Jump to content

γνωσεις σε τεχνικα θεματα

Gorky17

Recommended Posts

Χαιρετε!

Ειμαι καινουργιος εδω και θα ηθελα να κανω μια συντομη ερωτηση για να μην κουραζω. Μπορειτε να μου δωσετε καποιο λινκ που να περιεχει καποια εγκυκλοπαιδεια ας πουμε για να εμπλουτισω τις γνωσεις μου στους υπολογιστες; ειμαι γενικα καινουργιος και θα ηθελα να μαθω καποια (βασικα) για αρχη πραγματα για αυτα τα "μαγικα" κουτια.

θα ηθελα να αποκτησω γνωσεις σε τεχνικα ζητηματα, δηλαδη να αναγνωριζω τα χαρακτηριστικα μιας μνημης κλπ.

θα προτιμουσα οχι μια αοριστη απαντηση του στυλ. "use google dude" :bigsmile:

Σας ευχαριστω!

Χαιρετε!

Ειμαι καινουργιος εδω και θα ηθελα να κανω μια συντομη ερωτηση για να μην κουραζω. Μπορειτε να μου δωσετε καποιο λινκ που να περιεχει καποια εγκυκλοπαιδεια ας πουμε για να εμπλουτισω τις γνωσεις μου στους υπολογιστες; ειμαι γενικα καινουργιος και θα ηθελα να μαθω καποια (βασικα) για αρχη πραγματα για αυτα τα "μαγικα" κουτια.

θα ηθελα να αποκτησω γνωσεις σε τεχνικα ζητηματα, δηλαδη να αναγνωριζω τα χαρακτηριστικα μιας μνημης κλπ.

θα προτιμουσα οχι μια αοριστη απαντηση του στυλ. "use google dude" :bigsmile:

Σας ευχαριστω!

[ame]http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9C%CE%BD%CE%AE%CE%BC%CE%B7_%CF%84%CF%85%CF%87%CE%B1%CE%AF%CE%B1%CF%82_%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%80%CE%AD%CE%BB%CE%B1%CF%83%CE%B7%CF%82[/ame]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.