Seek & Find Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17, 2010 καλημερα σε ολους. υπαρχει τροπος να κατεβασω ολα τα updates για windows 7 32 bit που εχουν βγει απο οταν κυκλοφορησαν εως σημερα ωστε να τα εχω σε εναν τοπικο φακελο στο PC μου;ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dmarccos Αύγουστος 17, 2010 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2010 Φυσικά και υπάρχει, δες εδώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Αύγουστος 17, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2010 φιλε παρα πολυ καλο. να σαι καλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xaniamike Αύγουστος 17, 2010 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2010 αψογος φιλε dmarccos +10000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Αύγουστος 17, 2010 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2010 Υπάρχει και το WUD http://www.windowsupdatesdownloader.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
akilleas Αύγουστος 17, 2010 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2010 Τι λες τώρα.Δεν ήξερα ότι γίνεται κάτι τέτοιο. Βέβαια δεν βλέπω κάπου την χρησιμότητα (στην εποχή που ζούμε πάντα...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Αύγουστος 17, 2010 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2010 Τι λες τώρα.Δεν ήξερα ότι γίνεται κάτι τέτοιο. Βέβαια δεν βλέπω κάπου την χρησιμότητα (στην εποχή που ζούμε πάντα...) Στις αλλήστου μνήμης εποχές με τα pstn ή isdn 56k modems είχε και παραείχε νόημα. Πλέον (με το adsl) δεν φαίνεται να έχει χρησιμότητα αλλά και πάλι για κάποιον που κάνει πολλές εγκαταστάσεις είναι ποιό γρήγορο όταν τα updates διαβάζονται από έναν σκληρό ή ένα usb παρά να κατέβουν από το νέτ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dmarccos Αύγουστος 17, 2010 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2010 Για κάποιον που "στείνει" συστήματα είναι πολύ βολικό Link to comment Share on other sites More sharing options...
MUL Αύγουστος 18, 2010 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2010 Στις αλλήστου μνήμης εποχές με τα pstn ή isdn 56k modems είχε και παραείχε νόημα. Πωπω τι μου θύμησες τώρα..Το 2003 για να κατεβάσω (μετα απο format) το SP και ολα τα updates για τα XP πλήρωσα τα μαλλιοκέφαλά μου , πρεπει να ηταν 5-6 ωρες ανοικτό το pc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Αύγουστος 18, 2010 Author #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2010 ευχαριστω και τον φιλο jpavly:hug:EDIT: και μια ερωτηση @jpavly, αυτα που κατεβαζει το WUD ειναι για ολες τις γλωσσες; ελληνικα,αγγλικα ή μονο αγγλικα; γιατι δε το πηρε το ματι μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Αύγουστος 18, 2010 Author #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2010 Για κάποιον που "στείνει" συστήματα είναι πολύ βολικόΑν θελετε να τα ενσωματωσετε κιολας RT7Lite το μονο αρνητικο που εχει ειναι οτι εαν εχεις multiple image iso θα το σπασει και θα σου φτιαξει ξεχωριστα iso.. Αν το εφτιαχναν κι αυτο θα ηταν super. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akilleas Αύγουστος 18, 2010 #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2010 Αν θελετε να τα ενσωματωσετε κιολας RT7Lite το μονο αρνητικο που εχει ειναι οτι εαν εχεις multiple image iso θα το σπασει και θα σου φτιαξει ξεχωριστα iso.. Αν το εφτιαχναν κι αυτο θα ηταν super.To κάνεις λίγο πιο λανιό αυτό. Γιατί το βρίσκω πολύ ενδιαφέρον το προγραμματάκι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Αύγουστος 18, 2010 Author #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2010 Μετα χαρας, Αν η πηγη το cd που εχεις δηλαδη, ειναι multi image, εχει δηλαδη μεσα ολες τις εκδοσεις των windows 7 και διαλεγεις ποια θες να εγκαταστησεις κατα το setup.. Τοτε αυτο το προγραμματακι θα σου κανει οποιεσδηποτε ενσωματωσεις θελεις ΜΟΝΟ στην εκδοση που θα επιλεξεις και οχι σε ολες και εντελει θα σου φτιαξει iso που θα περιεχει ΜΟΝΟ την εκδοση που "πειραξες". αν θελεις κατι αλλο μου λες. ελπιζω να εγινα κατανοητος.. αν οχι πες το.Επισης για ενσωματωση βολευει το WUD γιατι τα κατεβαζει σε .msu που τα βλεπει το RΤ7Lite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.