liberto Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1, 2004 Μια φίλη μου θέλει να κάνει μία παρουσίαση interactive, με φωτογραφίες πιθανών βίντεο και μουσική, και διάφορα άλλα κόλπα, ξέρει κανείς κάποιο εύκολο πρόγραμμα να δημιουργεί multimedia εφαρμογές? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάρτιος 1, 2004 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2004 Αν και δεν ειμαι και πολυ ψαγμενος εγω θα σου προτεινα ACDSee 6.Θεωρειται απο τα καλά και ειναι σχετικα ευκολο σε χρηση..........ελπιζω να φανηκα χρησιμος Link to comment Share on other sites More sharing options...
liberto Μάρτιος 1, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2004 tnx άλλα το ACDsee είναι για να βλέπεις φωτογραφίες κλπ. εγώ θέλω ένα πρόγραμμα να δημιουργεί εφαρμογές multimedia Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάρτιος 1, 2004 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2004 Α!!!!!!! βρηκα βρηκα!!!!!www.macromedia.comγια τσεκαρε στο url Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonisk7 Μάρτιος 1, 2004 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2004 λοιπόν από τα πιο απλά στα πιο βαρβάτα :powerpoint (κι όμως κάνεις παπάδες) , Macromedia Flash (για κάποιες παρουσιάσεις),Macromedia Producer , Matchware Mediator 7.0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liberto Μάρτιος 2, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2004 tnx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.