diazz Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16, 2010 Καλησπέρα έχω αγοράσει τα Logitech x-540 και τα έχω συνδέσει σε αυτή την κάρτα ήχου http://us.store.creative.com/Sound-Blaster-XFi-Extreme-Audio/M/B000IZC0GO.htm από τα ηχεία βγαίνουν 3 καλώδια πράσινο μαύρο πορτοκαλί στην κάρτα οπός φαίνεται και στην φωτογραφία δεν έχει μαύρη υποδοχήΜονό πορτοκαλί πράσινο μπλε και γκρι. Από την εταιρία μου έπιανε ότι ι κάρτα που έχω δεν υποστηρίζει τα ηχεία και να τα συνδέσω μονό το πράσινο καλώδιο και να μην συνδέσω το μαύρο και το πορτοκαλί θα πρέπει να αγοράζω άλλη κάρτα ήχουΓια να δουλεύουν σωστά τα ηχεία? Δεν υποστηρίζει 5,1 ι συγκεκριμένη κάρτα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Αύγουστος 16, 2010 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2010 βλακειες σου λενε.τα ιδια ηχεια εχω και εγω.συνδεσε τα καλωδια κανονικα και το μαυρο συνδεσε το στο γκρι.το μπλε νομιζω ειναι το μικρόφωνο Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIS56 Αύγουστος 17, 2010 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2010 Μέχρι 7.1 υποστιρήζει η κάρτα ήχου σου. Διάβασε και τις οδηγίες από το manual. Εταίρια λέγοντας λες την logitech????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
diazz Αύγουστος 17, 2010 Author #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2010 Μέχρι 7.1 υποστιρήζει η κάρτα ήχου σου. Διάβασε και τις οδηγίες από το manual. Εταίρια λέγοντας λες την logitech?????ναι την logitech Link to comment Share on other sites More sharing options...
tiff Αύγουστος 23, 2010 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2010 Όπως τα λέει ο Gregorypeg, δες και την ανάλογη σελίδα του manual της κάρτας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.