Jump to content

προβλημα με Windows 7 ultimate

jakbob

Recommended Posts

θα ηταν καλα αν μπορουσα να μπω στα windows και να τρεξω οποιοδηποτε προγραμμα για να τσεκαρω καρτα γραφικων και επεξεργαστη αλλα δεν φτανω ως εκει. μπλε οθονη και επανεκκινηση πριν προλαβω να μπω σε περιβαλλον λειτουργικου. αλλα και οταν τρεχει το startup repair αντι για κανονικη εισοδο στα windows το συστημα κολλαει σε μπλε οθονη και δεν ανταποκρινεται σε τιποτα αλλο εκτος απο επανεκκινηση με το reset button:suicide:

και μαλλον ψηλη θερμοκρασια στο northbridge (75c) το εχω δει και στο forum της ASUS να το αναφερουν συχνα σαν προβλημα με την συγκεκριμενη μητρικη. υπαρχει πιθανοτητα να φταιει αυτο?

αυτο ειναι το θεμα. οτι το κουτι ειναι ανοιχτο! με κλειστο κουτι δεν ξεκιναει καθολου το pc. ειμαι 100% σιγουρος οτι με την θερμοκρασια εχει να κανει το προβλημα αλλιως δεν μπορω να το εξηγησω. Θερμοκρασια northbridge 75c με κλειστο κουτι πολυ ψηλη μου φαινεται. να δοκιμασω να κλεισω το κουτι οσο λειτουργει το furmark για να δω αν θα εχει διαφορα;

δεν φαινεται να αλλαξε κατι με κλειστο κουτι. η θερμοκρασια ειναι ιδια. απλα ο ανεμιστηρας της ψυκτρας δουλευει γρηγοροτερα

και το OCCT δεν εδωσε errors. μαλλον και ο επεξεργαστης αποκλειεται να ειναι το προβλημα. μετα απο ψαξιμο στα forum της ASUS για την συγκεκριμενη μητρικη φαινεται οτι ειναι πολυ κοινο το προβλημα για την ψηλη θερμοκρασια στο northbridge και οφειλεται σε κατασκευαστικο ελατωμμα της εταιριας!!! (ντροπη σου ASUS!!!!!!!!!!!) που την θεωρουσα και την καλυτερη εταιρια. οποτε μαλλον η μητρικη θα παει για αλλαγη.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ!!!!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.