Jump to content

Ερώτηση για ΙΡ διεύθυνση

jax

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα παίδες και καλώς ήρθα.Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση.Μάλλον έχω static ιρ πράγμα που δεν θέλω...Θαήθελα να την κρύβω ή να την αλλάζω...

Ύστερα από πολλυ ψάξιμο βρήκα ένα προγραμματάκι για να εγκαταστήσεις proxyserver...Είναι δύσκολο όμως...

Θα ήθελα...

1)Αν ξέρετε κανα free προγραμματάκι που να αλλάζει τη ιρ (όχι trials)

2)Δεν θέλω κάτι σαν www.freeproxyserver.net διότι έχει υιούς...

Θέλω βοήθειαπαίδες απεγνωσμένα...

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

θα χρησιμοποιησεις vpn kai οχι proxy.Σου προτινω το Hotspot Shield Launch που χρησιομοποιω εγω.Μην μπενεις απο proxy.

Σε ευχαριστώ πολύ...Μπορείς να δώσεις κάποιο λινκ κάποιες επιπλέον οδηγίες...;;;

Είναι toolbar και το εγκατέστησε στον explorer που είναι απελπιστικά αργός....

Για opera δεν υπάρχει...;;;

Δεν είναι τα mirror στο site...

Το έκανα...Σε ευχαριστώ πολύ..

Μου φαίνεται μικρή η πιθανότητα να έχεις static ip όταν δεν είσαι σίγουρος για αυτό. Σε γενικά πλαίσια, ιδιώτες πολύ σπάνια έχουν στατική ip. Εκτός άμα παίρνεις δίκτυο από κάποιο πανεπιστήμιο ή επιχείρηση, οπότε τα πράγματα αλλάζουν.

Έλεγξε το. Άμα έχεις dsl, απλά άνοιξε/κλείσε το router-modem σου και δες την ip σου.

Το έχω δοκιμάσει...Τίποτα...Με μπαναρίζουν συνέχεια σε ένα forum...

Το έχω δοκιμάσει...Τίποτα...Με μπαναρίζουν συνέχεια σε ένα forum...

για να σε μπαναριζουν καποιο λογο εχουν........δε καταλαβαινω τι θα πετυχεις αν τους κοροιδεψεις οτι εισαι καποιος αλλος...

Κάποιος άλλος τρόπος δεν υπάρχει το έβγαλα εκείνο Kuza δεν έμπαινε...

Κανα free πρόγραμμα νααλλάζει την ιp..???

κατι καλυτερο?Μονο με λεφτα.Παντος καλο θα ηταν να κανεις το τσεκ.Επισης γιατ φορουμ που σε μπαναρουν, ελπιζω να κανεις διαγραφη cookies αφου ξαναμπεις....

για να σε μπαναριζουν καποιο λογο εχουν........δε καταλαβαινω τι θα πετυχεις αν τους κοροιδεψεις οτι εισαι καποιος αλλος...

Για μια βλακεία(δε είναι το θέμα μας αυτό)

Απλά μου αρέσει για αυτό θέλω να μπώ...

ελπιζω να κανεις διαγραφη cookies αφου ξαναμπεις....

πώς γίνετε...;;;

αν εχεις firefox πατας δεξι κλικ μεσα στην σελιδα "προβολη πληροφοριων σελιδας" πας στην καρτελα "Ασφαλεια" και πατας "προβολη cookies".Τα απομακρυνεις ολα τις σελιδας που θα εχει.

Για ΙΕ πας "Εργαλεια" > "επιλογεσ ιντερνετ" > και πατας "διαγραφη cookies".

Για οπερα δεν ξερω.

Το έκανα και στους δύο...

Κάτι τελευταίο διότι σας κουράζω...Για opera...??

[ame=http://www.google.gr/search?q=%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B7+cookies+%CE%B3%CE%B9%CE%B1+opera&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:el:official&client=firefox-a]διαγΟΞ±ΟΞ· cookies Ξ³ΞΉΞ± opera - ΞΞ½Ξ±ΞΆΞ

Για μια βλακεία(δε είναι το θέμα μας αυτό)

Απλά μου αρέσει για αυτό θέλω να μπώ...

αν σου αρέσει, τότε να σέβεσαι τους κανόνες που πιθανόν να έσπασες.

Τους κανόνες του σέβομαι σε όλα τα forum που έχω περάσει ώς τώρα...Μια παρεξήγηση ήταν με έναν administrator(ο θεός να τον κάνει):wall:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.