pank Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13, 2010 http://en.expreview.com/2010/08/09/world-exclusive-review-512sp-geforce-gtx-480/9070.html According to the test, the full spec’ed 512SP GTX 480 just brings a performance improvement of no more than 6% over the 480SP GTX 480Even without overclocking, the full-load power consumption reached a horrible 644W, which was 204W than the 480SP model with the same clocks. The full-load temperature was 94℃ even with help of the outstanding Accelero Xtreme Plus cooling solution Fake ή οχι το review ; Πως σας φαίνεται ρε παιδιά ;Ειδικά αυτό με την κατανάλωση μου μοιάζει απίστευτο. Μέχρι και τυπογραφικό λάθος σκέφτηκα πως είναι όταν πρωτοείδα το πινακάκι Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Αύγουστος 13, 2010 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2010 644W? Σοβαρά μιλάμε? Ρε, πάρε ΑΤΙ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AKISSS Αύγουστος 13, 2010 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2010 Δν το πιστευω να πω τν αληθεια...204 watt παραπανω..noooo:hmm: Link to comment Share on other sites More sharing options...
hyperion Αύγουστος 13, 2010 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2010 τι λετε...??? απολυτως λογικο...ηδη σε quad sli 480, σε πληρες συστημα, ολα τα μερη με overclock, για να λειτουργησεις θελεις 2 τροφοδοτικα παρακαλω... οποτε...ναι το πιστευω, η nvidia απετυχε, τελος...κατσε τωρα που θα βγουν οι νεες ατι να δεις...20% καλυτερες και 40% λιγοτερο ρευμα... NVIDIA the way it's meant to be grilled... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AKISSS Αύγουστος 13, 2010 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2010 τι λετε...??? απολυτως λογικο...ηδη σε quad sli 480, σε πληρες συστημα, ολα τα μερη με overclock, για να λειτουργησεις θελεις 2 τροφοδοτικα παρακαλω... οποτε...ναι το πιστευω, η nvidia απετυχε, τελος...κατσε τωρα που θα βγουν οι νεες ατι να δεις...20% καλυτερες και 40% λιγοτερο ρευμα... NVIDIA the way it's meant to be grilled... Δλδ θες ν πεις οτι η καρτα αυτη τραβαει 400 ++ watt μονη της απο τα 250 της απλης 480???Εμενα μονο μου φαινεται καπως?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Αύγουστος 13, 2010 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2010 Ναι ναι 640W. Σιγά τα αυγά ...καίγονται. Νομίζω ότι η κάρτα που δοκίμασαν είχε πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Αύγουστος 13, 2010 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2010 Δεν υπάρχει περιπτωση να καίει μονο η κάρτα +200watt. Και όλα αυτα με κατεβασμένα ρολόγια.Δεν παίζει, απλά. Θα ηταν μεγάλο fail της nvidia...Posted via Mobile Device Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris_s Αύγουστος 13, 2010 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2010 Ναι ναι 640W. Σιγά τα αυγά ...καίγονται. Νομίζω ότι η κάρτα που δοκίμασαν είχε πρόβλημα.Κι εγώ αυτό πιστεύω. 640W είναι πολλά... way too much. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hyperion Αύγουστος 13, 2010 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2010 Δλδ θες ν πεις οτι η καρτα αυτη τραβαει 400 ++ watt μονη της απο τα 250 της απλης 480???Εμενα μονο μου φαινεται καπως??440 καιει η 480 η απλη μπερδευτηκες...+200w καιει η αλλη η 485 εξου και το 640...το πιστευω παντως οτι καιει τοσο σε συνθηκες overclock...αν κρινω το 94+ βαθμους κελσιου θελει πολυ ρευμα τετοια καρτα...αν ειναι δυνατον με τοσο ρευμα, θα ηθελα 200 fps στο crysis...χαχαχαχαχαχαχαχα...!!! αλλωστε τα watt αυτα σημαινουν μεγαλυτερο κλοκαρισμα απο την απλη 480...ομως...!!! να δω σε τι ψυγειο θα την βαλουν...!!! βρε μπας και η nvidia τις δοκιμαζει σε ιγκλου με εσκιμωους τεχνικους...??? λεω εγω τωρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
