Jump to content

ati(main) + nvidia(physx)=αξιζει???

hyperion

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

εχω μια απορια...εχω βαλει στο ματι μια καλη gtx 240 1gb για physx στα 99 ευρω:drool:...θελω να την βαλω σε κοινη λειτουργια μαζι με τις 2 5850 που εχω...εχει κανεις αλλος χρηστης ΑΤΙ, καρτα nvidia για αυτη τη δουλεια; και αν ναι ποιες οι εντυπωσεις σε θεμα επιδοσης σε physx enabled gameς και αν ειναι ευκολη η εγκατασταση...???

οχι οτι ειναι καποιο τρελο ποσο που θα δαπανηθει...αλλα αν ειναι να χασω και ενα σλοτ αδικα, ναι ειναι γκαφα...;)

εχω την gt240 παρεα με μια 5850 . στο batman μια χαρα τα πηγαινε ( το εχω παιξει κ με Physx @high κ χωρις), στο metro δεν μπορω να σου πω χωρις γτ δεν το εχω παιξει πολυ , δεν φτανει κ μια 5850 για να τα βαλω ολα full . σε γενικες γραμμες ποσοι new τιτλοι υποστηριζουν physx? εγω την πηρα απο rma γι αυτο την εβαλα. αν θες ομως κοιτα για καμια used 9800 gt or 8800 gt ποιο φτηνα θα σου βγουν κ με το ιδιο η καλυτερο αποτελεσμα . οσο για την διαδικασια ειναι 5 λεπτα . http://www.ngohq.com/graphic-cards/17706-hybrid-physx-mod-v1-03-v1-04ff.html

Για τοσο μικρο διαστημα που θα σου χρειαστει, μονο για δοκιμη μπορεις να το κανεις.

τι εννοεις φιλε μου?

Έχω 1 5850 & σκέφτομαι να πάρω 1 9600gt μτχ για το mafia II....

Γνώμη μου 100€ για την 240 είναι πολλά πόσο μάλλον για physX !!!

εχει ζορι το physx του mafia, 260gtx και πανω για τα physx.βαλε αγγελια ζητησης.με 100 ευρα σιγουρα θα βρεις...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.