Jump to content

που ειναι το μικροφωνο??? οεο

markakiss

Recommended Posts

καλησπερα σας παιδακια μουυυυ

θα ηθελα τα φωτα σας αν γινεται σε ενα προβλημα-σπαζοκεφαλια που μου συμβαινει με το μικροφωνο..

μια μερα λοιπον (προχθες) αποφασισα να μπω στον κοσμο της webcam , μιας και πολλοι φιλοι εχουν παρει το δρομο της ξενιτιας , και ετσι αγορασα μια webcam με ενσωματωμενο μικροφωνο.Συνδεω λοιπον τα μαραφετια (θυρα usb και θυρα mic ) κατεβαζω το skype και εκει που ειμαι ετοιμος να δικτυωθω παγκοσμιως ,τρωγω μεγα ακυρο απο το μικροφωνο.Λεω απο μεσα μου, ελλατωματικη καμερα .Αλλα οχι δοκιμασα την καμερα σε αλλο υπολογιστη και works fine. Και σε αυτο το σημειο αναβουν τα λαμπακια μου:blink:. τρεχω σε ρυθμισεις ηχου (realtek) και προσπαθω.Τιποτα.

Σε πινακα ελενχου.Τιποτα.Το μενου της realtek μου βρισκει το mic αλλα γραφει ''εκτος συνδεσης'' και δεν ενεργοποιειται........ what is the problem ????? μηπως ειναι η υποδοχη????? χελπ :suicide:

Κατ' αρχήν θα βοηθούσε πολύ αν μας έλεγες τι λειτουργικό έχεις.

Πέρα από τα προγράμματα ελέγχου της realtek, υπάρχουν και τα ανάλογα των windows.

Που το πάω? Συνήθως, από τα windows, ότι συσκευή εισόδου ήχου βάλεις, την έχουν να δουλεύει στη "σίγαση".

Για ξαναπήγαινε λοιπόν στον πίνακα ελέγχου, και δες αυτό που σου είπα. :flower::)

Αν η κάμερα σου έχει μόνο ένα usb και όχι mini-jack για να συνδεθεί το μικρόφωνο, αυτό θα πεί ότι το μικρόφωνο εχει "δικιά" κάρτα ήχου, που συνδέεται με το usb.

Στο skype, πας tools, options, audio settings και επιλέγεις στο μενού το μικρόφωνο της κάρτας.

λοιπον χρησιμοποιω τα vista black edition.

η webcam εχει και 3.5 καρφι και usb.

τωρα σχετικα με τις ρυθμισεις τα εχω ψαξει ολα , οταν συνδεω την καμερα (χρησιμοποιησα και σκετο μικροφωνο σε περιπτωση που ειναι ελλατωματικη η καμερα ) ,μου εχει συνεχως το μικροφωνο -εκτος συνδεσης-

:hang3:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.