evolution Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17, 2010 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17, 2010 Θα ηθελα να ρωτησω κατα ποσο αξιζει η αγορα του παραπανω VGA Coοler αν το εχει δοκιμασει κανεις , τα επιπεδα θορυβου του , οπως επεισης και το ποσα slot καταλαμβανει τελικα η καρτα Ευχαριστω
LouCi4er Αύγουστος 17, 2010 #2 Αύγουστος 17, 2010 Θα ηθελα να ρωτησω κατα ποσο αξιζει η αγορα του παραπανω VGA Coοler αν το εχει δοκιμασει κανεις , τα επιπεδα θορυβου του , οπως επεισης και το ποσα slot καταλαμβανει τελικα η καρτα ΕυχαριστωΑξιζει και με το παραπανω.Ειναι κορυφαια η συγκεκριμενη,εντελως αθορυβη.Καταλαμβανει 3 slots αντι 2 που πιανει η στοκ ψυκτρα της 5870.Αλλα να σε ρωτησω γιατι θες να αλλαξεις την στοκ,εχεις κλοκαρει τοσο πολυ την καρτα που δεν σε καλυπτει πλεον?
evolution Αύγουστος 17, 2010 Author #3 Αύγουστος 17, 2010 Αξιζει και με το παραπανω.Ειναι κορυφαια η συγκεκριμενη,εντελως αθορυβη.Καταλαμβανει 3 slots αντι 2 που πιανει η στοκ ψυκτρα της 5870.Αλλα να σε ρωτησω γιατι θες να αλλαξεις την στοκ,εχεις κλοκαρει τοσο πολυ την καρτα που δεν σε καλυπτει πλεον?για να μειωσω τις θερμοκρασιες περισσοτερο θελω σκεφτομουν να τι βαλω στο κυκλωμα υδροψυξης αλλα ξεφευγει αρκετα σε τιμη (για full cover block παμε κοντα στα 100)
sebastian Αύγουστος 17, 2010 #4 Αύγουστος 17, 2010 Μια χαρα temps εχει και αθορυβη μεχρι 1,2v και οσο πιασεις στο core...To accelero ειναι τρελο cooler, οτι καλυτερο υπαρχει! Απλα για μενα μεινε οπως εισαι...
LouCi4er Αύγουστος 17, 2010 #5 Αύγουστος 17, 2010 Ναι οντως, 100 ευρω ειναι αρκετα.Να σου πω την αληθεια η 5870 δεν εχει και τοσο πολυ ανγκη την υδροψυξη.Ασε που η Accelero Xtreme ειναι απιστευτη ψυκτρα.Ενα μειον που εχει ομως ( κατα την γνωμη μου παντα ) ειναι οτι δεν βγαζει τον ζεστο αερα εξω απο το κουτι οπως η στοκ ψυκτρα αλλα τον διαχεει μεσα στο κουτι.Δεν σημαινει ομως οτι δεν ειναι τελεια αεροψυκτρα.Εγω παντως αν ημουν στη θεση σου και ειχα ετοιμη υδροψυξη θα τα εδινα τα 100 για να βαλω και την καρτα μου σε αυτη.Σε ψιλομπερδεψα,ε?
atiman Αύγουστος 17, 2010 #6 Αύγουστος 17, 2010 Προτεινω να μην χαλατε χρηματα για ψυκτα αυτην την εποχη. Το καλοκαιρι κοντευει να φυγει και σε λιγο τα πραγματα θα ειναι διαφορετικα...
