giwrgos Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14, 2010 Εχω ενα προβληματακι με το PC ...Λοιπον ενω παιζω ενα game, ξαφνικα κανει restart to pc.(Ειμαι σιγουρος οτι ανταποκρινεται στις απαιτησεις αριστα)εχω ακουσει πως το συγκεκριμενο game ειναι πολυ ευαισθητο στις μνημες και γι αυτο θελω να τρεξω το memtest...δοκιμασα να το κατεβασω αλλα δεν μπορεσα να το τρεξω...Αν μπορει καποιος να με βοηθήσει θα το εκτιμουσα...ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
TopCLR Αύγουστος 15, 2010 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2010 Κατεβάζεις το memtest86+ V4.10 ανάλογα το μέσο που θα χρησιμοποιήσεις (CD, flopy disk, USB stick).Για το CD: κατεβάζεις το "Pre-Compiled bootable ISO.zip". Το αποσυμπιέζεις (με WinRar) και σου βγάζει ένα αρχείο ISO. Το καις σ' ένα CD (με Nero π.χ.) που γίνεται εκκινήσιμο (bootable). Έχοντας μέσα το CD ρυθμίζεις τον υπολογιστή να κάνει εκκίνηση απο CD μέσα από το BIOS. Όταν κάνει εκκίνηση από το CD θα τρέξει το memtest86+. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giwrgos Αύγουστος 15, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2010 ευχαριστώ πολύ φιλε μου...!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.