soulblade Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1, 2004 Γεια χαρα σε ολους.Ειμαι νεος στην παρεα και θα ηθελα την βοηθεια σας.Μολις αγορασα μια epox 8rda3+ rev 2.1Βαζω πανω εναν athlon xp 1500+ 256 ddr/333 και συνδέω μόνο τον σκληρο.Οταν ξεκιναω το μηχανημα αναβοσβηνουν τα λαμπακια στο πληκτρολογιο και τιποτε αλλο.δεν εμφανιζει στην οθονη τιποτα,αναβει για λιγο και σβηνει παλι.Σαν να μην υπαρχει bios.Aλλαξα και επεξεργαστει και μνημη αλλα παλι το ιδιο.Μιλαμε οτι η μητρικη βγηκε απο την ζελατινα του κουτιου δηλαδη απειραχτηΠεριεργο ετσι?????καθε γνωμη μετραει πολυ οπωε και καθε πιθανη λυσηευχαριστω!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonisk7 Μάρτιος 1, 2004 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2004 Αρχικά βγάλε και ξαναβάλε μνήμες και κάρτα γραφικών ,μήπως κάτι δεν έχει κάτσει καλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάρτιος 1, 2004 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2004 Καταρχας καλως ηρθες στην παρεα μας. Αν μπορουσες να γινεις καπως πιο αναλυτικος στο αναμμα.δηλαδη εξηγησε λιγο καλυτερα αυτο με την οθονη.επισης οταν εννοεις οτι εχεις συνδεσει μονο τον σκληρο δισκετα δεν εχεις? Για καντα μας πιο λιανα και εμεις εδω ειμαστε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
soki Μάρτιος 1, 2004 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2004 Eχεις συνδεσει το 4πινο molex για τροφοδοσια πανω στην μητρικη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
soulblade Μάρτιος 1, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2004 Λοιπον παμε πιο αναλυτικα γιατι ειμαστε και καινουργιοι οπως ειπαμεΕχω συνδεσει και 4πινο και το 20πινο molexEννοω οτι ανοιγει η οθονη γινεται πρασινο το led της και σβηνει αμεσως μετα σα να μην εχει τιποτα να εμφανισει Εχω συνδεσει μονο το φλοππυ και τον σκληρο οχι αλλες συσκευεςΣτη μητρικη δεν εχω συνδεσει κανενα adaptor (firewire,usb.2 k.l.p)και επισης εχω δοκιμασει και με αλλη καρτα ,cpu, και μνημη(ddr 256/266-333, athlonxp 1500+/2600+,9600pro/gforce2mx 400 διαφορετικοι συνδιασμοι αυτων) αλλα το ιδιο δεν ξεκιναει με τιποτα. Στο καταστημα μου ειπαν οτι εχει προβλημα το cmos bios και πρεπει να παραγγειλουν στο εργοστασιο καινουργιο τσιπακιΤο θεμα ειναι οτι το mobo δεν δουλεψε ποτε πως εχει προβλημα το cmos bios??Πωσ να το πειραξω εγω οπως μου λενε χωρις να ξεκινησει ποτε το pc με αυτη την mobo>>>????Λεμε οτι δεν εμφανισυηκε ποτε τιποτα στην οθονη.Με το που αναβει σβεινει σαν να μην συμβαινει τιποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάρτιος 1, 2004 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2004 προβληματικο κομματι πιστευω.......... εσυ τα εχεις ολα οκ κριμα....ατυχιες συμβαινουν φιλε μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
soulblade Μάρτιος 1, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2004 Mιλαμε για σγορα 2 ημερων και μου λενε να περιμενω ενα μηνα για το τσιπακι απο το εργοστασιο και αν θα ερθει και ποσο θα κανει και και ????Εχω τρελαθει τελειως!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Μάρτιος 1, 2004 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2004 Δοκίμασε να ξεκινήσεις έχοντας πατημένο το insert. Επίσης αν μπορείς δες και τι γράφει η οθονίτσα της μητρικής πριν κλείσει. Καλώς ήρθες στο TheLab.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonisk7 Μάρτιος 1, 2004 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2004 Ας σου δώσουν άλλη μητρική κι ας βρουν άκρη αυτοί μετά (τι ευκολα που τα λέω) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shidokanjohn Μάρτιος 1, 2004 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2004 Εμενα παντως για βραχυκυκλωμα μου κανει .....DJD θυμασαι με την αμπιτ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Μάρτιος 1, 2004 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2004 Ναι τώρα που το λες..