcraft)

Ανοιγετε και 500 θεματα μετα με 600000 μηνυματα...

Αυτοκινητα να εχει μεσα να τα κυνηγανε μπατσοι και να εκτοξευουν λειζερ και οτι να ναι .......

.

αυτο το επιπλεον texture πακετο απευθυνεται σε καρτες με 1,5gb-2gb...για κανεναν λογο σε 1gb...

το εβαλα και με αναγκασε να πεσω απο very high σε high αλλα ευτυχως σηκωνει και το 8χΑΑ...μια χαρα...!!!

ΤΟ HIGH RES TEXTURE PACK ΑΠΟ ΤΗΝ BIOWARE (MONO ΓΙΑ PC) ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΚΑΡΤΩΝ ΓΕΝΙΑΣ DX11

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για οποιον ενδιαφερετε να το κατεβασει

-----------------------------

Και το NFS Hot Pursuit ειναι σκετη εμπορικουλα αλλα μια χαρα τρεχετε καποιοι να το αγορασετε και να το παιξετε και δεν σας βλεπω να παραπονιεστε κιολας...(Για να μην πω και για τα expansion του World of Warcraft)

Ανοιγετε και 500 θεματα μετα με 600000 μηνυματα...

Αυτοκινητα να εχει μεσα να τα κυνηγανε μπατσοι και να εκτοξευουν λειζερ και οτι να ναι .......

.

Πραγματικα ομως τρελη παρακμη για game αυτο το NFS εδωσαν βαρος στα γραφικα και μονο εκει. Το D.A. 1 ειναι ενα απο τα λιγα συγχρονα RPG που εχει πολυ ωραιο story και ικανοποιητικα γραφικα ακομη και σε συστηματα με λιγοτερο καλες GPU οπως η ''πρωην'' μου 8800gts. Τωρα το αν θα μπορει καποιος να παιζει το D.A.2 σε ultra super duper 88xAA direct x 40 δεν νομιζω να ειναι πρωτευων ζητημα αφου ακομα και σημερα υπαρχουν millions ευχαριστημενοι rpg-ακες που παιζουν diablo2 baldurs gate κ.τ.λ. :T:

οχι εισαι λαθος, εγω δεν μπορω να παιξω πια diablo 2, diablo 1, και τετοια, γιατι με ενοχλουν τα ματια μου...ξεσυνηθιζει το ματι του gamer με ολα τα καλουδια τις νεας εποχης ,και ξενερωνεις...η εξελιξη ζηταει χΑΑ και σουπερ υφες...μας κατεστρεψαν το παρελθον...ποσες φορες πηγα να παιξω αγαπημενα rpg και μου ξινιζε, λεω τι ειναι αυτα...μπλιαχ... :):p

Το παιχνιδι παντως ειναι καλο, 1,5 ωρα εχω παιξει ως τωρα.Χωρις το high res pack που θα το βαλω στο δευτερο play για να δω διαφορες στα γραφικα.Αρκετα διαφορετικο απο το origins.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.