Stallone Οκτώβριος 13, 2010 #41 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2010 Παραμύθια της Χαλιμάς για να κλέβουν τα φράγκα των κορόιδων μερικοί κονιόρδοι!!!:dance3::dance3::dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreekTrooper Σεπτέμβριος 12, 2011 #42 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2011 Ο βάρναλης είχε πει κάποτε: Στης χούντας το αλισβερίσι, ελεύθερο ήταν το χασίσι ποτέ ο λαός να μη ξυπνήσει. Δείτε και την πρόσφατη αποποινικοποίηση των ναρκωτικών. Όχι ότι έχουμε χούντα, αλλά ο καπιταλισμός έτσι μας θέλει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Σεπτέμβριος 13, 2011 #43 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2011 Παραμύθια της Χαλιμάς για να κλέβουν τα φράγκα των κορόιδων μερικοί κονιόρδοι!!!:dance3::dance3::dance3:Τι πρεπει να κανει καποιος για να χαρακτηριστει κονιορδος?Μου φαινεται πολυ τρεντι για τον δρομο πχ "ΕΧΕΙΣ ΣΤΟΠ ΡΕ!ΤΙ ΚΟΝΙΟΡΔΟΣ,ΘΕΕ ΜΟΥ" Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Σεπτέμβριος 13, 2011 #44 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2011 Τι πρεπει να κανει καποιος για να χαρακτηριστει κονιορδος?Μου φαινεται πολυ τρεντι για τον δρομο πχ "ΕΧΕΙΣ ΣΤΟΠ ΡΕ!ΤΙ ΚΟΝΙΟΡΔΟΣ,ΘΕΕ ΜΟΥ"Ορισμοί για: κονιόρδος - slang.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
env0y Σεπτέμβριος 13, 2011 #45 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2011 Ρε Labήτες μήπως σας περισεύει κανένα ευράκι να συμπληρώσω για να πάρω εισητήριο? :...: Να σας έχει καλά ο Θεός και η Παναγία Link to comment Share on other sites More sharing options...
aris20 Σεπτέμβριος 13, 2011 #46 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2011 Και όμως, έψαξα τους βρήκα, κάτι έχουν στον ήχο..Σε ζαλίζουν κάπως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Σεπτέμβριος 13, 2011 #47 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2011 είναι επειδή πήρες τα φθηνά ή και ληγμένα κανονικά μετά πετάς! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosmos Σεπτέμβριος 14, 2011 #48 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2011 Χαζομαρες! Αμα ηταν τπτ σοβαρο θα το ειχε πει ο Χαρδαβελας καιρο τωρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
WIZARD. Σεπτέμβριος 17, 2011 #49 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2011 Παραμύθια της Χαλιμάς Link to comment Share on other sites More sharing options...
Korgull_x Νοέμβριος 22, 2011 #50 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2011 θελετε ακουστική μαστούρα;;Δοκιμάστε αυτό[ame=http://www.youtube.com/watch?v=4VR5-ICgbRs]_[/ame] ή αυτό[ame=http://www.youtube.com/watch?v=v1hbDEYc7fw]_[/ame] ή αυτό[ame=http://www.youtube.com/watch?v=pTCz-lP_iyM]_[/ame] σε 5.1 ακουστικά με ψευδο-surround, κι αν δε σας κλ4σει μια, κουμπώστε με προσοχή και μέτρο ενα παλιο καλο τριπακι (LSD & MDMA) και... καλό σας ταξιδι... >))Πολύ ασχοληθήκαμε με ναρκωτικά της λούτσας (ακου εκει ναρκωτικα σε mp3, σε λιγο θα δουμε μουσακά σε mp3... πετρ-ελεοc) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberdyne Νοέμβριος 23, 2011 #51 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2011 Προφανώς από αυτά τα αρχεία βγήκε η έκφραση "την άκουσα" ?? Ωχχχ @##$% σου λέω... σύρμα το mp3... :hang3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
konservas Νοέμβριος 25, 2011 #52 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2011 Ζω για τη στιγμή που θα σταματήσω σε μπλόκο της τροχαίας και θα μου ψάχνει τα mp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Korgull_x Νοέμβριος 25, 2011 #53 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2011 Ζω για τη στιγμή που θα σταματήσω σε μπλόκο της τροχαίας και θα μου ψάχνει τα mp3 LOL... Τελειως οργουελικό ομως..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Infotech Νοέμβριος 27, 2011 #54 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2011 Οι εποχές αλλάζουν και έτσι τα τραγούδια του λαού θα πρέπει να προσαρμοστούν ..."Το αρχειάκι από την Κίνα, πιάστηκε μεσ'την Αθήνα,Φορτωμένο σε στικάκι, κουμπωμένο σε ηχειάκι..!"καθώς επίσης μετατροπές και σε άλλα τραγούδια όπως..."Ένα πιτσιρίκι είναι ξαπλωμένομες στα χορταράκια παραπονεμένο.Θέλει να ακούσει ένα εμπιθράκι,μα δεν έχει σύνδεση, είναι μπατιράκι.Του 'ρθε μια ιδέα, ιντερνετ να κλέψεικαι από ένα τορρεντ, αρχείο να τζουρνέψειΜα κακή του τύχη λίγο παραπάνωστη γωνιά τον δρόμου τρακάρει πολιτσμάνο.Κάνει το κορόιδο, ζούλα τον κοιτάεικαι με κόλπο έξυπνο τόνε χαιρετάει.Δίχως να τα χάσει το πιτσιρικάκι,απ' τον πολιτσμάνο ζητάει ένα φλασάκι!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.