Nikos007 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1, 2004 Θελω να κανω ραιντ 0 με 2 μαξτορ 120. Ξερει καποιος καλα τη διαδικασια? Εχω Ρ4 2,53 με μητρικη γκιγκαμπαιτ υλτρα ΙΙ Link to comment Share on other sites More sharing options...
soki Μάρτιος 1, 2004 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2004 Επελεξε απο bios την επιλογη για raid, και μετα μπεσε και στην σελιδα του raid controller και φτιαξε το raid και το size. Eισαι ετοιμος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pieros Μάρτιος 1, 2004 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2004 Δεν πρεέπει να έχει κ την δισκέτα με τους drivers? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikos007 Μάρτιος 1, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2004 τη δισκετα την εχω. Πρεπει αφου κανω raid0 να κανω μετα format? Εχω ηδη τον ενα sata με λειτουργικο και τωρα θα εγκαταστησω τον δευτερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
soki Μάρτιος 1, 2004 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2004 Ναι πρωτα raid 0 και μετα format, και πατας f6 στην πρωτη οθονη οταν φορτωνει τα XP για εγκατασταση, και μετα οταν στο ζητησει βαζεις την δισκετα μεσα με τον raid driver. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikos007 Μάρτιος 1, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2004 ok ευχαριστω θα το δοκιμασω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.