Επίσης το ίδιο είχα πάθει πάνω σε ένα τεστ με ψύκτρες με την 8rda+ v1.1. Όταν έβαζα μια συγκεκριμένη το σύστημα άνοιγε κι έκλεινε.. ακόμα προσπαθώ να καταλάβω πως στο καλό συνέβαινε αυτό. Όχι δε γείωνε πουθενά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Μάρτιος 1, 2004 #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2004 ναι οντος shido. και εμενα μια φορα δεν αναβε ενα asus γιατι ενα σηδερο που ειχε πισω το κοιτι ακουμποσε στην μητρικη. δεν προσπαθης να ξεβιδοσεις και λιγο τις βιδες απο την μητρικη. κοιτα μην ακουμπαει πουθενα η μητρικη. cmos εχεις κανει καθολου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
soulblade Μάρτιος 1, 2004 Author #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2004 Ουτε με insert παιζει τιποτα και η οθονουλα γραφει CF(που αντιστοιχει συμφωνα με το manual σε (1bios chip inserted incorrectly 2inncorect bios apdate 3mainboard problem )Oχι μονο δεν την αλλαζοθν αλλα σου λενε οτι θα πληρωσεις και τα serviceΜου λεει ο αρχιτεχνικος ¨(ειμαι σιγουρος οτι εκανες overclocking και αυτο φταει)Τι να πεις εκει περα???Oι τυποι θελουν να τους μπηξεις φωτια λεμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
soulblade Μάρτιος 1, 2004 Author #14 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2004 Δεν κλεινει το μηχανημα μονο η οθονη σβηνει Link to comment Share on other sites More sharing options...
soulblade Μάρτιος 1, 2004 Author #15 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2004 Eχω καινει και clear cmos η μητρικη παταει πανω σε πλαστικα το τρoφοδοτικο ειναι antec 400w se midi tower antec Link to comment Share on other sites More sharing options...
soki Μάρτιος 1, 2004 #16 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2004 η μητρικη ηταν σφραγισμενη οταν στην εδωσαν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
soulblade Μάρτιος 1, 2004 Author #17 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2004 Hταν μεσα στην ζελατινα αλλα το κουτι απεξω δεν ειχε καποια ταινια μεταξυ των σχιχμων Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Μάρτιος 1, 2004 #18 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2004 την μπαταρια την εβγαλες? βγαλτην και βραχηκηκλοσε τα ποδαρακια με ενα κατσαβιδη Link to comment Share on other sites More sharing options...
soulblade Μάρτιος 1, 2004 Author #19 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2004 την εβγαλα φιλε μου την αλλαξα κιολας με μια απο αλλο mobo.τι εννοεις τα ποδαρακια απο το τροφοδοτικο ΄΄??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάρτιος 1, 2004 #20 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2004 χμμμμμμμμμ......................απο οτι μας λες το μαγαζι που την πηρες ειναι σκετη απατεωνια και οι τυπαδες που δουλευουν καθαροι λωποδυτες.θα σου προτεινα να πας με αγριες διαθεσεις μαζι με την αποδειξη αγορας και λογω της εγγυησης που σαφως θα εχει η μητρικη να ζητησεις αμεση αλλαγη με αλλη ιδια ή επιστροφη χρηματων ή (εαν δεν πιασουν τα 2πρωτα) θα τους απειλησεις οτι θα στειλεις πληρη αναφορα στις εταιριες που συνεργαζονται με ολα τα αποδεικτικα στοιχεια και την αρνηση αντικαταστασης ετσι ωστε να τους τα ψαλλουν τα υπευθυνα γραφεια και να τους κοψουν την παροχη προιοντων.ξερω ατομο που εκανε κατι παρομοιο σε ενα παρακμιακο μαγαζι στα γιαννενα και κλασαν μεντες οι ιδιοκτητες.δεν ξαναβγαλαν κιχ και βεβαια δεν προσπαθησαν να ξανακανουν μλκια σε πελατη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.