narta Σεπτέμβριος 16, 2010 #21 Σεπτέμβριος 16, 2010 Το ινκα δεν εχει καμια δυναμη ουτε μπορει να επιβαλει κυρωσεις, ο ρολος του ειναι απλα συμβουλευτικος...Και στην δικη μου επιχειρηση πηρανε τηλεφωνο πριν 3-4 χρονια μετα απο καταγγελια που εγινε και τους ειπα οτι αρνηθηκα την αλλαγη/επιστροφη γιατι περασε 1 μηνας απο την ημερομηνια αγορας και σ'αυτο το διαστημα δεν ξερω πως φερθηκε ο καταναλωτης στο προιον.Με ευχαριστησανε και δεν με ξαναενοχλησανε.Γισ το θεμα με την τσαντα , συμφωνω με τον Kezm πηγαινε σε μια μοδιστρα για επισκευη και μην ξαναγορασεις ποτε απο το e-shop αφου δεν εμεινες ευχαριστημενος και εχεις παραπονα.Αυτην ειναι η μεγαλη δυναμη του καταναλωτη -μπορεις να επιλεξεις που να δωσεις τα λεφτα σου- και οχι οι διαφοροι οργανισμοι μοστρα που και καλα λειτουργουνε υπερ του πολιτη.Τι επιχείρηση εχεις αν επιτρέπεται;
aquasonic Σεπτέμβριος 17, 2010 Author #22 Σεπτέμβριος 17, 2010 Η Καταγγελεια στην ΓΓΚ εχει υποβληθει εδω και μερες, Μολις πριν λιγο μιλησα με εναν υπαλληλο του e-shop (που δεν σχολιασε καν το ποσο καιρο υπαρχει εκει) ο οποιος απλα μου ειπε "η τσαντα εχει σκισιμο ειναι εκτως εγγυησης τι θελετε να κανουμε?" ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΡΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ 3 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ, ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ!Μπορειτε να μου πειτε τι αλλα μετρακια μπορω να παρω/τι να τους πω? Απο οτι φαινεται βαριουνται να ασχοληθουν! Καποιος να βοηθησει!
SirDiman Σεπτέμβριος 17, 2010 #23 Σεπτέμβριος 17, 2010 δωσε τους τον αριθμό της καταγγελίας αν δεν το εχεις κάνει ήδη και οτι θα κοινοποιήσεις και σε αλλα μεγάλα forum
aquasonic Οκτώβριος 24, 2010 Author #24 Οκτώβριος 24, 2010 Nα ενημερωσω οτι 5 μηνες μετα το e-shop εκοψε πιστωτικο το οποιο αναλωθηκε και βιβλια για την κοπελα μου. δεν προκειται να με ξαναδουν ποτε!
greekfragma Οκτώβριος 24, 2010 #25 Οκτώβριος 24, 2010 Ευχαριστούμε για την ενημέρωση.........Μαύρο πάλι στο e-psof...5μήνες για πιστωτικό μιας τσάντας.
Tsakonas Οκτώβριος 24, 2010 #26 Οκτώβριος 24, 2010 Nα ενημερωσω οτι 5 μηνες μετα το e-shop εκοψε πιστωτικο το οποιο αναλωθηκε και βιβλια για την κοπελα μου. δεν προκειται να με ξαναδουν ποτε!Ηθικο διδαγμα:Oι μονες που ικανοποιουνται απο το rma του eshop ειναι οι γυναικες
aquasonic Οκτώβριος 24, 2010 Author #27 Οκτώβριος 24, 2010 :wall: quite yes indeed my lad... :wall: Παντως για οποιον ενδιαφερεται, τωρα ειμαι πανευτυχης κατοχος της HP RR317AA. Καλη τσαντουλα, αν και επειδη ειναι HP περιμενω σε 10 λεπτα να αρπαξει μονη της φωτια. Κατα τα αλλα ειναι πολυ βολικη, με πολυ ωρα θεση για το laptop, και σχετικα καλους χωρους για το design της. Την πηρα απο το play247, που παροτι ακριβο στο συνολο του, εχει αρχισει να μου τραβαει το ενδιαφερον σαν καταστημα...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.