Jump to content

Darksiders [3rd Person Action RPG]

tragikos

Recommended Posts

Ρε Ορέστη αφού έχει επιλογή για ανάλυση!!!Στο options->advanced options και εδώ σου έχει να επιλέξεις!

Resolution εχει βρε αγορινα αλλα ειναι κενο! Δεν μου βγαζει καμια αναλυση να επιλεξω!

• Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Eyefinity ηθελες :hehe:

Πολυ καλο το παιχνιδακι.Αλλα να το αγορασει και κανενας μην παει απατο:flag:

Οταν κουμπωνω το gamepad να παιξω η camera κολαει στον ουρανο.Εχει κανεις ιδεα τι παιζει γιατι με keyboard δεν παιζετε,πρεπει να εχεις καμια 20αρια δαχτυλα

Οταν κουμπωνω το gamepad να παιξω η camera κολαει στον ουρανο.Εχει κανεις ιδεα τι παιζει γιατι με keyboard δεν παιζετε,πρεπει να εχεις καμια 20αρια δαχτυλα

Aν εχεις τιποτα αλλα χειριστηρια συνδεμενα(τιμονιερες κλπ included), βγαλτα.

παιδια το παιχνιδι ειναι καταπληκτικο..!! σε full hd, ομως....βλεπω κατι 35-40 να πεφτει απο 60 που εχω average fps...χαχα...!!! μετρια γραφικα(λογω του οτι δεν εχει antialiasing), και χανει fps...ειναι η αδυναμια pc σε συγκριση με την ισχυ της κονσολας..!! ποιος ξερει αραγε...!!! (ατι cfx fail στην περιπτωση μου? δε ξερω να απαντησω...νεο game)

απο εκει και περα, ειναι πορωτικο και κολλας...τρομερο παιχνιδι...!!! ειναι κατι σαν μιξη devil may cry και god of war...(με καλυτερα γραφικα και απο τα 2 αυτα εννοειται) ;):jump1:

παιδια το παιχνιδι ειναι καταπληκτικο..!! σε full hd, ομως....βλεπω κατι 35-40 να πεφτει απο 60 που εχω average fps...χαχα...!!! μετρια γραφικα(λογω του οτι δεν εχει antialiasing), και χανει fps...ειναι η αδυναμια pc σε συγκριση με την ισχυ της κονσολας..!! ποιος ξερει αραγε...!!! (ατι cfx fail στην περιπτωση μου? δε ξερω να απαντησω...νεο game)

απο εκει και περα, ειναι πορωτικο και κολλας...τρομερο παιχνιδι...!!! ειναι κατι σαν μιξη devil may cry και god of war...(με καλυτερα γραφικα και απο τα 2 αυτα εννοειται) ;):jump1:

Ναι με ΑΤΙ διαβασα οτι εχει προβλημα στα MIN Fps .

Τωρα οτι δεν εχει in menu AA, μονο αν εχεις το pc ενα μηνα "δικαιολογεισαι "να μην ξερεις τι να κανεις.:shifty:

Μάλλον έχει γίνει πρόχειρη μεταφορά στο pc και "σέρνεται" έτσι όπως λες, εκτός και αν υπάρχει όντος πρόβλημα με cf η drivers.

Άντε να έρθει και το δικό μου...

Το παιχνίδι έχει πρόβλημα με gamepads...

Εδώ έχει μία λύση που δουλεύει αλλά crashάρει που και που το παιχνίδι.

http://community.darksiders.com/forums/topic/4316

Με τον Q9550 και 4870 το framerate είναι κολλημένο στα 60 αλλά με vsync μέσα από το παιχνίδι και το D3DOverrider να τρέχει...

Μάλλον έχει γίνει πρόχειρη μεταφορά στο pc και "σέρνεται" έτσι όπως λες, εκτός και αν υπάρχει όντος πρόβλημα με cf η drivers.

Άντε να έρθει και το δικό μου...