evolution Αύγουστος 17, 2010 Author #7 Αύγουστος 17, 2010 Ναι οντως, 100 ευρω ειναι αρκετα.Να σου πω την αληθεια η 5870 δεν εχει και τοσο πολυ ανγκη την υδροψυξη.Ασε που η Accelero Xtreme ειναι απιστευτη ψυκτρα.Ενα μειον που εχει ομως ( κατα την γνωμη μου παντα ) ειναι οτι δεν βγαζει τον ζεστο αερα εξω απο το κουτι οπως η στοκ ψυκτρα αλλα τον διαχεει μεσα στο κουτι.Δεν σημαινει ομως οτι δεν ειναι τελεια αεροψυκτρα.Εγω παντως αν ημουν στη θεση σου και ειχα ετοιμη υδροψυξη θα τα εδινα τα 100 για να βαλω και την καρτα μου σε αυτη.Σε ψιλομπερδεψα,ε? το θεμα ειναι οτι ειναι 2 καρτες και υπαρχει και 3η πραγμα που το κανει να ξεφευγει αρκετα σε λεφτα(300 ευρω για τα block ομως επειδη κυκλωμα εχω cpu ,full cover block στη motherboard , και 2 mofset δεν νομιζω οτι ειναι οτι καλυτερο να φωρτωσω και 3ις καρτες εκι πανω , ετσι αναγκαστηκα παω σε 2 κυκλωμα που με ψυγεια ρακορ αντλιες τανκ και οτι χρειαζετε για 3ις καρτες θα φτασω τα ~600 ευρω πραγμα που δεν εχω σκοπο να το κανω) αμα ηταν μια η καρτα κατι γινοταν αλλα και παλι θα ηθελα και ενα ακομα ψυγειο εστω μονο επομενως και εκει πηγαινε στα ~150 με ρακορ σωληνα κτλ Προτεινω να μην χαλατε χρηματα για ψυκτα αυτην την εποχη. Το καλοκαιρι κοντευει να φυγει και σε λιγο τα πραγματα θα ειναι διαφορετικα... μονο και μονο εφοσον θελει και 3ο slot η ψυκτρα δεν με βολευει επομενως δν την περνω
LouCi4er Αύγουστος 18, 2010 #8 Αύγουστος 18, 2010 το θεμα ειναι οτι ειναι 2 καρτες και υπαρχει και 3η πραγμα που το κανει να ξεφευγει αρκετα σε λεφτα(300 ευρω για τα block ομως επειδη κυκλωμα εχω cpu ,full cover block στη motherboard , και 2 mofset δεν νομιζω οτι ειναι οτι καλυτερο να φωρτωσω και 3ις καρτες εκι πανω , ετσι αναγκαστηκα παω σε 2 κυκλωμα που με ψυγεια ρακορ αντλιες τανκ και οτι χρειαζετε για 3ις καρτες θα φτασω τα ~600 ευρω πραγμα που δεν εχω σκοπο να το κανω) αμα ηταν μια η καρτα κατι γινοταν αλλα και παλι θα ηθελα και ενα ακομα ψυγειο εστω μονο επομενως και εκει πηγαινε στα ~150 με ρακορ σωληνα κτλΦιλε μου,δεν ηξερα οτι εχεις 3 καρτες.Αμα ειναι ετσι δεν το συζηταω ουτε για πλακα.Καταρχην σε cf με ψυκτρα που πιανει 3 slot παιζει πολυ αγχος για την πανω καρτα.Ολο τον ζεστο αερα θα τον τρωει στην μαπα.Δεν θα υπαρχει καθολου κενο μεταξυ τους ωστε να τραβαει η πανω αρκετο αερα.Μην το σκεφτεσαι καθολου.Κατσε με τις στοκ ψυκτρες.Ετσι κι' αλλιως με τετοιο setup δεν νομιζω οτι εχεις αναγκη το κλοκαρισμα ωστε να χρειαζεσαι εξτρα ψυξη.
evolution Αύγουστος 18, 2010 Author #9 Αύγουστος 18, 2010 Φιλε μου,δεν ηξερα οτι εχεις 3 καρτες.Αμα ειναι ετσι δεν το συζηταω ουτε για πλακα.Καταρχην σε cf με ψυκτρα που πιανει 3 slot παιζει πολυ αγχος για την πανω καρτα.Ολο τον ζεστο αερα θα τον τρωει στην μαπα.Δεν θα υπαρχει καθολου κενο μεταξυ τους ωστε να τραβαει η πανω αρκετο αερα.Μην το σκεφτεσαι καθολου.Κατσε με τις στοκ ψυκτρες.Ετσι κι' αλλιως με τετοιο setup δεν νομιζω οτι εχεις αναγκη το κλοκαρισμα ωστε να χρειαζεσαι εξτρα ψυξη.συνηθως ειναι οι 2 καρτες πανω την δευτερη τη "δανειζω" στον αδερφο μου ως που να αξιωθει να παρει μια οσο ειμαι με 2 καρτες δεν εχω κανενα προβλημα γιατι παιζω με 1 σλοτ κενο αναμεσα τους οταν μπει και η 3η ομως τα πραγματα ζωριζουν λιγο
ElGreco Αύγουστος 23, 2010 #10 Αύγουστος 23, 2010 Εγω μολις σημερα ακύρωσα την παραγγελια της accelero xtreme 5970. Ο λογος, οτι αν και υπεραποδοτικη, βγαζει τον ζεστο αερα μεσα στο κουτι, κατι το οποιο με το Coolermaster Pure Black που εχω, δεν βοηθαει.Ταυτοχρονα, οπως ειπε ο ΑΤΙΜΑΝ το καλοκαιρι τελειωνει και ηδη ακομα και με 850/1200 OC που εβαλα στη καρτα μου, με το καταλληλο fan profile απο MSI AB οι θερμοκρασιες δεν πανε ποτε πανω απο 65. Συνεπως, πολυ κακο για το τιποτα...Ασε που η ψυκτρα αυτη αν και αποδοτικη και "ησυχη" ειναι no go αν σκοπευεις να την εχεις σε crossfire με αλλη καρτα.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.