Jump to content

Βοηθεια για αγορα τηλεορασης.

9000+rpm

Recommended Posts

Καταρχας χρονια πολλα σε ολους τους εορταζομενους σημερα μερα που ειναι!!

Παμε τωρα στο διαταυτα!

Καηκε η τηλεοραση που ειχα (phillips matchline) και ηρθε η ωρα να προβω στην αγορα καινουργιας.Προσανατολιζομαι σε κατι γυρω στις 32 ιντσες καθως ειναι λιγο δυσκολο για παραπανω λογο χωρου!

Επειδη ομως δεν εχω παρακολουθησει τις εξελιξεις στο τομεα των τηλεορασεων δεν ξερω τη να επιλεξω!

Να παω για plasma η για lcd η μηπως αξιζει να τα σκασω για o-led??

Εγω σαν αδαης βλεπω παντως οτι η προηγουμενη τηλεοραση μου ειχε καλυτερη εικονα απο οποια plasma η lcd και αν τη συγκρινα!

Βεβαια τωρα που θα γινει το σημα ψηφιακο (ναι σε μενα δεν εφτασε ακομη ειμαι απο επαρχια!) ισως να βελτιωθουν τα πραγματα για τις Tft τηλεορασεις!

Παρακαλω λοιπον πειτε μου την γνωμη σας , και καντε και προτασεις συγκεκριμενων μοντελων αν θελετε ωστε να κανω μια καλη επιλογη και να μην κλαιω τα λεφτα μου!

Ευχαριστω εκ των προτερων!

Λοιπον το εχω ψαξει σχετικα προσφατα, πριν 9 μηνες πηρα μια samsung 37" B650 lcd στα 800ευρω...Ειμαι οχι απλα ευχαριστημενος... Εικονα φανταστικη, φωτογραφιες εκπληκτικες και εχω συνδεσει σκληρο και παιζει τα παντα και mkv, mp4 κτλ...Μονο ενα κολλημα, δεν παιζει dts ηχο, ετσι αν εχεις ενα mkv με dts μετατρεπεις τον ηχο με το popcorn σε ac3 και εισαι ετοιμος σε 20 λεπτα.. Το μονο που μετανιωνω ειναι οτι δεν πηρα την 47" η ακομα και 55".. 37" ειναι πολυ λιγο.. Επισεις panasonic viera απιστευτες και μακρια απο Lg, πολυ μακρια ... Φυσικα αν εχεις λεφτα πας για LED που ειναι ανωτερες...:ph34r:

Βασικα φιλος αφου μετρησα χωρο κτλ. ειδα οτι με παιρνει για 37 ιντσες!!

Βασικα κοιτουσα για αυτη http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Televisions/SAMSUNG-UE37C5000-LED-TV-37.htm που ειναι Led και βγαινει στα 820 ευρω. Πως τη βλεπεις αξιζει?

Επισης οταν λεμε τηλεοραση led και o-led ειναι το ιδιο πραγμα η οχι??

Τελος να πω πως μπορω να διαθεσω γυρω στα 1000 ευρω..

Οποτε σε αυτα τα χρηματα και σε 37 ιντσες αν μπορεις δωσε καποια λινκ να μου προτεινεις συγκεκριμενα μοντελα!

Λοιπον το εχω ψαξει σχετικα προσφατα, πριν 9 μηνες πηρα μια samsung 37" B650 lcd στα 800ευρω...Ειμαι οχι απλα ευχαριστημενος... Εικονα φανταστικη, φωτογραφιες εκπληκτικες και εχω συνδεσει σκληρο και παιζει τα παντα και mkv, mp4 κτλ...Μονο ενα κολλημα, δεν παιζει dts ηχο, ετσι αν εχεις ενα mkv με dts μετατρεπεις τον ηχο με το popcorn σε ac3 και εισαι ετοιμος σε 20 λεπτα.. :ph34r:

Οι Samsung σειράς C παίζουν και DTS ήχο

Αν παιζουν Dts με εφτιαξες .....για οταν παρω μια 46"

Τωρα για λινκ μπορεις να δεις και μονο σου αλλιως αυριο θα δω και γω...

Παντος πρεπει να ειναι 1080p 100hz mpeg4 usb2 hdmi εχουν ολες, οπτικη ισως σου χρειαστει και σου ειπα panasonic samsung toshiba εμενα μου αρεσαν, μακρια απο lg εχω και ακουσει τα χειροτερα και τα εχω δει κιολας... αν διαθετεις 1000ε πανε σε led οπωσδηποτε...:baby:

Απ οτι εψαξα λιγο μονο αυτη η samsung υπαρχει σε 37" led αλλιως πας σε lcd αν θελεις αλλη μαρκα, αλλα καμμια σχεση η εικονα... Την samsung αυτη την ειδα ζωντανα στην 40" εκδοση και η tv σπερνει, πολυ μ αρεσε, και τιμη οσο πηρα εγω την δικια μου την lcd (η αληθεια ειναι πως νευριασα μολις το καταλαβα) Oι panasonic παιζουν στις 42" ποιο πολυ απ οτι ειδα ...

Tελικα εκανα μια βολτα στα μαγαζια και τις ειδα ολες απο κοντα!

Για την samsung led πηγαινα, και ελεγα (πριν τις δω) οτι θα αποφυγω να παρω lg αλλα τελικα κατεληξα σε αυτη την Lg!!

Μου αρεσε πολυ η εικονα της και κατεληξα σε αυτη! Ελπιζω να εκανα καλη επιλογη!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.