Jump to content

Darksiders [3rd Person Action RPG]

tragikos

Recommended Posts

Τελος το παιχνιδακι μετα απο 17 ωρες.Κουραζει λιγο σε καποιες φασεις αλλα γενικα ειναι παααααρα πολυ καλο.Χορτασα bosses Μπορω να πω:jump1:

• Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Κανενας που να το παιζει με Dualshock 2 απο PS2??Παλευω καμια ωρα να το κανω να δουλεψει αλλα μπααα..

Προσπαθησα με Xpadder αλλα τπτ..

Τι πρόβλημα δηλαδή έχεις?

Εγώ έχω κολλήσει στον τελευταίο Chosen. Δεν μπορώ να σκοτώσω την αράχνη.

Απέφευγε την όταν εξαφανίζεται, εκεί που θα εμφανιστεί λίγο πιο πριν εμφανίζεται καπνός, τρέχεις και κανείς dash συνέχεια. Προσπάθησε να μείνεις κοντά στο κέντρο που δωματίου έτσι ώστε όταν σταματήσει για να μιλήσει να πετάξεις το γατζό και να βρεθείς μπροστά της, κάνε όσες επιθέσεις προλάβεις όσο μιλάει και μετά εξαφανίζεται πάλι. Αυτό είναι όλο δεν έχει 2η φάση από ότι θυμάμαι.

Αν και δεν το τελιωσα ακόμα σίγουρα θα το ξαναπαιξω για να τα ξελκείδωσω όλα τώρα που έχω μάθει 1-2 κόλπακια.

Για το χειριστήριο δες το πόστ του kalileo στη προηγούμενη σελίδα το rumblepad2 που έχω έτσι έπαιξε.

Θα δοκιμάσω να είμαι στο κέντρο...Το θέμα είναι ότι θέλει πολύ χρόνο να την κοπανάς η συγκεκριμένη μάνα.

@AKISSS

Εδώ λέει τη λύση αλλά για να μην crashάρει το παιχνίδι πρέπει επίσης να βάλεις FAKE API: Compatibility και θα παίξει άψογα.

http://community.darksiders.com/forums/topic/4316

Αν καταφέρεις να βρεθείς κοντά της γρήγορα χρησιμοποίησε το demon form κάνει την μάχη αρκετά συντομότερη.

Πατάς το Shift(αν θυμάμαι καλά αυτό πρέπει να ναι) για να τη lockareis κ βλέπεις που θα πάει. Με αυτό τον τρόπο την αποφεύγεις πιο εύκολα.. Μετά κάνε αυτά που σου λέει ο FrOsT..:T:

Το ξεκινησα και γω τωρα.καλο παιχνιδακι χαλια γραφικα σιγουρα θυμιζει κατι απο devil may cry.

Θα δοκιμάσω να είμαι στο κέντρο...Το θέμα είναι ότι θέλει πολύ χρόνο να την κοπανάς η συγκεκριμένη μάνα.

@AKISSS

Εδώ λέει τη λύση αλλά για να μην crashάρει το παιχνίδι πρέπει επίσης να βάλεις FAKE API: Compatibility και θα παίξει άψογα.

http://community.darksiders.com/forums/topic/4316

FAKE API???

Τεσπα..Θα το προσπαθησω σε λιγο..

• 2 weeks later...

Φοβερό παιχνιδάκι! Splatter, big guns, σπαθί αλα Conan και κακία με μπέρτα και κουκούλα σε GoW στυλ για PC :) Ακόμα να το τερματίσω όμως :slap:

• 2 weeks later...

Στον Abaddon τι "παιζει" με το κουμπι ρε παιδια?

Οπως και να το κανω ειτε γρηγορα,ειτε αργα,ειτε με σταθερο ρυθμο παλι ξυλο τρωω!:tomato:

Καλο παιχνιδακι παντως!

Στον Αbaddon τις 2 πρώτες φορές κερδίζετε τις επόμενες 2 όχι την 5η και φαρμακερή τον αποτελειώνεις :p

Το τελειωσα πριν 2 βδομαδες

Τα γραφικα ειναι απογοητευτικα-καρτουνιστικα δυστυχως (η φατσα του ηρωα θυμιζει κατι απο World of Warcraft...)

Κατα τα αλλα ομως ειναι πολυ καλο παιχνιδακι

• 3 weeks later...

η max αναλυση ειναι 1920χ1200 και δεν μπορω να βρω πουθενα στο ιντερνετς καποιος να δινει εστω μια απαντηση για οσους εχουν οθονες με μεγαλυτερη αναλυση :/

Πραγματικα πολυ αξιολογο το παιχνιδακι.Οταν πρωτοειδα τρειλερ φανταστικα οτι θανε καμια μουφα σαν το prototype που εφαγε απεγκατασταση στο 3λεπτο,αυτο εδω ομως τα σπαει.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.