Jump to content

για αθόρυβο pc

kapcom01

Recommended Posts

φιλε kapcom να σ πω τη γνωμη μου. Και εγω ψαχνομαι για αθορυβο υπολογιστη, αλλα αρκετα πιο δυνατο απο αυτο που ζητας εσυ. Ο λογος που θελω να ειναι ησυχος ειναι οτι κοιμαμαι διπλα! Και οταν λεω αθορυβος δε μιλαω για 20dB.. αλλα για αρκετα λιγοτερο!

Οσον αφορα το hardware αν καταλαβα καλα θελεις να καλυφθεις με την igp (και ειναι πολυ πιθανον για τις απαιτησεις σου), οποτε πας ειτε σε HD3300 ειτε σε HD4290 (790GX και 890GX αντιστοιχα). Ολα τα αλλα που λες εχουν πολυ υποδεεστερες επιδοσεις! Οποτε αναγκαστικα πας και σε ΑΤΙ.

Για το θεμα του θορυβου πρεπει να κανεις σωστη επιλογη σε ανεμιστηρες. Ενταξει, και να μην παρεις κανενα δισκο που να κανει σαν τον οδοντωτο των Καλαβρυτων! Στο δικο μου μηχανημα εχω εναν 12αρι noiseblocker 40CFM 13dBA και δεν το ακουω καθολου. Και τωρα σκεφτομαι να βαλω αλλον εναν silenx ο οποιος "ισχυριζεται" οτι βγαζει τα ιδια CFM στα 9dBA(!!)

ελπιζω να βοηθησα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.