Jump to content

chaotic1416003342

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια σας εχω μια απορια πριν παρω τον κωδικο του paypal χωρις να γνωριζω για αυτο ξεκινισα να κανω μια συναλλαγη αφου λοιπον τελειωσα μου ειπε οτι θελω αυτο τον κωδικο ωραια τον πηρα τον εβαλα οκ τωρα την συναλλαγη δεν την βλεπω εγινε η οχι και πρεπει να την ξανακανω?

Αν έγινε, στη main page κάτω στο My recent activity θα σου έχει τη συναλλαγή και θα λέει completed.

δεν εχεις λαβει αποδειξη απο το paypal στο μειλ σου?συνηθως λαμβανεις ena mail Paypal Receipt

οχι περα απο το οτι ξεκλειδωθηκε ας το πουμε η καρτα μου τιποτα αλλο, αρα μαλλον πριν παρεις τον κωδικο δεν εκτελει καποια συναλλαγη θα στειλω και ενα μειλ θα δω και την καρτα μου αν εχει χρεωθει και μετα θα το ξανακανω

• 3 weeks later...

Εγώ πάντως το σταμάτησα το Paypal γιατί το support τους είναι άθλιο.Πήγα στο moneybookers και είμαι ευχαριστημένος τώρα!

Εγώ πάντως το σταμάτησα το Paypal γιατί το support τους είναι άθλιο.Πήγα στο moneybookers και είμαι ευχαριστημένος τώρα!

τι δεν έκανε το paypal για σένα?

και χρειάστηκε κατι απο το support του moneybookers και επαιξε καλύτερα?

εξηγείς λίγο?

Το δουλεύεις με το ebay;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.