τωρα που το ξαναειδα δεν λειτουργει καν το crossfire...χρησιμοποιω afterburner msi για OC, και βλεπω κανονικα τη χρηση και η 2η gpu ειναι κολλημενη στο 0%...οποτε...λογικο με μια καρτα να πεφτει που και που...ειναι console port!!!!!

Το παιχνίδι έχει πρόβλημα με gamepads...

Εδώ έχει μία λύση που δουλεύει αλλά crashάρει που και που το παιχνίδι.

http://community.darksiders.com/forums/topic/4316

Με τον Q9550 και 4870 το framerate είναι κολλημένο στα 60 αλλά με vsync μέσα από το παιχνίδι και το D3DOverrider να τρέχει...

Εμενα απο τη πρωτη στιγμη λειτουργει τελεια το χειρηστηριο...ισως πρεπει να μαθετε οι χρηστες η/υ, να περνετε χειρηστηριο τυπου χβoχ360...εχω ενα logitech chillstream και ολα τα παιχνιδια ειναι τζετ με ετοιμα τα κουμπια παρακαλω παντου σε 30+ τιτλους..!!

οσον αφορα το framerate..ισως παιζεις σε χαμηλοτερη αναλυση..κι εμενα 60 δειχνει...αλλα πεφτει 35 που και που...εχω και 24x (NT)CFAA + 16x AF HQ απο CCC....αλλα δεν φταιει...θελει νεο οδηγο απο ΑΤΙ πλευρα...το παιχνιδι ειναι πιο καινουργιο απο την κυκλοφορια των τελευταιων οδηγων και ισως θελει optimization... ?????:flag:

Τούμπανοοοο. Έλιωσα ..3ώρες και 50 λεπτά (χρόνος παιχνιδιού) σε 2 parts. Είχαμε και δουλειές. Σήμερα η συνέχεια. Το έχει τερματίσει κανείς να μας πει συνολικό χρόνο;

Το μόνο μείον είναι ότι με gamepad ΔΕΝ μπορείς να στοχεύσεις.

Πάντως η 4870 (512MB κιόλας) σε 1920*1200 καλά κρατεί.

Εμενα απο τη πρωτη στιγμη λειτουργει τελεια το χειρηστηριο...ισως πρεπει να μαθετε οι χρηστες η/υ, να περνετε χειρηστηριο τυπου χβoχ360...εχω ενα logitech chillstream και ολα τα παιχνιδια ειναι τζετ με ετοιμα τα κουμπια παρακαλω παντου σε 30+ τιτλους..!!

οσον αφορα το framerate..ισως παιζεις σε χαμηλοτερη αναλυση..κι εμενα 60 δειχνει...αλλα πεφτει 35 που και που...εχω και 24x (NT)CFAA + 16x AF HQ απο CCC....αλλα δεν φταιει...θελει νεο οδηγο απο ΑΤΙ πλευρα...το παιχνιδι ειναι πιο καινουργιο απο την κυκλοφορια των τελευταιων οδηγων και ισως θελει optimization... ?????:flag:

1920x1200 παίζει άψογα...και το gamepad είναι logitech Dual Action...

η μεγαλύτερη βλακεία είναι που σε αναγκάζουν κυρίως να παίξεις με gamepad

τέτοιο στυλ παιχνίδια είναι μια χαρά μόνο για κονσόλες

με nvidia 480 & beta 260.63 πάει εντελώς απροβλημάτιστα

με 360 gamepad παει μια χαρα.Σπανια framedrops και γενικα πολυ καλο!Ειναι περιπου 20+ ωρες αν το ξεψαχνισεις,δεν το εχω τερματισει ακομα

Μου φαίνεται είναι καιρός να πάρω νέο pad.Κάτι αυτό,κάτι τα nba που θέλουν μοχλούς για καρφώματα κτλ...

:nuke:Συμβουλή::nuke:

ΜΗΝ περάσετε το update πιωμένοι και χωρίς τα απαραίτητα back-up.....Πάνε τα saves...:jester::suicide2:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.