AKISSS Αύγουστος 13, 2010 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2010 440 καιει η 480 η απλη μπερδευτηκες...+200w καιει η αλλη η 485 εξου και το 640...το πιστευω παντως οτι καιει τοσο σε συνθηκες overclock...αν κρινω το 94+ βαθμους κελσιου θελει πολυ ρευμα τετοια καρτα...αν ειναι δυνατον με τοσο ρευμα, θα ηθελα 200 fps στο crysis...χαχαχαχαχαχαχαχα...!!! αλλωστε τα watt αυτα σημαινουν μεγαλυτερο κλοκαρισμα απο την απλη 480...ομως...!!! να δω σε τι ψυγειο θα την βαλουν...!!! βρε μπας και η nvidia τις δοκιμαζει σε ιγκλου με εσκιμωους τεχνικους...??? λεω εγω τωραΜαλλον εσυ μπερδευτηκες...440 ολο το συστημα οχι μονο η καρτα..Δλδ στο αλλο συστημα τα 644 ειναι ολου του συστηματος οχι μονο της καρτας..Θελουν να πουν δλδ οτι η καρτα μονο καιει 400++ μονη της ..Πραγμα ακυρο για μενα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hyperion Αύγουστος 13, 2010 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2010 Μαλλον εσυ μπερδευτηκες...440 ολο το συστημα οχι μονο η καρτα..Δλδ στο αλλο συστημα τα 644 ειναι ολου του συστηματος οχι μονο της καρτας..Θελουν να πουν δλδ οτι η καρτα μονο καιει 400++ μονη της ..Πραγμα ακυρο για μενα..yeap...εχεις δικιο...αλλο καταλαβα, ξερω ποσο καιει...250 καiει μονη της φουλ η 480 και 450 καιει η 485...οντως...ουτε διπυρηνη να ηταν(295 καιει η 5970 υης ΑΤΙ)...χαχα...πρεπει να περιμενουμε την επισημη ανακοινωση τοτε...γιατι παιζει αυτο που τεσταρανε να ηταν μια 480 με ξεκλειδωτο bios και ενεργοποιηση τψν SP's ,και να τα επαιξε η καρτα...ποιος ξερει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Αύγουστος 13, 2010 #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2010 Εμενα γιατι μου φαινεται οτι εγραψαν απλα οτι να'ναι....Ειπαμε, μπορει να εχουμε 480, να ειμαστε φανμποιζ, αλλα οχι και να τρωμε αμασητο οτι μας δινουν.Τα +200Watt σιγουρα ειναι fail... ή δεν μετρησανε σωστα την 480 την απλη (γιατι μετρανε συνολικα το συστημα και οχι μονο την καρτα) ή η καρτα τους ειχε προβλημα.Οσο για τις θερμοκρασιες, πως μπορει με τετοια ψυξη και οι θερμοκρασιες να παραμενουν οπως της στοκ ψυκτρας κανεις δεν ξερει.Εδω νερο βαλαμε εμεις και πεσαμε 39 βαθμους κατω και αυτοι με τετοια ψυξη διαφορες δεν ειδανε...Αει κατουρατε σα περα ρε.... κανατε και review... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LouCi4er Αύγουστος 13, 2010 #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2010 Οσο δεν τις παω τις nVidia, αυτο δεν παιζει να ειναι αληθεια με τιποτα.Καταρχην δεν υπηρχε περιπτωση να δωσει την καρτα η nVidia για το review αμα ειχε αληθεια τετοια καταναλωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hyperion Αύγουστος 13, 2010 #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2010 το λενε ξεκαθαρα εκει μεσα παντως...ειναι δειγμα...και δεν θα ναι η τελικη εκδοση...και επισης εχει λιγο voltage παραπανω απο την 480...αν και παλι δεν δικαιολογει τετοια καταναλωση...αλλα ποιος ξερει...δυσκολα θα την παρει κανεις αφου κοντευει η 6000 σειρα της ΑΤΙ...οσοι πηραν την 480 πηραν...δε βλεπω να πουλαει πολλα refresh η nvidia...η θερμοκρασια και το ρευμα, αποτρεπουν πολυ κοσμο απο να τις παρει..ποσο μαλλον να πεις οτι το refresh η 485 καιει και ζεσταινει παραπανω...!!! ελεος για nvidia...τι να πω και με το λαπτοπ που εχω μια παλια 9600, και στο crysis πιανει 94 και λεω θα καειιι..!! χαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
pank Αύγουστος 13, 2010 Author #15 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2010 η θερμοκρασια και το ρευμα, αποτρεπουν πολυ κοσμο απο να τις παρειΑν ισχύει, είναι περισσότερο ψυχολογικό το εφεΠλέον είναι σε αρκετά η χέρια η 480 και εγω τουλάχιστον δε διαβάζω προβλήματα ή παράπονα για υψηλές θερμοκρασίες.Και έπεσε και μέσα στο κατακαλόκαιρο σε αυτά τα χέρια.Το perf/euro μπορεί να αποτρέψει, αλλά ως προς τη λειτουργία της δε νομίζω ότι δημιουργεί δυσκολίες στο χρήστη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atiman Αύγουστος 13, 2010 #16 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2010 Α ρ@ κατακαημενο Pci-sig. Παλιοχαρτο καταντησε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaris Αύγουστος 14, 2010 #17 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2010 To θεμα ειναι ποσο καιει η 480 πραγματικα, γιατι σε οτι review εχουμε δει καιει τα ιδια με την 5970 δηλ. 300w! Οχι οτι με ενδιαφερει η καταναλωση αλλα λεμε τωρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick-firestorm Αύγουστος 14, 2010 #18 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2010 τι λενε μωρε, 640 watt σε full load και 96 βαθμοι με την accelero? αληθεια τωρα, υπαρχει η αστεια πιθανοτητα να ειναι πραγματικο το ριβιου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.